homeopāts
Vai kāds var ieteikt kādu homeopātu Ogrē.kādas atsauksemes par dr.Ezeriņu?
Manuprāt ļoti laba daktere-maniem bērniem vienmēr izrakstītās zāles ir palīdzējušas.
Varu teitk tikai to labāko,laba daktere,eju ar mazo 3 gadus( mazajam 4 gadi) nekad vēl neesam ne antibiotikas lietojushi,ne tradicionalajas :)aptiekas iepirkushies :) Zinoša daktere!
Atsauksmes tiešām labas!!!!Esam jau izauguši lieli!
cik maksā vizīte?
Sakiet lūdzu, kur pieņem dr.Ezeriņa?
Manuprāt pimrā vizite bij 20Ls,nākamas 15 Ls :)
Pieņem Gaismas pr. dzeltenajaa majinā :)ceļš,kad bruac uz Ogres Sanitoriju ;)
katram savs, es labāk pie savas ģim. ārstes! arī bez antibiotikām. homeopāt zāles var prasīt un nopirkt hom aptiekās uz vietas, viņi konsultē un iesaka. sanāk daudz lētāk nekā vēl pie ārsta iet, PĀRBAUDĪTS. to pasu ko iesaka aptiekā Ezeriņa iesaka
to es
kas Jums ir ģimenes ārsts?
man ir gudra ģim. ārste! paldies viņai!
gribu redzet,to ģimenes arsti,kuri ārste ar homeopatiksajam bumbinaam,un berna kartinaa ta arii ieraksta ;)
Jā,aptiekās ir arii homeopatiskie deguna pilieni,sirupini,bet tie visi ir tik cukuraini,ka aknas nosedinas bernam vienas nedelas laikaa :D
Ja par naudu iet runa,tad, ja parēķina cik maksaa visi saldie sirupi,pilieni,...un antibiotikas,ticiet man ,atmaksajas aizvest pie dr. Ezeriņas.
stulba esi! vai es teicu,ka ģimenes ārste dod man tos hom. pilienus un ieraksta kartiņā ? izlasi uzmanīgi! Es pati aizeju uz hom aptieku Rīgā, pakonsultējos un nopērku un palīdz.
nekad neesmu lietojusi antibiotikas.
ģim. ārsti neteikšu, jo sāksiet apriet, jums neviena nav laba, jo paši......
Izskatās,ka Tvei homeo.bumbiņas nņem ;D Esi sakusi riet:D Un negāju pilns iemiesojums :( aizej uz aptieku ;)
aizej ar steigu pie homeopāta!