skropstu pieaudzesana
kur ogre kvalitativi pieaudze skropstas?
Riskē palikt bez skropstām.... :(
Salonā "Hetera" kādreiz bija, var uzzvanīt pajautāt.
bez skropstam?ka ta???tev ta ir gadijies,Katrii?
gluži tā jau nav, ja tev savas ir švakas tad labāk nelikt, jo ir ta ka savas jau krit, un tas dod papildus svaru. Bet ja tev savas normālas liec, izskatas labi. Pamēģini, aizej parunā, pakonsultējies. Smuki.
tas ir tā pat kā ar matiem, ja tev 5 mati uz galvas, nevarēs salikt ideāli.
visas spalvas un spalviņas izkrīt,ja slims ar sif,,,,,-nabaga koka kurpe,,,,,citur jau pieaudzēji....
Man jau labaak patiik skropstu ilgviljnji, izskatas perfekti. Tiesham labi, bet kas to Ogre var uztaisiit nezinu. Zinu ka to mak uztaisiit nataalija no Heteras, bet vinja tik reeti straadaa:(
un cik ilgi tie ilgvilnji turas?un cik maksa?
skropstu pieaudzesana
labs meistars Renata no Magnolijas, Malkalnes 14.
ilgviljnji ari neturas ilgi nedelju kadu, maksa 15 ls
Pamēginiet šeit:
www.xtremelashes.lv
cik tajā Magnolija maksā skropstu pieaudzēšana?
Pieaudzē skropstas un iesaki draudzenei - tad profilakse tev tikai Ls 6!!!
Skropstu pieaudzēšana tikai 10 Ls - un tu iegūsi kvalitatīvas, dabiska izskata garas skropstas, par kurām tev draudzenes jautās - vai tās tev tiešām ir pieaudzētās?!
Darba pieredze 1 gads.
JAUNUMS! Piedāvāju arī skropstu dizainu ar krāsainajām skropstām - pieejamas trīs krāsas: tumši zila, brūna un violeta. Krāsainās skropstas iespējams izmantot, lai vēl vairāk izceltu acu skatienu un veidotu tavu neatkārtojamo individualitāti! Ir iespējams arī pieaudzēt tikai dažas krāsainas skropstas akcentam, kas būs piemērotas nēsāšanai ikdienā!
Izmantoju līmi "Dream Gloria" no Skropstu pieaudzēšanas centra - lieliska noturība un kvalitāte! Ir pieejami arī speciālie gēlveida plāksteri +1 Ls pie pamatcenas (plākstera pašizmaksa)!
Strādāju pie sevis mājās - Rīgas centrā, bet pēc vienošanās varu izbraukt arī pie tevis uz mājām. Pagalmā ir vieta automašīnai! Pievienotajos attēlos - mani darbi.
Pieaudzēšana aizņem 1-1,5 stundas. Neuzķeries uz piedāvājumiem pieaudzēt skropstas pusstundas laikā!
Garantēju kvalitāti un dodu savam darbam 2 nedēļu garantiju (šajā laikā nepieciešamās korekcijas par brīvu).
Ir pieejamas 6, 8, 10, 12 un 15 mm garas skropstiņas melnā, brūnā, tumši zilā un violetā krāsā - garumus un krāsas ir iespējams kombinēt, tādā veidā sasniedzot maksimāli dabīgu garu skropstu efektu nevis skropstas-vēdekļi.
Sniegšu arī padomus, lai skropstas tu varētu nēsāt pēc iespējas ilgāk. Parasti tās turas sākot no 3 līdz pat 6 nedēļām, pēc tam jāveic profilakse vai arī skropstas jānoņem.
Profilakses cena sākot no Ls 7. Profilakses laikā skropstas tiek izķemmētas un izkritušo vietā tiek pieaudzētas jaunas.
Veicu profilaksi arī citu meistaru darbiem.
Swarovski kristāliņi pieaudzētajām skropstām - bez maksas! Swarovski dizains uz īstajām skropstām: Ls 2!
Noņemšana + pieaudzēšana no jauna 15 Ls.
Noņemšana - 5 Ls.
Raksti vēstulīti, sms vai zvani! Ja vēlies pieaudzēt pēc iespējas ātrāk, tad labāk zvani vai sūti sms :) Iespējamas atsauksmes :) Vairāk bildes albumā!
Plašāku informāciju un atbildes uz taviem jautājumiem meklē manā mājaslapāl www.skropstas.blogspot.com! Veicu arī skropstu pieaudzēšanas apmācību!
T. 22067002, email: ruta.jozus@gmail.com, meklē draugiem.lv Rūta Jozus
Magnolija Malkalnes 14 nu gan nav laba vieta, uz savas adas izmeginaju! Pagajusa gada novembri, sazvaniju to salonu,sarunaju tiksanos, pajautaju cenu, tā bija 15 lati. Man pieaudzēja, nu pagāja kāda stunda, tad šoku noķēru piekases,ka pat apmulsu, lai protestētu, samaksāju 28 latus!!!!!!!!!!!!! norunato 15 vieta, pirmas skropstas izlodoja jau pirmajaa nakti, parejas nedelas laika! Tik tagad nesāciet tekstus, ka katram savādāk turās, nevajag, uzliku pēc tam citur, atradu sludinajumu neta, pie meitenes Rīga, samaksaaju 10 latus un ideāli sanaca! Tā,ka pie vainas nav ne manas skropstas,ne induviduālais,bet gan pakalpojuma kvalitate un šokējošā cena!
nevar but magnolija nekad nav maksajis skropstu pieaudzesana tik dargi ,es esmu patstavigs klients
ogre magnolija Ineta loti labi pieaudze skropstas :)
Sertificeta meistare piedava kvalitativu skropstu pieaudzešanu pagaidam tikai izbraukuma.Riga/Jurmala
Esmu macijusies speciala skropstu pieaudzešanas skola.
Stradaju rupigi, ar augstas kvalitates materialiem.
Pieaudzejot skropstas sekoju lidzi dabigajai skropstu linijai, izmantojot vismaz 3 skropstu garumus, lai efekts butu pec iespejas dabigaks un Jusu skatiens izskatitos perfekti.
-Pieaudzešana 10 Ls
-Profilakse lidz 9 Ls
*Dažada garuma 7-14mm
*Biezumi 0,15 0,20, 0,25
*Izliekumi C,J
Mana darba nonemšana+pieaudzešana 10 Ls
Nonemšana 4 Ls
Swarovski kristalini 0,50 santimi gab. (pieaudzejot skropstas)
Piedavaju ari swarovski kristalinus uz dabigajam skropstam 1.50 Ls
*Profilaksi veicu pec jusu izveles vai pilniba nemu nost,vai lieku klat vel skropstas!
*Skropstu pieaudzešana aiznem laiku lidz divam stundam.
+ Patstavigajam klientem atlaidites :)
Drosi rakstiet vai zvaniet 20591006
Ogre Labi liek Ineta loti apmierinata ,man patik