ķīniešu kojas - kur tāds zvērs atrodams?????

Ogrē kurā vietā tad tās ķīniešu kojas atrodas?? Es kā nezinātājs paliku uz mutes, kad man jautāja......

Vikss , 2010-10-06 13:27:42

kas tas ir?

.. , 2010-10-06 13:28:40

Man liekas nevis ķīniešu, bet vjetnamiešu. Tā Betas veikal māja sanāk, padibenu midzeklis.

! , 2010-10-06 13:36:21

Vjetnamiešu kokjas:):)

Lunis , 2010-10-06 13:51:02

Kad mācijos Ogrē skolā 1980 gadu vidū šur tur varēj sastapt Vjetnamietes kuras "Pa atro" varēja iegadāties pa 3.Rubļi , mitinājās viņas tur Malkalnes Tinužu stūrī kojās kur viss koridors bija pilns ar alumīnija kastroļiem un televīzoriem:):) Jautri bija laiki Vjetnamiete 3 Rubļi bet pilkstens ko viņs tirgoja mekšāja brīžam pat 10Rubļi :):)

Lunis , 2010-10-06 13:55:20

Mālkalnes 30

Ewa , 2010-10-06 14:38:06

Lai dauņtīņiem būtu skaidrība , 1980 gados Padomju savienība savdabīgi draudzējās ar saviem Āzijās sabiedrotajiem. Krieviem bija nepieciešama karabāze Azijā un viņi to irēja no Vjetnamas , milzīgu vienu no lielākajiem Indoķīnā bijušo jeņķu lidlauku Cam Ranh pilsētā , maksāja par to pasakainu naudu , zīmīgi ka krievu bāzes Kultūras namu vadīja vēlākais Rīgas mērs Aivars Aksenoks , daļa no līguma bija "Darbaspēks" Vjetnama sūtīja uz PSRS un citām sociālisma valstīm savu DARBASPĒKU , kuram maksāja gan maz bet GALVENAIS viņi varēja šeit pirkt elektropreces un saimniecības priekšmetus un sūtīt uz dzimteni , ko viņi arī sparīgi darija visu laiku kamēr vien kaut ko vispār varēja nopirkt veikalos , jo šeit sākās ekonomiskais haoss un totāls deficīts. Strādātāji gan viņi bij gauži šavaki , ta vietā viena daļa nodarbojās ar praktiski nemaskētu prstitūciju un tirgoja kontrabandas preces pamatā ķiniešu ražojuma elektroniskos pulksteņus kalkulatorus tādas mantas kas PSRS bija deficīts :):) 80/90 mijā sakarā ar PSRS sabrukumu viņu līgums beidzās un viņiem bija jādodas uz majām BET kā jau tas gadās DAĻA visādos veidos centās te palikt , daudziem gan neizdevās bet kadus 2-3 pazīstu. Ogrē pamatā tantes strādāja Trikotāžas kombināta un dživoja atsevišķās kojās Mālkalnes Tīnužu stūrī kur visi koridori bija piekrauti ar prom sūtamajām sapirktajām mantām, vēl Slokas papīrfabrikā strādāja un dzīvoja Kauguros. Katrā ziņā mums tīņiem bija nevājā izklaide iegādāties vjetnamietes pakalpojumu pa 3 rubļiem :):) Ķinai līdz pat 80 beigām bija ļoti "Vesas' attiecības ar PSRS taka pirmie "Eksotiskie" Ķīnieši te parādījās tkai 90 beigās , lidz tam visi šķībacainie te bija TIKAI Vjetnamieši , tapēc kojas arī sauca "Vjetnamiešu" :):)

Lunis , 2010-10-06 14:46:18

es tik atceros to kā šamējās pa Lašupēm staigāja ar groziem un vāca lielos gliemežus, pēc tam norāva reālo pļutku, pilna Ogres slimnīca bija...

vilcene , 2010-10-06 15:06:30

vilcene : Viņas pamatā bija mazizglītoti lauku cilvēki , šiem prātā nevarēja ienākt ka NO SKATA pilnīgi identisks gliemezis Latvijā ir pilnīgi kaut kas cits nekā pie viņiem mājās. Īstenībā gliemeži ir ļoti garšīgi tie kas kā mūsējie pēc garšas līdzinās aptuveni vistas gaļai , cits jautājums ka ŠEIT viņi pārtiek no pilnīgi kaut kā cita nekā ĀZIJĀ un protams ka viņi kārtīgi saindējās. Dzīvojot pa eiropu gaļu kā tādu vispār needū visnīgā gaļa bija visu veidu gliemeži un jūras veltes:) TIKAI nevag līst tos ēst "Restorānos" tur tos gatavo "Naturālisma faniem" vaig tos baudīt tur kur to dara PARASTI vietējie , tad gan ja tu nezini kas tas ir GARŠO pēc mums visai pierastās visastas gaļas vai zivīm vai riekstiem :):) CENA ir smieklīga reku var palūrēt kā isstās un cik maksā "Izlobīts" un gatavs http://www.fotoblog.lv/rep/974/?cid=44220

Lunis , 2010-10-06 15:18:08

Nevis vjetnamiešu kojas,bet Vjetnamšop.................................
Tur pat kur senāk,Mālkalnes 30!!!!

'Jurka , 2010-10-06 20:14:55

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet