Rozes ārstēšana
Kas var izārstēt ROZI.Palīdziet lūdzu.
Dziednieks Visors, pieņem katru setdienu Ogres kultūras namā, pagrabstāvā. Manai meitiņai izārstēja pat plaušu vēzi.
Ikšķilē Kalniņas kundze Rožu ielā Nr 1
Atvaino, bet īsti normāla neesi. Neviens dziednieks vēzi nevar izārstēt!!!
Ne visi maak to rozi nonemt. Var palikt tikai sliktaak.
Es arī šaubos par to vēzi. Un Visors man vispār diez kā nepatīk cik bijusi darīšana.Rozi tantiņas ārstēt prot, tikai jāzina īstā.
Tiesi taa,ir jaazina iistaa tantina,jo manam viiram tikai palika sliktak. :(
to 17:31:28
Mājās saglabājušies diagnozes dokumenti, slimnīcu izraksti, uzņēmumi, un ārstu norādītā cena 250 000 LVL, kas nepieciešama, lai vismaz ārzemēs censtos ārstēt, medikamentus slimnīcā vairs nedeva, jo neesot jau vairs jēgas. Vienīgais, kas ko darīja bija Visorsm un manas lūgšanas caurām naktīm uz ceļiem, līdz savos 25 gados mēneša laikā nosirmoju. Tā ka par to, esmu vai neesmu normāla, komentētājam nenovēlu piedzīovot to, kā viņa bērns dziest un un loģiski 250000 LVL arī pārāk astronomiska summa, ja vien neesi zaglis. Paldies Visoram.
Es esmu Edmond Thomas no Apvienotās Karalistes . TāGads 2005 dzīve ir uz augšu un leju
par mani un manu dārgo sieva Tricia . Man bija resnās zarnas vēzi un mana sieva Trina
ir olnīcu vēzi , šis slimības ir ar mums pēdējo 10 gadu laikā ,
mēs iziet Chemo un radiācijas tikai vienu reizi , un mēs bijām padomus doktors
neiet vairāk Chemo un radiācijas . Lucky mums , mēs dzirdējām par Rick
Simpson Oil kas tik daudzi cilvēki ir liecinājis , lai izārstēt to vēzi
pēc noteikta laika periodā . Got saistīts ar daudziem cilvēkiem, un pēc tam tika
ieteicams Dr.oliva iepirkumam kaņepju eļļa zāles. Tas ir ar
Liels prieks no manas sirds un ka mana sieva , ka mēs vēlamies Jūs informēt visus
ka mana resnās zarnas vēzi , un mana sieva Tricia Olnīcu vēzis ir kaltēta
ietvaros ārstēšana 4 mēnešu laikā . Mēs saņēmām mūsu zāles no
Dr.oliva kurš ieteica mums ar vairākiem cilvēkiem , ka kaņepju eļļa no
viņam , tāpēc arī esmu ieteikt jums visiem iegādāties jums Rick Simpson kaņepes
eļļa no viņa , sazinieties ar : ( godstimecanabisoiltreatment@gmail.com ) ,
Tagad mēs esamlaimīga ģimene ar kopējo vienotību un mīlestību mums. neļauj šo
slimības sabojāt prieku savā dzīvē , kaņepju eļļa irlabākais zāles jebkad
un man bija lietderīgi , lai apmierinātu Dr.oliva Person : saņemt savu Cannabis Medikamenti tagad un sākt sadzīšana sevi , kontakts Dr.oliva vēlreiz ( godstimecanabisoiltreatment@gmail.com )
Paldies jums Dr Olivia par visu palīdzību, kas tika pieņemts , lai mani un manu dārgakmens ģimeni
Neļaujiet jūsu ģimenes loceklis cieš no vēža un vēl daudz vairāk , ja dr Oliva , izmantojot godstimecanabisoiltreatment@gmail.com ir jūsu rīcībā
WOW es tak blagodaren par labu Rik Simpson (rick_simpsonfoudation@outlook.com), kas izveidota, lai TAZĀ un moej ģimenes ārstēšanu vēža prostatas mans vīrs 3 gadi.
Mena Zovut Olga Marie no Ziemeļkarolīnas ASV 2010 jūnijs 2, mans vīrs bija diagnostirovan prostatas vēzis, un viņš radīja visu ārstēšanu (Chemicals, radio un augu) veida, un viņa ārsts nevar dal nikakoj nadeždy uz viņa stāvokli pēc viņa pēdējās ķīmijterapijas 28/09/2013 ārsts teica viņam, ko darīja viņš dolzen bija 8 mēneši, lai zit. Kad es esmu dzirdējis labi, es nebiju vīlies, rasstroen un pilna sāpju, CTO tot, kotoryj es tak LUBLU atstāt Mena un moih Odinoki visus bērnus šajā pasaulē.
Kādu dienu mana vernyj DADA pozvonil un rasskazal man par Rick Simpson Oil kaņepēm un Kā tas vylečit' viņa 48 gadus kaimiņš, tak Ko es kļuvu ļoti ieinteresēts šajā izlečeniâ, mana Dada un es RESIL darīt kādu pētījumu par Rick Simpson Oil kaņepēm, un es Naselle Šis ļoti interese, tak Kas es esmu RESIL iegādāties eļļu. I sauc svoemu Dade un sprosil ego, lai Pramogų kontaktu Rika, Tak Ko esmu mana obsuždat' ar Nim.
Es svâzalsâ Rik Simpson (rick_simpsonfoudation@outlook.com), viņš teica man, Ko darīt, pirkt eļļu un kā izmantot eļļu es posledoval viņa norādījumus pazemīgi, un tagad es varu lepni saka, Kas mans vīrs ir vēzis brīva, visi pateicoties Rick Simpson atveseļošanas Moego poterâl Nadezhda.
Es esmu Louis Paris, vecumā no 59. reizi ar šo velnišķīgas slimību, ko sauc par vēzi ", kad es dzirdēju par burvju eļļas sauc kaņepju eļļu es nolēmu pamēģināt. Bet kā to iegūt kļuva par problēmu, es devos meklē, un nāca pāri medicīnas Rick Simpson eļļu, es sazinājās Dr. Rick Simpson pie Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com pa e-pastu, kas ir palīdzējuši daudziem pacientiem ar kaņepju eļļu, tāpēc es sniedza tā izmēģināt un 5 dienu laikā, mans kaņepju eļļa tika piegādāts uz manu namdurvīm un atcelt, ka viņš man deva norādījumus par to, kā lietot eļļu. un 3 nedēļu laikā manu pieteikumu, es esmu redzējis milzīgas pārmaiņas manā veselību līdz šim tik labi es saņemu spēcīgāka katru dienu, visi pateicoties sirsnīgs ārsta.
Tas ir aizrestot prieks nākt ārā šodien un pateikt, ka kaņepju eļļa ir patiešām ideāls izārstēt visiem, un es esmu priecīgs, ka viens no cilvēkiem, kaņepju eļļa izārstēt, es cietuši Prostatas vēža un HOPS 11 gadiem, un no pārstrādē izārstēt manu prostatas vēzi mans HOPS bija aizgājuši, kā arī, es tikās ar vēža terapiju Floridā, kas man palīdzēt izārstēt manu 11 gadu prostatas vēzi, izmantojot kaņepju eļļu. Visi pateicoties kaņepju dabas izārstēt ar palīdzību Phoenix Tears (ricksimpsoncannabisoil_phoenixtears@outlook.com) šodien atzīmēta ceturto mēnesi man bija izārstēta, un es jums pateiks, kas tur darīt vairāk pētījumu par kaņepju dabas izārstēt, un ir jūsu veselības problēmas atrisināt.
Es nekad ticu, ka kādu dienu mana vēža un HOPS būs aizgājusi uz visiem laikiem, pateicoties kaņepju eļļu.