Kāzas
Vēlos izīrēt kāzu kleitu, bet nezinu kur. Varbūt kāda var padalīties pieredzē?!
Vispār pie manis var , mān kādas 3 ir :):) Istenībā gandrīz jebkurā bodē kur tādas tirgo var arī izīrēt:):) Es gan humpalās pirku un ar manā var ūdenī peldēt un dubļos lekt , bet PA ISTAM reāli veikālos kur tirgo viņas gandrīz visos var:)
Luni, es sapratu, ka dāma vēlas izīrēt, nevis īrēt :)
ja? : Nu labi labi , gan jau jaunkundze pie altāra grib fiksi , šās vajadzības atspirdzināšanai nav obligāti sazin kas ir "Noīrē kas Izīrēt" pietiek pa pavelk 3 krustus attiecīgā aiļitē:):) :):)
:) tomēr iekriti - izskatās, ka arī pats arī nezini, kas ir "noīrēt kas izīrēt"
Daiga! Es varu pārdot par ļoti mazu cenu savu skaisto kāzu kleitu! Tā maksāja 190 Ls (jauna).
28. jūlijs 2010 10:33
printout.tex Drukāt note2editor.alt Ziņot redaktoram Komentāri Komentāri (3)
Liepājas pašvaldības policija otrdien kādā veikalā nozagtu kāzu kleitu vēlāk atraduši, ieradušies apturēt ģimenes kautiņu, informē policija.
Kleitu otrdien nozaga no komisijas veikala Raiņa ielā. Vēlāk, plkst.12:09 policija saņēma izsaukumu uz Flotes ielu 14, kur pašvaldības policistu palīdzība bija nepieciešama SIA "Spīdolas" darbiniekiem. Viņi bija aizturējuši agresīvu vīrieti, kurš fiziski iespaidoja savu draudzeni.
Pie kauslīgā vīrieša melnā plastmasas maisā atradās nozagtā kāzu kleita. Vīrietis nodots Valsts policijai.
http://www.delfi.lv/news/national/criminal/veikala-nozagtu-kazu-kleitu-atrod-gimenes-kautina.d?id=33242999