frizieris
Esmu gadiem dzirdējusi, ka Ogrē dažas dienas nedēļā pieņem vīrietis frizieris, rezultāts klientēm patīkot. Vārdu gan aizmirsu Ludvigs vai Dāvids, bet pēc google tāpat gadiem veca informācija.Tādēļ atvainojos jau iepriekš abiem. Ceru te nesāksies atkal garas prātuļošanas par to kurš, kā, respektīvi, interesē konkrēta kontaktinformācija, ne baumas, vai apraksti kā nu kuram veicies pie viena vai otra.
Apnicis gadiem mocīties ar matiem, esmu dzirdējusi tikai to labāko, un tādēļ vēlos sadzīt galus.
Paldies.
Ludvigs: 22305844
:)
Ogrē ir vismaz kādi 5-6 frizieri vīrieši , ir arī pāris kas tik uzdodas par frizieriem kaut ir tik mācekļi ar nelielu pieredzei:):)
Lūdzu, uzskaiti tos 5-6 :)
Es reklāmas akcijās par brīvu nepiedalos:):) Nevaig tik ātri atbildet pašiem uz saviem jautājumiem:):)
Ludvigs nav slikts tas tiesa , dzirdēts ka arī pa konkursiem braukā :) Nevaig tik bieži viņu vārdu pieminēt un telefoniņus postēt visos forumos pēc kartas , tas pēc lētas reklāmas isstās:)
Paldies, ono. Laikam jau tas bija Ludvigs.
Ps., nekādas reklāmas te nav, tiešām pienāk dzīvē mirklis, kad saproti, ka kas jāmaina, lai atvieglotu savu dzīvi. Un arī mati pieder pie šā.
Liekas, reizēm jau pat paronojiski sākam uztvert visus te uzdotos jautājumus. Ne jau nu visi tik slimi, un brīvi laikā, lai paši ar sevi te runātos.
man arī būtu interesanti uzzināt, kuri ir tie 5-6 :)
pie tam, Ludvigam klientu gana, nav nepieciešamības reklamēties.
Ne es protu lsīt arī citur piemēram šite :) http://cosmo.lv/mine/forum/6/topic/24131/ man darpss visju tā uztvert:):)
rindas gaaaaaaaaras, priekš kam viņam veeeeeeeel reklameeeeeties? :D
joke : Jā es ar tā isti nesaprotu :D:D Ja ne viens BET tas viss ir batoni , šad tad šancēju kopā ar 3 "Plaša profila" gudriniecēm kas pietam ir īstas meistarates ar papīriem pie kam balvu un godalgu kā sugas suņiem no dažādiem pasaules čempjiem utt . Man vienkārši patīk labākie savā jomā , Ogrē neviena vairs no jo Ogrē vairs neesot maksātspējīgu klientu kas regulāri ikdienā nāktu :):) Ja taisa savas pašreklāmas jaiegaumē ka Ziņu portāli nav speciālizēti resusrsi te "Pekšņi" neuzrodās Klients + poedāvājums + kordinātes , tas liek domāt par "Paši pūta paši dega" pasākumu :):)
Neko viņš nereklamējas.
Es esmu Ludviga kliente jau 5 gadus. Un kādēļ gan man neieteikt labu frizieri?
Labi pazīstu Ludvigu personīgi, tapēc atļaušos Tev šoreiz nepiekrist :)
ono: esmu egoiste un nekad neiesaku, jo man pašai kad vajag, tās rindas arī jāgaida :) un gribu būt smukāka par citām :))))))))
joke : Varbūt varbūt , kāreiz rītā nāk viena no manām gudriniecēm liels darbiņš šai priekšā būs , aptaujāšos kafijpauzē KĀ tur ar tiem "Ogres biznesiem" ietās :):)
tās ir šausmas, ienācu, paskatījos, protams, atkal parunāts ar asumiem nepajokam.
Ja jau šī nav tā īstā vieta, kur laika taupības nolūkos ko pajautāt, varbūt ogrenets var izveidot citu sadaļu, lai jau iepriekš rakstot nav jājūtas vainīgai, ka esmu uzjautājusi kko, kas citiem pa rokai un ātri
Jana : Esi bez bēdu , te ir dušciem diskusiju par "Frizieriem" katru dienu !:) Pēc tevis 2h viens vēlreiz meģiņaja:):) Vienkarši kārtīgi apnikuši šietie frizieru bezgalīgie "Jautājumu -- Atbilžu" izpriecas no vienām IP adresēm:):) Grib reklamēties lai reklamējās bet par $$$ , REKU tukšā cik uziet FRIZIERU reklāmu , ņem kuru gribi:):)
Piekrītu, Luni, var jau just reizēm, bet, katrai lietai divi gali. Esmu dzirdējusi, ka nav viegli šobrīd arī frizieriem, piem, ja man viena pazīstama friziere pirms gadiem, ja bija brīvs brīdis i citu klienti, kas nejauši iegājusi, pieņemt negribēja, un garas rindas galā pierakstīja, tad tagad sēžot kā zvejā, šodien bija viens, divas dienas neviens, trešajā atnāca ar izmazgātiem matiem, savu krāsu, lai iekrāsojot, pēc iekrāsošanas, gan laiku lai neuzņemot, jo krāsu jau mājas varot izskalot. Tā lūk šobrīd, nu neiet daudziem. Traucē šis pašreklāmiņas, bet lai tak cilvēciņiem tiek, kaut viens klientiņš vairāk, būs par ko maizīti nopirkt.
Bet, protams, labam speciālistam, nevajadzēs reklāmu ne te, ne ar par doljāriem
Hello,
Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai izpildītu savu sapni par būtisku biznesam? Vai jums šobrīd ir nepieciešama aizdevuma iegādāties savu sapņu māju? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai kāda cita iemesla dēļ? Vai jums ir pagriezts uz leju, jo to augsto tarifu banku un citas prasības? Tad uztraukties nav more.We piedāvājam biznesa aizdevumu, parādu konsolidācijai aizdevums, hipotekāro aizdevumu, personas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, lauksaimniecības kredīts, celtniecību un visa cita veida aizdevumu ar 3% gada procentu likmi.
Sazinieties ar mums tagad vairāk informācijas par mūsu pakalpojumiem.pa e-pastu edward_harryfinancefinanceplc@yahoo.com~~V paldies.
Sveicieni,
Edward Harijs