troksnis Priežu ielā

Interesanti būtu uzzināt, kāpēc tie leiši Ogres ielu uzracēji un kaut kādu trubu licēji, visu svētdienu no agra rīta līdz vēlam vakaram pie Priežu ielas 1.mājas taisa nenormālu troksni - traktori, ekskavatori, signalizācija, vēl kaut kādi aparāti, trubas... Un tas viss 5 m attālumā no dzīvokļu logiem. Vai uz viņiem darba likumdošana neattiecas? Vai šeit nevajadzētu painteresēties Darba inspekcijai? Vai mājas iedzīvotājiem nav tiesības uz atpūtu un klusumu vismaz svētdienā? Es saprotu, ka viņi strādā darba dienās, bet kāpēc tas viss notiek svētdienā????

priede , 2010-08-01 17:25:36

Varbūt viņiem ir slīdošais grafiks + ir jāiekļaujas noteiktos termiņos?

Bet, nu cilvēkiem nekad un nekas nebūs pa prātam. Ja rok un cenšas to rakšanu pēc iespējas ātrāk pabeigt - ir slikti, jo, redz traucē darbi un to radītā skaņa. Ja nerok - atkal slikti, jo slaistās, velk gumiju, bardaks uz ielām ir ievilcies un par ko viņiem maksā.

egle , 2010-08-01 17:41:04

Nav jau runa par to, ka vispār rok un maina trubas, tas viss ir pareizi un to vajag darīt. Runa ir par to, ka tas notiek svētdienā un 5 m attālumā no dzīvokļa logiem. Dzīvoklī ir grūti sarunāties nekliedzot. Iedomājies, kas tas ir par troksni visas dienas garumā! Un tad, kad ieslēdz blieti, tad visa māja dreb.
Neviens taču neiebilst, ka viņi strādā darba dienās, bet svētdienās, ziniet, cilvēki grib atpūsties.

priede , 2010-08-01 17:57:14

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet