Ime vai Lattelekom???
Kurš labāks? Lieta tāda, ka drīz beigsies līgums ar ''Ime'', tad nu sāku domāt varbūt vajag pamainīt... No ''Ime'' šobrīd lietoju i-netu ''standarts+TV40'' (nu, tas vislētākais nets). Kopumā šobrīd ar ''Ime'' īpašu problēmu nav bijis, salīdzinot dažus gadus atpakaļ, kad nets nepārtraukti kaut kur zuda...
No ''Lattelekom'', ja ņemtu, tad ņemtu šo: "internets1 (ātrums 20 Mbit/s, arī lētākais)+TV33" Varbūt varat padalīties tieši par šo ''Lattelekom'' komplektu? Kā strādā, cik bieži karās utt???
Paldies!
Ņem Lattelecom!
Pēc personīgās pieredzes skatoties, problēmas ar Lattelecom nav bijušas un drošvien arī nebūs.
Internets - ātrs, lēts un kvalitatīvs.
TV - Nekarās! Pilsētā visam vajadzētu būt ok, jo vecie PSRS kabeļi sen jau ir nomainīti. Problēmas varētu būt tad, ja tu dzīvo ārpus centra robežām. Cik esmu manījis, tad ik pa brīdim iefrīzo bilde, bet tas uz 1-2 sekundēm.
OIC.lv
telekoma optika rullē. ātri, lēti, ērts un laipns klientu serviss
OIC.lv
Brand New , 2010-10-13 19:00:17
Lol, nedzen cilvēku nelaimē.
Tikoa Lattelecom - paši uzzvanija,piedava optikso internetu :)
Man ir majas komplekts - TV, nets, telefons :)Esmu klients jau 5 gadus -un nevienu reizi nav bijušas nekādas sūdzības :)
man ar lattelecom operatores visu laiku zvana piedāvā, labprāt piekristu, bet kā sākas sarunas par reālu ievilkšanu, tā viss apstājas, nav sakārtots jautājums par tehnisko lietas pusi, prasu par to kā kabeļi ies, kur vienosies klāt, pie vecās kastītes vai jaunā vietā, utt, tā otrā galā klusums, tik vien meitenes var atjautāt kā vai tad slēgsiet vai nē, bet es savā galā,ka visapirms man vajag sarunu ar reālu tehnisko darbu veicēju, jo man galīgi nav vienalga, kurā vietā būs izurbti caurumi, jo ir jāparēķina, cik izmaksās nofiksēt, noslēpt vadus utt, jo nesen bijis remonts.
Meitenes atkal otrā galā, ka ja piekritīs, tad nāks meistars un sāks vilkt, un tā mums apburtais aplis, ja es piekritīšu būs kā tautas balsīrādīja, atnāks,paskatīsies, ka tehniski nav ievelkams, vai arī man nepatiks tas cik un kā tiks urbts, bet esmu piekritusi un sāks nākt l'\igumiņi un rēķiniņi
Ja vēlies ātru, bet nestabilu netu, tad izvēlies IMI, bet, ja vēlies lēnāku, taču stabilu netu, par kuru vari būt drošs, ka viņš pēkšņi nepazudīs, izvēlies OIC. Ja gribi atbalstīt lielos uzņēmumus, nevis vietējos, izvēlies Lattelecom.
Tu nu gan proti sarežģīt sev dzīvi :D Paņem un uzzvani uz Lattelecom,kur Tev savienos ar tehnisko daļu :) Tai meitenei,kā Jūs sakat,viņai ir produkts japiedāvā,ja jums tehniskas dabas jautājumi,tad paludzat,lai savieno ar kadu zinosho :)un tad turpinat var sarunu par piedavajumu ;)
Man bij līdzīgi,bet visu sazvaniju un uzzinaju,un nu man ar ir Lattelecom ;)
Ja esi bagāts un par ikdienas tēriņiem nestreso, ņem Lattelecom, ja krīze tomēr maciņu ietekmē, lattelecom nav tas lētākais variants :(
mums skolā arī ir OIC un kā par nelaimi ļoti bieži stipendiju dienā pazūd nets :D
Ogres pilsētā viennozīmīgi Lattelekom. Neviens no pārējiem nespēs sniegt tādu pakalpojumu klāstu par tādu cenu, kaut gan dempinga. Vienīgais, kas man nedaudz uztrauc, tas ir minimālais līguma termiņš ir 24 mēneši, ja visu gribi pa velti sākumā ( kaut gan tas ir normāls mārketinga gājiens ). Nevar zināt, ko LTK var mainīt attiecībā pret klientu pēc gada.
Vienīgā atšķirība no LTK ar pārējiem ir elastība attiecībā pret klientu, ja klientam ir kādas problēmas ar maksājumiem, vai cita veida problēmas. Vismaz OIC tā ir, jo esmu pārstāvis :). Protams vienmēr ir jānāk un jārunā.
To :D:D:D - par kādu skolu iet runa?
www.wifinet.lv
Nu nezinu,Ime ir labs, cena arī labāka
:))
Es par IMI, septiņus gadus nav bijis problēmu, tikko pieslēdzu arī viņu TV, jo TELEVIDEOTĪKLI nu galīgi nav līmenī.
atvainojos, IME nevis IMI
Savukārt es esmu jau daudzus gadus Televideotīkla klients un nekad nav bijušas problēmas, labs serviss.
sia tvt tik max 1,5 gadu ir ogre
IME +TV ..12Ls
+ līgums uz 2 gadiem
es jau 5 gadus IME kliens ,,taa ka apmierinaata..liigumi taapat jebkuraa firmaa jaasleedz
Imme varbūt nedaudz būs lētāka, bet lattelecom nedaudz dārgāks, bet daudz kvalitatīvāks un progresīvāks www.reinternets.lv