velos nomat
Labdien, sakiet ludzu kura vieta var Ogre iziret auto uz 3-4 dienam.Kada cena un kadas markas masinas un kadi dokumenti ir nepieciesami lai to varetu izdarit?Paldies...
Davai Dacīt , raksti atri savu reklamu , man ar tas reizēm nepieciešamus. CIEMUPI nepiedāvāt!
šķiet , ka auto nomas bizness būs izskausts no LV. Skatos, pat AVIS savu ofisu uz Lāčplēša ielas aizvēruši.
Iznomāt autiņus ir kļuvis neizdevīgi, jo par tādām cenām kā tagad vienkārši neatmaksājas to darīt. Jo noma kas bij zem selvera arī izīrē tikai uz ilgu laiku.
Saskāros ar līdzīgu vajadzību, bet beigās sameklēju citu alternatīvu.
Ogrē pēc ilgas sludinājumu in interneta studēšanas atradu 2 nomas - viena izīrē tikai ilgtermiņā, otra - piedāvāja mašīnu bez tehniskās apskates, bet apsolījās, ka līdz vakaram būs. Tad kad es jau biju faktiski samierinājies ar to pašu - da kaut vai ar "slimības lapu", tad paziņoja, ka jāmaksā arī par mašīnas piegādi 5Ls, kaut arī es biju ar mieru ar kājām pēc tās aizstaigāt ... Tā arī mašīnu beigās nenoīrēju ... :D
Ja neesat galīgi vieni paši šai pasaulē, parunājiet ar radiem, draugiem, paziņām - gan jau kāds aizdos mašīnu, vai arī aizvedīs. Pieļauju, ka tas pat sanāks lētāk ...