radiatoru nomaina
Izlssiiju, ka liidz septembrim var nomainiit radiatoru.. man ir janomaina, tikai nestados prieksaa cik varetu maksaat sads prieks?? varbuyt kads ir nomainiijis un zinu aptuveni cenu...?
30-35 ls
Dzīvojam 9.stāvu mājā, divās istabās radiatoru maiņa izmaksāja ap 150 Ls (darbs+radiatori+savienojumi). Vel jāiet uz Malkalni, jāsaskaņo, tas maksā laikam 14 Ls. Meistaru atradām pēc draugu ieteikuma. Lai nav tāds, ka atnāk, izlauž radiatorus un vel pamatīgus robus gan laminātā gan sienā atsāj. Protams, ja ir interese, varu iedot meistara kontakttālruni.
P.S. Nav nekāds čoms, radinieks vai vel kas. :)
Ja interese varu ieteikt savu meistaru ļoti labi stsisija par zemu cenu salidzinajuma ar citiem! Taka par kvalitati esmu loti apmierinata
iesaki luudzu savu meistaru..
28679800
par darbu 1 radiators 20- 25 lati.
Man mainija 45-50ls viens radiātors. vannas istabā 45ls, Malkalnē aiziesi- pateiksi ka tev vajag mainīt radiātoru, viņi no tevis iekasēs naudiņu un iedos tel. nr. meistaram ar kuru viņi sadarbojas, kurš māks atslēgt ūdeni!
nav jega tas viss tikai nomainu sadardzinas. Pati tikko zvaniju uz augstakmineto telefonu nr., ar kungu vienojos un naks mainit vel letak neka malkalne!
nav jega tas viss tikai nomainu sadardzinas. Pati tikko zvaniju uz augstakmineto telefonu nr., ar kungu vienojos un naks mainit vel letak neka malkalne!
kapec var mainit tikai lidz septembrim? pec tam vairs nedrikst?
ja nu vienigi pa kluso pectam :)
Kādēļ tā??
Tu krupi aizej uz mālkalni un uzzini. KĀPĒCĪTS ATRADIES!!!!
Apkures sezonas laika pamatojoties un noteikumiem nevar minit radiatorus, ja nu vienigi esi loti biezs, lai apmaksatu to, ka maja paliek bez siltuma
man reiz bija tā (tālajos 90-tajos), nolīgu pa lēto meistarus, šie pa vasaru nomainīja radiatorus - tjipa piemetināja. Rudenī , kad tika padota apkure, visas metinājuma vietas atnāca vaļā un bija baseins 5.stavā un attiecīgi lietus līdz 1.stāvam. Tagad , protams, ir citas stiprinājumu metodes un krāni pie katra radiatori, bet tā bija laba mācība - ko nozīmē uztaisīt pa LĒTO
kopš manu radiatoru maiņas ir pagājuši 3 gadi līdz šim viss ir kārtībā, tākā par savu meistaru nevaru sūdzēties!
Pag, man pasai radiators japerk, vai to perk meistars un es vinam samaksaaju?? kaa tur ir??
paldies par info - vairs nav aktuali - radiators jau staav nomainiits :)