BALTKOM DIGITĀLĀ TV

Vai kāds skatās BALTCOM? Kādas atsauksmes?VIASAT sāk čakarēt bobi,ik pēc laika noņem programmas,bet maksa tā pati!

FAUSTS , 2010-06-16 19:39:43

Man gandrīz divus gadus ir BALTCOM TV. Viss ir ok,labi ka tas lielais škīvis nav vajadzīgs!

bebrs , 2010-06-16 19:54:42

mm amn bija tas pats, aizgaaju no vinjiem prom pec 2 gadiem...tads atvieglojums...

viasats really sux , 2010-06-17 08:19:33

Viasats rullē ja nelieto to viņu mēslaino uztvērēju pa 1Ls vai pa brīvu. Paņem normālu Boxsu un lieto viņā Viasat karti , reizēm reizi mēnesī "Aizkodējās" tad vienkarši ar roku jāievada "Kartes dati" jo viņs nenolasa automātiski atškirībā no VISAT sūdīgajiem uztvērējiem un viss atkal notiek , ne kas karās ne kas glūko un izvēlne ideala. Pietam redzi visu ko vispār raida no pavadoņiem a raida tur simtiem kanālu visām gaumēm:) Bltcom nav slikts bet ierobežots piedāvājums.

Lunis , 2010-06-17 10:13:14

Man jau stāv VIASATs,bet šiem tik ņemas nost krievu kanāli,bet cena nemainās!Ar 1 jūliju ņems nost vēl vienu kanālu,tas būs jau trešais krievijas kanāls,bet maksāt jāmaksā!Iznāk,ka man jāmaksā pilna cena par to,ko es nesaņemu!

FAUSTS , 2010-06-18 10:23:49

lietoju baltkom tv&netu, ir ok. Televiizija kaa televiizija probleemu nav. Par netu arii nevaru suudzeeties.

AilaM , 2010-06-18 15:47:52

FAUSTS : Viņiem nāks klāt vesela strīpa Krievu kanālu , pamatā ar kultūras un izglītojošu ievirzi. Propagandas kanāli kas domāti speciāli "Baltijas apspiestajiem" nav pēdējā laikā diez ko skatāmi sevišķi pirms velēšanām. Man piemēram šobrīd rāda gan PIRMO kanālu gan RTR Krievijas iekšzemes versijas SUPER ne tur kāds intresējās par kādu Baltiju vai Eiropu vispār , viss jauki skaisti KĀ BREŽŅEVA laikos . Visādi "PBK" kur bez bitas stāstija nabadziņiem lapšu ka par šiem kāds te BAIGI USTRAUCĀS ir lies un tirs fufelis VIŅIEM tieši ražots un domāts , šī paša KRIEVIJAI pašai domātā versijā jus neko tādu neredzēsiet:):)

Lunis , 2010-06-18 16:58:39

KAD TAD VIŅIEM NĀKS KLĀT TIE KRIEVU KANĀLI?

FAUSTS , 2010-06-20 21:21:28

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet