apkure
Kā jūsu mājās veicas ar apkures pieslēgšanu?Mums jau trešo dienu skaitās, ka apkure pieslēgta, bet visi radiatori auksti.Zvanot uz avārijas dienestu, atbilde kā vienmēr-nevar paspēt visas mājas atgaisot.
apkure ir :) citiem nav. laikam nevar paspēt visas mājas atgaisot
Kāpēc atgaisošanu nesāk laicīgi, jau augusta beigās? Man besij salt, bet jāmaksā tāpat būs.
Man ir pieslēgta, radiatori knapi remdeni, dzīvoklī turpinu salt.
Mani tracina šitā apkure. Pie durvīm uz lapiņas rakstīts,ka apkure ieslēdzas,kad ārā temp.pazeminās zem +5 *. Kāda velna pēc man tā apkure vajadzīga no 23 - 7 no rīta. Man jau vajag apkuri vakarā ,kad atnāku no darba. No rīta līdz vakaram jāsilda dzīvoklis ar sildītāju,bet naktī silda radiatori.Totāls murgs.....
piesledza , esam 6 stava, pa dienu sasilda saulite , tad nav tik traki
Nu, re visādi brīnumi, mums atkal tā uzkarsējuši radiatorus, kā pie -35 grādiem, roku nevar pielikt pie radiatoriem, jāprasa, kādēļ tad likām un maksājām par tiem modernajiem siltummezgliem, ja jāsilda āra gaiss, teica, ka radiatoros siltums tiks regulēts atbilstoši āra temperatūrai, bet tagad čiks vien ir iznācis, nezinam kādēļ jāmaksā par atvērto logu āra gaisa sildīšanu ! Nav īstas kārtības ar siltummezglu regulāciju!!!
ar to siltummezglu jau viss ir kārtībā, viss strādā, vienīgi ja to apkalpo cilvēki, kas no tā nekā nejēdz tad arī tāds rezultāts..mums viņš strādā atbilstoši regulējumam, vienīgi visas apkures caurules laikam nav atgaisotas.
vai tad pashi iedziivotaaji nemaak atgaisot?
Visas rakstītās muļkības nav Mālkalkalnes kompetencē ,bet viss ir Māju vecāku rokās-strādājiet-nevis bumbulējiet saņemot atlaides par apsaimniekošanas maksu
logiski, ka 150 maajaam uzreiz nevar piesleegt apkuri, mums jau no 1. oktobra ir apkure, jo laiciigi pieteicaamies :))
Māju vecākiem nav jāatgaiso apkures caurules, tas gan ir Mālkalnes santehniķu ziņā.Katru rudeni ir problēmas ar apkures uzsākšanu, vai tiešām šo jautājumu reiz nevar sakārtot?
Kas ir tas mājas vecākais? Man līgumā ar apsaimniekotāju (Mālkalni) nav nekādas atsauces uz kaut ko tādu. Tāpat arī nav kolektīva līguma ar citiem mājas iedzīvotājiem, tāpēc man vienalga, vai kaimiņiem ir parādi un vai viņi girb vai negrib siltumu.
Ja tev vienalga, vai kaimiņi grib vai negrib siltumu, tad paliek tavās rokās tikai elektriskais sildītājs. Ieslēdz un sildies uz nebēdu!
Tu laikam nesaprati vienu svarīgu lietu - man ir līgums ar apsiemniekotāju:) Un jau senajiem romiešiem bija viens labs teiciens "līgumi ir jāpilda":)
2010-10-11 11:07:11 : PIE MUMS nav Roma , pie mums ir "Feģa ar lauzni" kam vairāk tādu Feģu aiz muguras tam arī taisnība , man arī radiem kapnēs 3 stāvi pilni ar taupīgiem Krievu pensionāriem Ķelogreikās kuri apkuri slēgs tik tad kad tubas draudēs aizsalt:)