UGG/EMU
kadas atsauksmes par UGG/EMU zabakiem?vai ir verts pirkt?kajas nesalst ziema?
ir veerts viennoziimiigi.Bet tikai skaties,lai ir orginaalie,cik te esmu redzeejusi,LV biezi vien var viltojumus nopirkt,iipasi visaados sludinaajumu portaalos.Un viltojumiem no UGG ir tikai skats.Kvalitaate briesmiiga.Bet orginaalie ir tiesaam lielisti
OO šitie ie krutie! Bērnību ļauj atcerēties kad no Krievijas vidienes iebraukušas pensionāres maišelnieces šad tad tusēja Rīgā apšūtos vāļinkos , aa no nesenāka laika Lielvārdē reizēm gadījās ka kādas no tālajiem ziemeļiem parcelto Lidotāju sievas prominēja pa centru Čukču briežādas untās SKATS neaizmirstas:):) Man šitā mode patīk , visas vāļinkos un kažokos lūdzu!
Latvijaa kaut kaa tie UGG veel nav aizgaajusi,bet man te nesen naacaas Amsterdamaa padziivot,tur bez UGG tu esi nulle :):)
es modes raidijuma dzirdeju ka tie valinki nav moderni,un labak vinus nepirkt.bet ja paskatities puspasaule staiga UGG.
kur var nopirkt originalos?negribas viltoties ar kvalitati...redzeju stockmanna bet tur firma neviss ugg bet kaut kada cita.
Pasuuti no UGG AUSTRALIA maajaslapas.Buusi vismaz 100% paarliecinaata par kvalitaati.Zinu meiteni,kas no Ogres ir sūtījusi.Sanēma un viss ok.Pat izmaksaaja krietni lētak nekā pirkt kadā no R-Eiropas veikaliem.Kur nopirkt LV,to gan nemaaceesu pateikt
Pilnīgi reals padoms , reku ir http://www.uggbootsmadeinaustralia.com.au/default.aspx?c=EUR&gclid=CPWTuOqX86QCFYeEDgodjSRDiA , nāk gan diezgan ilgi ~4-5 nedēļas no tās ķenguru zemes BET akurāt uz sniegu būs ::):)
Kam slinkums vai par ilgu pie ķenguriem var šite pirkts visko citu http://www.asos.com/
ko tie UUG dara slapdraņķī, sāls šļurā. neesmu neko sakarīgu uz ielas redzejusi. no māšinas izkāpt un veikala ieiet. īss tas prieks būs.
daba : Kāds slapjdraņķis Austrālijā vai pie Čukčam ! Šitie ir sausa un auksta klimata apavi , aitāda taču:)
4itala,4to v EMU wvi pokrivajut psecialnim rastvorom,kotorij ne dajot promokatj v sljakotj im.
Aizgāju Rīgā "Dominā" uz veikaliņu, kur tirgo tādus zābakus. Piemēriju un pastaigāju pa veikalu. Tomēr nē, jo ejot viņi cilājās. Panēmu izmēru mazākus - tas pats, jo zābakiem nav tā saucamās "kapes", kas apņem papēdi, lai zābis piegūltu pie kājas. Tāpēc arī nolēmu - lai cik ērti, silti, moderni u.t.t. zābakus, kas šļūkāsies kā babiņai negribu. Bet katram jau savs.
Zinu kur Latvija var dabut originalus UGG. Pats nopirku sievai, tiesam atskiras no Elkora redzetiem, un cena pilniba atbilst originalam. Sieva nesa jau menesi un ir loti prieciga. Ieprieks bija Kinas viltojums kurs saka plist jau pec 1, 5 nedelas, un pa sausmigu cenu :( Starp citu originalie UGG ari tiek razoti Kina, tikai atskiriba ir loti manama, pilnigi cita kvalitate. Laikam tapec ka tos razo istaja UGG fabrika. Un originaliem UGG vienmer uz birkam bus rakstita patiesiba, ka tos razo Kina un vel svariga lieta uz originaliem UGG birkam obligati ir jabut QR kodam, kuru nolasot Jus pasi parliecinasieties ka tie ir originalie. Tik daudz esmu uzzinais par UGG meklejot tos pirms pirksanas, daudz info ir dabuts no oficiala UGG parstavja Australija.
UGG pirku internet viekala www.fashionpeople.lv
Nemiet par labu!