Nieka Biļete

Man sanāca tāds mazs kuriozs,par kuru it kā nevajadzētu pat raksti,bet tomēr...
Tā ka mans darbs ir saistīta ar Rīgu, un pati dzīvoju Ogrē,tad izmantoju autobusu ogre-rīga,lai līdz tam tiktu.Man par pārsteigumu bija fakts,kad grmatvede man atsvieda manu atskaiti ar ceļa izdevumiem,izrādās,ka vienas biletes vietā ( 1.30ls )ir izsista biļete par 0.00 ls ,labi nodomāju,ka kļūdas pēc biju paņēmusi ne to biļeti.
16.06. ar koļēģi braucām uz darbu,kā vienmēr pirkām biļeti pie šofera,darbā atklājām,ka viena izsista pa 0.00 otra par 1.30 ls....un vakar uz Ogri atbraucu ar 50% atlaidi ( 0.65 ) kaut gan samaksāju 1.30Ls.Ja kāds teiks ,vai tad man ir žēl to santīmu?parēķiniet paši,ja jābrauc uz Rīgu turp-atpakaļ 20 dienas, un 3 reizes (pagaidām) āmauc,tad žēl gan.Saprotu,ka katram jāpelna sava maize,bet nevajag aizmirst pašiem par sevi .
Un ja iekāp kontrole?
P.s.Autobus,kurā vienmēr tiku apšmaukta ir pelēkā krāsā,vadītājam aiz muguras karājas mantiņa panda.

Kristiāna , 2010-06-29 14:00:15

Čeku jāpārbauda "neatejot no kases" :D

me , 2010-06-29 15:42:36

Sjitais ir bijis ne tev vienai , sjite citam zakjitim ta bija un man ar tā ir bijis pagajušo gad, man bija pat visai orginala varianta Cilvis ta ari pateica ka "Vedīs pa puscenu" nu sapratu "piepelnīsies" štrunts ar šo bet šis iedod bilēti pabrinijos bet tad skatoss Ooooo , biļete ta 0.00 :):)

Lunis , 2010-06-29 17:52:46

Nebija ienacis prata ieiet autoosta Ogree un pajautat kaut vai tai pasha kasee?

Y , 2010-06-29 19:06:09

Njā, ir dzirdēts par tādiem gadījumiem. Tad jau pie viena pastāstīšu vēl: tepat Ogres pilsētas autobusu šoferi galapunktos tirgo vecās biļetes (laikam tās, kuras cilvēki izmet turpat autobusa misenē). Diezgan bieži ir nācies redzēt, ka it kā noplēš biļeti, bet patiesībā tā vecā biļete ir vnk ietīta tajā biļešu rullī :D jo, kad ar draudzeni salīdzinājām, biļešu sērijas krietni atšķīrās. Dažreiz tāpat vien nomet jau vecu apņurcītu biļeti - bez īpašas maskēšanas. Tā jau nekas, bet tad tak piedāvātu braukt pa puscenu, nevis vnk manus santīmus sabāž sev kabatā! Nu, ko lai saka - skumji :(

;( , 2010-06-29 23:03:19

Ir bijis tā. Pirmā reizē apjuku, bet nākamā pateicu, ka lai tad dod atlaidi 50%. Vai arī kontroles gadijumā tā arī teikšu - vadītājs apčakarēja. Atlaides vieta dabūju jaunu biļeti :D

Matīss , 2010-07-03 11:47:52

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet