Riekstiņš

Sveiki!
Nesaprotu kad beidzot paziņos vecākiem par bērna uzņemšanu Riekstiņā??? Ja vadītājai grūti apzvanīt vecākus, vai arī telefona limits cauri, tad pasakiet lūdzu uz kādu numuru jāzvana, vai kur jāgriežas???
Savādāk šī neziņa tracina??? Kas tās pa baumām, ka vecākiem pašiem būs jāpērk mantiņas???

vecāks , 2010-10-01 18:52:44

A ko domāji....Aiziesi uz jaunu ,tukšu dārziņu un nekas nebūs jāpērk!!!! Tur būs jāpērk vairāk nekā domā,jo bērniem ar kaut ko būs jāspēlējās,un ar kaut ko jāattīsta sava personība!

Jurka , 2010-10-01 19:13:18

A ko pašvaldība domāja - uzcels kasti un viss.... nē vēl ar jāiekārto...
žēl ka atklāj pēc vēlēšanām... savādāk kāda vēl nosponsorētu mantiņas....

vecāks , 2010-10-01 19:38:57

Es oma trim mazbērniem,mani bērni dāja dārziņā un bija tādi noteikumi ka savas rotaļlietas līdzi nedrīkstēja nest un bērniem tiesām nepietika rotļlietu .Tagad bērnem i atļauts nest līdzi savas mantas un dalās ,kas ir apsveicami ,jo viena rotaļlieta ātri apnīk .Jūs taču nesīsiet rotaļlietas saviem bērn niem .lai viņiem jautrāka dzīve bērnu ddārzā un paskatieties cik mājās stāv rotaļlietas kas jūsu bērnam vienatnē pilnīgi neinteresē .

brr , 2010-10-01 22:12:10

Teica ka šodien un rīt sazvanīs visus..
Jā,un jāpērk būs mantas,cik var atļauties un savs bērns jau ar viņām spēlēsies..

Līga , 2010-10-02 09:55:05

Būs jāvāc grupas fonda nauda un jāpērk mantas u. c. llietas. Tas bērnudārz tak būs pilnīgi jauns un tukš. Kā jūs domājat ar ko tie bērni spēlēsies, kādas grāmatas skatīsies, ar kādiem materiāliem audzītes strādās? Cik vecāki būs ar mieru sagādāt tik arī būs!!! Šie noteikumi strādā visos dārziņos visā Latvijā, sāciet pierast. Ja vēlaties, lai pašu bērnam nekā netrūkst domājiet un palīdziet sagādāt.

jā, jā... , 2010-10-02 14:13:06

te tev vairs nav padomju laiki, kad "nam pologajetsja", kad viss visusr bija, mācījamies par velti, pulciņos gājām par velti, pēc studijām dzīvokli iedalīja par velti, i vēl piespiedu kārtā darbu deva uz pirmajiem pieciem gadiem
laiki mainās, man pēc maģistratūras mūsu brīvzemes gaišie vadoņi roku paspieda un teica, ka ir bezgala lepni, lai nu es ejot pasaulē laimi (darbu) meklēt
un manai meitiņai peciņai un viņai līdzīgiem šobrīd prakse ir obligāta skolas prasība, bet diemžēl ar prakses vietu skola nenodrošina

tā ka mammīt, ne tas vēl priekšā, pirms radam, plānojam cik varam apgadāt

apmeklētāja , 2010-10-02 19:11:48

Apgādāt varam daudz, ja pats nēesi EGOISTS!

aha , 2010-10-02 19:43:33

muļķības. vakar pierakstījos. pēc 15.00 tur uz vietas vadītāja, kas visu paskaidros. par mantām teica, ka vienu mantu, kā d''avanu bērnudārzam sava bērnu vecumam atbilstošu. un tur jau bija mantas. pati redzēju.ejat un redzēsiet, neklačojaties.

daba , 2010-10-02 20:45:26

i naf ko raudāt par bērnu pabalstiem, piekrītu valsts pienākums ekonomiski attīstīties, audzināt pilntiesīgus izglītotus pilsoņus, radīt darbavietas, nodrošināt cilvēkcienīgu atalgojumu, lai vecākiem ir iespējas, izsverot savus ienākumus, plānot vairāk kā vienu bērniņu.
Ko gan valsts ieguva ar nenormāli lielajiem bērnu pabalstiem? To, ka daunīši un alkoholiķi sataisīja pa pilnam bērnu, jo parēķināja, ka tur sanāk točkas dzira visam mēnesim, un nu valsts par apzinīgi domājošo vecāku nodokļiem audzinās tos epriekšminētos. Un, kā zināms, genofonds tomēr pastāv, un lielākoties liek par sevi nākotnē manīt.

apmeklētāja , 2010-10-02 20:49:44

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet