Suņu autiņi
padalieties iespaidiem par suņu autiņiem. Vai der visa lieluma suņiem (vai piemēroti tikai tiem pavisam mazajiem "žurkveidīgajiem"), vai izmantot var regulāri vai tikai kad sunītis apslimis vai ārā auksts. Vai nesmako.
Interesējos, jo vēlos mazu sunīti , bet esmu diezgan aizņemta, respektīvi, nevarētu izvest regulāri pastaigāties. Vai iespējams suņuku (meitenīti) pieradināt izmantot autiņus līdzīgi kā kaķi pie kastītes, un pastaigas padarīt tikai par prieka pilniem brīžiem mums abām, kad tam reāli ir laiks. Piem, reizi dienā tikai.
Izskatās,ka tev vēl pašai buutu jaaizaug no autiņiem un tad jādomā par suni. Tā nav nekāda rotaļlieta. nopērc kāmīti to nebūs jāved ārā ;) Šaadiem cilviekiem buutu jaaizliedz ņemt dzīvniekus.
tādēļ arī interesējos, pirms pieņemu tādu lēmumu. Ļoti vēlos sunīti jau gadiem, bet zinu ka tā ir liela atbildība, un tādēļ joprojām esmu bez suņuka, jo šajā valstī neeksistē tāds jēdziens kā 8 stundu darba diena, lai nodrošinātu elementāru dzīves līmeni, ir jāstrādā ilgāk un 7 dienas nedēļā, un bez atvaļinājuma. Biju nolēmusi sunīti paņemt, kad iešu pensijā, bet rādās, ka šajā valstī arī pensijā neaiziet.
Bet pēdējā laikā zooveikalos tirgo suņu tualetes paklājiņus, reklamē tos televīzijā, arī kucēnu īpašņieki saka, ka tas ir normāli. Piemēram Jorki nemaz negribot iet ārā un esot nelaimīgi, ja viņus saimnieks piespiežot iet ārā. Gribēju tikai reālu cilvēku pieredzi, lai uzzinātu vai mazo šķirņu sunim tas tiešām ir normāli un pieņemami.
ps, un runa jau bija, ka man nav iespējams reguāri vairākas reizes dienā izvest un konkrētos laikos, jautājums bija vai mazo šķirņu sunim, kas ir radināts pie suņu paklājiņa pietiek ar vienu pastaigas reizi dienā
Sunim nepietiek iziet ārā vienu reizi dienā, lai tas būtu toiterjers vai sanbernārs, sunim vajag pastaigas vismaz trīs reizes dienā. Ja nevari šobrīd to nodrošināt tad labāk padomā par kaķi, kas ir piemērots turēšanai iekšā. Tas būtu normāli,ja suni nevarētu izvest ārā 2x nedēļā, nevis katru dienu.
un kam tad tie suņu autiņi, un kamdēļ tie, kas grib pārdot kucēnus saka, ka varot? tas tikai, lai pārdotu?
Ak dievs, jau žēl to suni...Ja jau esi tik aizņemta darbā, ko viņam vienam mājās darīt? Susn jau tomēr nav kaķis, kas pārsvarā guļ. Ja vel tas ir dzīvoklī, sāks riet... Domā kaimiņiem neapniks?
Nu Nu
tā vien liekas, ka suns atbildētājiem asociējas vienīgi ar lielajiem 60kg dzīvniekiem, kam es piekrītu, to vien jādara kā laukā jādzīvo. Un aizliegt vajadzētu tādus turēt dzīvoklī. Bet ir jau arī mazi kaķa lieluma suņi, kas to vien dara kā sēž klēpī vai guļ gultā. Mans mazulis to vien dara kā prasās klēpī, un slpjā, vēsā, tumšā laikā stāv pie durvīm un nestaigā, tā vien liekas, ka sevi izvedu ārā pastaigāt.
Saimniece, tur jau tā lieta ka viņam nebūs kam sēdēt klepī. Aiz garlaicības sāks vaukšķēt
redzu, neviens te bijušais, izņemot zani, nemaz nav dzirdējis par šo jauninājumu Latvijā, kas pasaulē jau izmantots gadiem, un uzskatāms par normālu parādību. Jā, suņaudzētāju vidū tas nav nekas jauns, mazajiem dekoratīvajiem sunīšiem tiešām pietiek ar vienu pastaigu dienā un pat retāk ziemā, līdzīgi kā cilvēki aiziet 2reiz nedāļā uz sporta zāli (a citi pat ne reizi), tā arī mazajiem sunīšiem pietiek ar dažām pastaigām nedēļā.
Nu lauki, tālāk par savu degunu neredzam...
Pašus jūs, zane un Joks, ievīkstīt pamperos un nelaist uz tualeti diennakst garumā. Suns ir dzīva radība, kas alkst uzmanības un mīļuma. Nevar viņu iespundēt istabā un pamest vienu līdz vēlam vakaram. Ja nav vaļas rūpēties par dzīvnieku,tad nevajag to iegādāties.
suns iet uz suņu tualeti, ko ierīko mājā, līdzīgi kā kaķis kastē. Katru dienu suni ved pastaigās reizi dienā, ja laiks ir labs, lai uzturēta dzīvnieka fizisko formu.
zane, tici man, Tev nevajag suni....
suni man vajag, šim sunim būtu labāka dzīve un vairāk mīlestības kā dažam labam bērnelim. Viņš gulētu uz zīda spilveniem un ēstu no zelta bļodiņām, būtu visu laiku man klēpī, un sēdētu brokastīs pie viena galda ar mani, brauktu man blakus mašīnā , vairākas reizes nedēļā būtu ar mani dārzā pa pusdienai, tiktu vests pie friziera un līdzi uz ārzemēm gadījumos, kad man jābrauc, visu esmu noskaidrojusi par pārvadāšanas noteikumiem, potēm utt. Bija tikai viens jautājums tiem kam ir pieredze ar autiņiem, vai suns var pierast čurāt uz paklājiņa, kā to apgalvo zooveikalos, un daži suņu tirgotāji. neesmu pensionāre, kas var regulāros konkrētos laikos staigāt pa stundai, tam varu atvēlēt tikai vienu reizi dienā. Suns vienkārši visu laiku būtu ar mani vai mājās, vai izbraucienos.
Paldies to Joks,un žēl te neiegriezās kāds kam pieredze man interesējiošā jautājumā, tik izsaukumzīme, kas nav īsti lietas kursā par to kā mainās pasaule un lietas tajā.
No citām jomām... agrāk jaunās māmiņas nevis gulšņāja aizbildinoties ka nevar pārpūlētie, bet strādāja līdz dzemdību dienai, agrāk gandrīz katrs mājās turēja vistas, cūku un govi pārtikai, tagad nopēr veikalā, agrāk zīdainīšiem deva dārzeņu mājās vārītu putriņu vai tumīti, tagad mammas sajauc sintētiskus pulverus no bundžām utt.
agrāk suņus veda ārā, bet tagad daži apgalvo ka suņi var nokārtoties uz suņu tualetes paklājiņiem, gribēju uzzināt vai tas tiesa
Mums ir suņu meitene, jauktene, pieradināta iet uz avīzēm vai autiņiem, t.i. iet vienā vietā. Jā, ar suni jāstaigā, bet man sanāk tikai izvest no rīta un vakarā, bet pa dienu, lai suns nemocītos ciesdamies, viņa aiziet uz avīzītes (ja viņai vajag). Vislabākais variants - vest suni ārā, bet, ja nesanāk, sunim jāsaprot, ka viņu nesodīs partādu atgadījumu, kā nokārtošanos uz avīzītēm vai uz autiņa.
Laba diena
Veiksme aizdevums šodien pieteikties
Vai jums nepieciešama steidzama kreditu? Mes dodam no aizdevuma ieinteresetajam personam, kas velas kreditu ar labu ticibu. Vai jus nopietni nepieciešama steidzama kredita? tad jus esat istaja vieta. Mes dodam out uznemejdarbibas aizdevums, personas aizdevums, sazinieties ar mums par savu aizdevumu pieprasijumu pec 2% zemu procentu likmi, lai apmierinatu jusu pieprasijumu, un kas izklastita no finanšu problem.contact mums šodien pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com
Paldies, ka mes gaidam jusu atbildi
Jeff Michael aizdevumu uznemumam.
LAIPNI LŪGTI MAGRET JAMES FINANCE aizdevumu pakalpojumus .......... Vai esat biznesa vīrietis vai sieviete? Vai jums nekādu finansiālu haoss vai jums ir nepieciešams līdzekļus, lai uzsāktu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai sāktu jauku mazajām un vidējo biznesu? Vai jums ir zems kredīta score, un jums ir atrast ir grūti iegūt kapitālu aizdevumu no vietējām bankām un citām finanšu iestādēm ?. Mūsu aizdevumi ir arī apdrošināts maksimālu drošību ir mūsu prioritāte, mūsu vadošais mērķis ir palīdzēt jums pakalpojumu jūs pelnījuši, mūsu programma ir ātrākais veids, kā iegūt to, kas jums ir nepieciešams vienā mirklī. Samaziniet savus maksājumus, lai atvieglotu spriedzi jūsu ikmēneša izdevumus. Iegūt elastīgumu, ar kuru jūs varat izmantot jebkādiem mērķiem - no brīvdienas, izglītībai, lai unikāliem pirkumiem Mēs piedāvājam plašu finanšu pakalpojumu klāstu, kas ietver: Biznesa plānošana, tirdzniecības un attīstības finanses, Properties un nekustamajiem īpašumiem, parādu konsolidācijai aizdevumi, uzņēmuma aizņēmumiem, Privātie aizdevumi, mājas refinansēšanas aizdevumi ar zemu procentu likmi 2% gadā vismaz atcelt attiecībā uz privātpersonām, uzņēmumiem. Mēs piedāvājam visa veida aizdevumus, PIETEIKTIES šodien pieejamiem aizdevumiem. Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu, lai iegūtu vairāk informācijas: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
Sveiki, Tas ir, lai informētu plašu sabiedrību, ka Jeļena Fedosejeva kundzei cienījama privāto aizdevējs aizdevumus atvērts ekonomisku iespēju visiem tiem, kam nepieciešama jebkuru finansiālo palīdzību. Jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai notīrītu savu parādu vai nepieciešama mājas aizdevumu, lai uzlabotu savu biznesu? Vai jums ir pagriezts pa bankām un citām finanšu iestādēm? Redzēt ne tālāk, jo mēs esam šeit, lai visiem jūsu finanšu problēmas. Mēs nodrošināts aizdevumus 2% procentu likmi privātpersonām, uzņēmumiem un sabiedrību ar skaidros un saprotamos vārdos un conditions.100% garantētās, sazinieties ar mums jau šodien pa e-pastu: (JELENAFEDOSEJEVALOAN@GMAIL.COM)
Sveiki,
Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu ??? Vai jums parādā? Vai jums ir slikta kredītu? tu esi bijis noraidīts bankas, jums ir nepieciešams kredīts, lai uzsāktu uzņēmējdarbību ar savu ?, Mēs dodam aizdevumus cilvēkiem, neskatoties uz viņu nabadzīgām / slikta kredītu rādītājus. Mēs dodam out gan biznesa un personīgo aizdevumiem ar ilgtermiņa un īstermiņa ilgumu jūsu izvēles ar zemu procentu likmi 2% gadā vismaz atcelt privātpersonām, uzņēmumiem .. Mūsu aizdevums programmētājs ir ātrs un uzticams, piemēro šodien un saņemt tūlītēju lauka back.Our aizdevumi ir labi apdrošināts, 100% garantēta, un klienti ir pārliecināti maksimālu drošību. Plašāku izmeklēšanas sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pasta adresi: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) un saņemt savu aizdevumu šodien.
Magret kundze James MD / CEO
E-pasts: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)