Sakarīgs Mūrnieks

Labdien. Vēlējos pajautāt, vai kāds varētu ieteikt sakarīgu mūrnieku ar pieredzi dolomīta stabu mūrēšanā Ogrē? Lieta tāda, ka večuks, kas man bija apņēmies uzmūrēt sētas stabus izrādījās alkoholiķis, kurš papildus pa kramam iemanījās pārsist galvu un kuru dabīgi nācās atlaist. (Sveiks, Aleksandr L., Tu esi nožēlojams). Ir atlicis pabeigt astoņus stabus, kuri ir uzmūrēti līdz pusei. Varbūt kādam ir kāds labs meistars, ko ieteikt?

Jānis , 2010-10-02 11:29:52

ak, cik pazīstama situācija, kad vairs nervi neturēja, ka mans remonts ar tāda veida 2 onkulīšiem un vienu onkulieni vilcies 2 mēn. ilgāk kā apsolīts, un netiks pabeigts līdz pat ziemassvētkiem, kad atbrauks radi no ārzemēm, tad no bezizejas pati vienu vakaru atkorķēju nu ljoti ņipru dziru, lai nervus atlaistu un iepriekšminētos nesakropļotu. Tas bija ļaunākais murgs manā mūžā, no tā laika apsolīju pati sev, ka ar tādiem onkulīšiem vairs mutiskas vienošanās neslēgšu. labāk, ātrāk, ērtāk un arī LĒTĀK, lai nav katru dienu jādāļā latiņi vēl rīta skrējienam uz veikalu, tad tomēr vienoties ar sava amata profesionāliem meistariem, nekā izbijušiem padomijas celtniekiem, kas tagad specializējušies dzērājos.

Jūtu līdzi, tiešām ieteiktu pameklēt kādu firmu, tagad arī viņiem krīzes cenas.

apmeklētāja , 2010-10-02 19:02:38

Kārtējais gadījums kad skopais maksā divreiz!

wowo , 2010-10-02 19:47:13

paši esat vainīgi,ja negribat maksāt normālam meistaram.tad nauko čīkstēt forumā par alkoholiķiem.pēc tam sanāk dārgāk pabeigt cita iesākto darbu.

meistars , 2010-10-02 20:29:01

piekrītu meistaram. za što parolsa, na to naparolsa.......... tā tas ir.

daba , 2010-10-02 20:46:44

Parolsa? Interesants traktējums...

Aksels , 2010-10-02 20:58:00

tāpēc arī es neņemu tādus degradētus večukus!
ņem firmas pakalpojumus, nesūdzies!

x , 2010-10-03 19:53:55

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet