Jaa tieshaam kas?
Rūķīt, nu un kā Tu domā, kurš uzvarēja?:))
Degu nepacietībā - tiešām neviens nezina?:)
es :D
aiga un rolands.
gaidu, kad būs raksts.
Paldies!:)
Es arii gaidu.
Ou Ou Dzeks pareizais tas ari bij tads vienigais "EXSTRA" eksemplars , pa meicjam var strideties brunets bij lidzvertigas visas vienigi blondine bija kautkas atskirigs tatad izcelosj. Bet ko tur pec struntigam bildem vairak vareja pateikt. Nobalsoju par Rolandu un Blondini ka par ATSKIRIGIEM no parejiem.
Njaa - bildes tieshaam bija kaadas bija :(
Kā vispār 17 vai 19 gadīgus jauniešus var saukt par mis vai mistriem, tie taču vēl puslīdz bērni un no vecākiem atkarīgi cilvēki?!
laimonis : Agrak saksi ilgak vilksi , Bizness un pietiekami nopietns. Ne tik daudz svarigs ir kas ir LAUREATI bet tie kas atnak un piedalas. Galvenie laureati reti kad izsitas toties Vice titulu ieguveji parasti ir tie perspektivakie. Kapec gan ja cilvekam ariene un spejas sevi pasniegt ir pienaciga limeni nelaut vinam ar to taisit karjeru un biznesu?:) Ne jau vienmer "Smuks" nozime "Stulbs" ir ari looti loti gudri atraktivi un smuki redzeti tiem ari galvenokart domati sjie pasakumi.
visas meitenes un puiši bija skaisti! ļoti patika smaidīgā Līga
pasākums kopumā banāls.jaunieši gan malači. avon piedāvāja vecos katalogus!-absurds
Pasākums bija tiešām neizdevies,ieskaitot pasākuma vadītājus.
Nju labi labi istenībā šādi pasākumi nozīmē nevājo budžetu tātad vai nu naudīgu sponsoru piesaistīšanu vai nu nezinu varen sālītu labdarību. Tad jau nu taupa uz visu ko var , bet Konkursanti šogad bij tiešām laba līmeņa cik tā nopētiju uzvarētāju pāri tad Džeks bij tieši tas ko biju novērtējis kā Misteru Missene ar bij laba tik džekam būtu piestāvējusi blondīne. Nju ja kādam nepatīk tāds pasākums kāds viņš ir tad jau var sasparoties uzņemties rīkot savu ar lielu budžetu un labi apmaksātiem profesionāliem komandā:) Principā štrunts par bitēm bet par rezultātu nav kauns pirmais pāris Ogrei ir līmenī. Jā beidzot labi izpētiju arī pagājušā gada Miss nu nekāda vaina zaķim tik tā bilde kas viņai visur figurēja to gan bij radijis "Vizuāls kretīns" diemžēl ka daudzviet Latvija jākonstatē ka cilvēki taupa uz lietām kur taupīšana noved pie ļoti nepatīkamiem exscesiem. Būs jau labi Misji smuki :)
a džeks man likās tād jancīgs... bet rakstu gan nedrīkst komentēt ;)
Jā, pašlaik testējam jaunu opciju - aizliegumu komentēt rakstus :) Turpmāk tas (aizliegums) attieksies uz reklāmrakstiem. Bet šajā konkrētajā gadījumā atzīšos - vēlējos pasargāt jauniešus no nebūt ne saudzīgākajiem komentētājiem :) Katram ir tiesības uz viedokli... bet arī man - nobriedušai un pieaugušai nebūtu patīkami lasīt, kā citi aprunā manu ārieni. Un kā tad būtu jājūtas jauniešiem, kuri, patiesībā, ir pelnījuši aplausus?
Ha, Lunim patīk blondīnes!:D
Mince : A votj i nauzmineji , man patik tumsadainas meitenes no afrikas vidienes tadas klasiski skaistas un graciozas ar tadas pedejos gados pamata tik izmantoju saviem projektiem. . Blondines vai brunetes neskiroju man vispar patik INTRESANTI cilveki neatkarigi no dzimuma un matu krasas lai intresanti butu kur piekerties ar aci. Taka sados gadijumos rekjinu Individualo+Kopejo un tapec saku MEITENES visas bij SUPER tacju par cik dzeks izteikt individualitate bij VIENS tad ari konkretam tipazjam LABAK piestavetu konkreta blondine vienkarsji paris KOPA labak isskatitos vizuali. Bet ari konkretais salikums ir laps jo abi laba limenja BET kopa neizskatas perfexti bet vienkarsji LABI.
Ja ja runa par KOMENTU iespejam tad ja REKLAMRAXSTUS stulbi ir laut komentet jo isteniba APMAXSATS matreeals kuram naf nekad sakara ar redaxcijas domam:) Mja vispar jau ar tiem skaistumkonkursiesm ir ta ka ir parasti riebigus komentus par arieni izsaka tie ko pienemts saukt "Galigi beiktie" uz kuru arieni daba ta teikt atputusies:)
Jā jā, Luni :) No tevis sliktos, ārieni komentējošus tekstus nemaz negaidīju ;) Kad Dieviņš dalījis glītu ārieni un smadzenes, tu iemanījies stāvēt abās rindās :D
Kristīne : Mulkjibas kadas kad visju to dalija es uz krasnes sedeju rindas man sjausmigi nepatik tapec katreiz 2h ieprieksj uz Lidostu braucu lai nebutu tais arprata rindas uz darba dienas sakuma reisiem jastav pie registracijas:):)
Labi, pierunāji - uzprasījies - esi gana smuks un gudrs :)
manuprāt ir muļķīgi aizliegt komentēt skaistumkonkursu. Kā jau vienmēr būtu gan pozitīvie gan negatīvie komentāri. Bet jauniešiem jāmācās nekompleksēt par katru neganto komentāru. Un ja viņiem ir piekiekams pašvērtējums, viņi to nemaz nedarītu.
neuzskatu ka Aiga bija titula cienīga!!!!
Kaut vienu ziedu pušķīti jau nu gan varēja pasniegt arī nekādu titulu neieguvušiem konkursa dalībniekiem...:(
daži komentāri pazuduši.......
bet tiešām ziedus vajadzēja pasniegt visiem dalībniekiem,nesmuki sanāca...
..tik slikti noorganizetu pasākumu dzīvē neesmu redzējusi..šodien runāju ar dažiem sponsoriem, šie vispār ir šokā par tik LĒTI izveidotu pasākumu..skumji
Nju "Kapejnīcas vakars" ganjau bija kā kadreiz "Kristīne" sen sen rīkoja:) Skatos patreiz BBC kautkādu kabarejas pasākumu ar Velsas princi un Kammilu ložā viss pasākums "Tāds lēts sūds" ka bail :):) Intresanti ko tauta gribēja no provinces skaistumkonkursa , Miss Italija tipa pasākumu uz 8h un 5.milj Eur budžetu?:) Sponsori noteikti pa 100Ls sameta taga grib BAAIGO atdevi:):) Neesat bijuši skaistumkonkursos Eiropa ne globālos bet reģionālos , voot tur gan ir līmenis tipa iznācieni peldokostīmos pa vidu starp sugas aitu izstādi un suņu skriešanās sacīkstēm ,Laaps!!:):)