NEDZĒSIET, LŪDZU, MANU JAUTĀJUMU!
Vai tā tiešām ir taisnība?
http://www.ogresfakti.lv/?url=echoart&ArticleId=5811
Putniņ,tev jau tik traki,ka pašam pastiprināti jāmetās savu raksteļu reklamēšanā? :)
Izlasiiju rakstu un nesaprotu kur probleema.90% meediju regulaari naakas tiesaaties un tiesu parcelsana ir pilniigi ierasta prakse...Raksts gan tads uzbrukoss izklausaas.Skauz laikam faktu iipasniekiem,ka viniem sliktaak iet un materiaali neinteresantaaki
KAS tieši ir "Taisnība" ? Cik zinu vairums Ogrenet autoru un administrācijas fiziski Latvijā neatrodas , strādā un mācās atvalstīs darbina šo projektu tīri "Virtuāli attālināti" , ļoti izplatīta prakse moderniem mūsdienu elektroniskiem mēdijiem. Informācijas vākšanai izmanto brīvprātīgus palīgus un sabiedriski aktīvus atbalstītājus iesūtītus materiālus.
Ciik saprotu problēma ir "Neizpratnē' kā strādā elektroniski mēdiji un projekti. Par SAVIEM varu teikt ka no ~30 autoriem un darbiniekiem FIZISKI / REĀLO esmu ticies ar 2 cilvēkiem , visas "Ārpus redakcijas" aktivitātēm ierasti nodarbojās Juristi / Pārstāvji kada gar tām daļa REDAKCIJAI / AUTORIEM ?:)
Milda : SAGRIBĒJI , ja raksts atrodās "Projektā" tā īapšnieiks ir tās kura atbildība ir noteikta LĪGUMĀ , ārvalstīs un arī Latvijā jau sen ir prakse ka "autors" nav konkrēts cilvēks bet gan "pasūtītas" Tikai "Drukatos" mēdijos pastāv "Autoru" prakse kas vissi ir ZVAIGZNES , elektronisku mēdiju projektos AUTORI kā tādi neeksistē bieži vien to ir DAUDZ , un ka autors tiek definēta tā puse kas ir "Pasūtītājs" tā tas ir visparpieņemti modernos apstākļos jo musdienās metereāolus ražo KOLEKTĪVI nevis indivīdi. Man piemēram savā jomā MUĻĶIEM regulāri nakas skaidrot KAPĒC nekura pie manis nevar ieraudzīt KOMERCIĀLUS produktus bet tikai lielā daudzumā "Izklaides" gluži vienkarši musdienās tik muļķi lielas ar "Kolektīvu galaproduktu" kur tu esi bijies VIENS no 10-20 tā tapšanas autoriem:) Tīeši tapēc ATBILD JURISTS / PARSTAVIS autora kā tāda 1 PERSONA fiziski vairs neeksistē tas ir KOLEKTĪVS darbss :):) Ot kautko "Dvēselei" uzrakstu parakstos PALEPOJOS , to kas top RAKSTĪTS / VEIDOTS kolektīvi neviens nekad individulāi neparakta. Netici vari paskatīties VISAS ziņu un mēdiju aģentūras AUTORU atsevišķi nav NEKUR tieši tāpat arī visur citur :) Cita lieta Drukātie arhaiskie mēdiji TUR visi ir ZVAIGZNES visusr citur "Nezinamie karotāji"
Re,Ogrenets atskiriibaa no taa otra beediigaa paskata portaalina vismaz nedzees komentaarus,kas par viniem neveesta ko pozitiivu.Tur uzreiz vai nu izdzees vai arii uzreiz pasi saak rakstiit pastulbus aizstaaviibas komentaarus
Būtu labi ja vēl Lunis kaut ko no saviem murgiem arī reāli dzīvē darītu, ne tikai fantazētu.
Nedzēš? Un kur tad mani komentāri palika?
» Forums » Citas tēmas » Jautājiet - atbildēsim! » NEDZĒSIET, LŪDZU, MANU… Ogrenet, tas bija jautājums, kur solītā atbilde?
pupausis : A kur JAUTĀJUMS ? Links uz "Kautko kautkur" nav jautājums , līdz ar to kāda atbilde BEZ jautājuma ?:)
pupausis : Atbildi uz manu jautājumu VAI TASNĪBA !? http://www.youtube.com/watch?v=FXpnNLhM9Xo
Labi, ja tas viens latviešu vārds jums likās šausmīgi necenzēts, es uzrakstīšu savādāk: ogrenet mēdz izkārnīties, bet kad savas fekālijas ir jāsavāc, taisnojas, ka nemaz nav anālās atveres.
UN PĀRTRAUCIET, LŪDZU, MANI BANOT UZ 20 GADIEM!
Milda : Tev ir ļoti liberāla audzināšana bijusi , piemēram kāda Ogres cienījama cilvēka godājami bērni gāja sūdzēt seņčiem viens otru par tēmu "Tēti tēti , brālis pateica sliktu vārdu ! Viņš pateica DIBENS!" a kas tev te parādās? Fui , varbūt uz 20 gadiem Bans nevelk bet nu 15 droši :):)