Neatliekamā palīdzība

Šodien aptiekā stāvot rindā gadījās dzirdēt,ka ar 1.jūliju, tiek slēgta Ogres rajona neatliekamā palīdzība. Vai ir kas dzirdēts šajā sakarā?

megija , 2010-06-07 15:15:52

megija : KAS TIEŠI tiek slēgts "Ogres telefons" vai vispār nebūs neatliekamās palīdzibas sniegšana uz vietas? Ja telefons tad šitais bardaks ir jau labu laika ka "Zvani" zosij kautkur uz Rīgas centrāli un "Gudri jāstāsta" kur tiesi konkrēti un precīzi ir "Ziepes" citādi ātrie Iķšķiles vietā brauc uz Ķegumu un Madlienas uz Birzgali:)

Lunis , 2010-06-07 15:26:47

Varēsiet salīdzināt -kur tad tie labie mediiķi ir-Ogrē vai Rīgā???

... , 2010-06-07 16:37:41

Jā ar 1,07 ātrā palīdzība vedīs uz Rīgu.

sanco , 2010-06-07 16:46:42

vispar to ogres slimnicu vajg klapet ciet personals tik briesmigs itka vinjus tur ar varu spiestu straadaat

ha , 2010-06-07 18:01:53

Mediķi būs tie paši, arī atrašanās vieta Ogrē tā pati, atkarībā no sas.Ar 1. jūliju NMP izsaukšana centralizēti pa 113 vai 112.

... , 2010-06-07 18:07:24

2010-06-07 18:07:24 : Paga a tas jau nav kādu laiku darbojies vismaz kautkādos gadijumos? Man te reiz dzeki stāstija ka kautkādi "Rīgas operātori' aiztriekuši šos uz izsakumu uz Lielvārdi bet tas istenībā bijis kautkur aiz Ikškiles uz Rīgas pusi , tipa Izsaucēji strēsā , operators ģeogrāfiju "Zinošs"

Lunis , 2010-06-07 23:20:24

Vajag, vajag "vispar to ogres slimnicu vajg klapet ciet personals tik briesmigs itka vinjus tur ar varu spiestu straadaat", kad pašam kādreiz būs nepieciešama palīdzība, kamēr aizvedīs līdz Rīgai, nemaz vairs nemanīsi, cik labs vai slikts personāls tur ir, jo Tev jau viss būs labi, neko nejutīsi, ieģērbs Tevi koka mētelītī.

to ha , 2010-06-08 10:07:38

to ha : Gadijumos kad tev kautkur "Jāvēd" viens no galvenajiem nosacijumiem ir ĀTRĀK ATVEST , ņemot vērā "Urbanziāciju @ ceļu stāvokli " Pat veselam ceļš uz Rīgu vairs nav ~20min kā bija vēl pirms 5-6gadiem bet gan Stunda pusotra reizēm kad pat vesels var pēdas atsviest korķos sastrēgumos un karstumā vai siegā neizbraucamos ceļos utt.

Lunis , 2010-06-08 15:12:34

kaadreiz neatliekamaa paliidziiba bij ogres slimniicaa un dezuureeja,bet tg vini atradiisies riigaa,.tad jau sanaak ka pastaav lielaaka iespeeja ka pa ceļu var nomirt,jo ja viņiem jaabrauc no riigas uz krapi un atpakal.

kaķis , 2010-06-08 17:45:58

un vēl no Rīgas būs jātiek mājās pēc tam....

Mait , 2010-06-08 19:33:13

Nu, ja, tiem pārmijniekiem no Rīgas nav starpības - vai Madlienas pagasts, vai Madlienas iela. Aizsūtīs uz Madlienas ielu, bet tikmēr viens no Madlienas galus atdos.

anekdote iz dzīves , 2010-06-08 19:54:04

Kas tad būs tajā jaunajā ` Stikla kastē` ,ko būvē?Kas tur vispār strādās un ārstēsies?Izskatās jau pa moderno! Vismaz pašam Širovam prieks!

..... , 2010-06-08 19:54:41

kaķis : ATRIE nekur nepaliks cik saprotu , tik VADĪBA būs centralizēta visām Latvijas brigādēm , brauks pa Daugavpileni "Brigāde" no Bolvīm kautkādā skarā tā tevi ar aizraus uz TUVĀKO slimnīcu :):) Ideja jau istenībā nav slikta tik nēmot vērā visai pavājo "Orentēšanās" bāzi ziepes būs vairāk kā saprašanas un arī stresā cilvēki mēdz visko jaukt un putrot VIETĒJAM o[erātoram daudz vieglāk "Nojaust" par ko tieši iet runa un vai tur VISPĀR var tikt klāt :) Šādas lietas labi strādā šur tur eiropā un pie militāristiem kad "Redzams" reālā laikā kur atrodās "Brigāde" kur "Izaucējs" +/- un smalkas precīzas LIELAS kartes priekšā "Kur jāsatiekas" šiem abiem. Mums tas ir pagrūti jo samērā pašvaka GPS navigācija pec "Reāliem apstākļiem" un "Klienta" atrašanās vietas noteikšana ar nav tā precīzākā :)

Lunis , 2010-06-09 11:55:48

kaa nepazudiis?
pazudiis,jo vini tg atradiisies riigaa,un seedees riigaa,nevis garlaikosies ogres telpaas

kaķis , 2010-06-09 15:13:00

to kaķis: vai esi kādreiz bijis Ogres slimnīcas uzņemšanā? Garlaikošanās ātrajiem tur nespīd, jo viņiem tur ved vienu pēc otra, visādus novēmušos un, piedodiet par izteicienu, nomīzušos zilīšus, kas pārdzērušies un pakrituši uz ielas. Visu cieņu tiem cilvēkiem, kas tur strādā par simbolisku samaksu un visu to pacieš. Pabiju slimnīcā un bija iespēja pavērot to visu, kas tur notiek. Man liekas, ka mūsu valdība ir debīla, jo mēs esam kā izmēģinājumu peles, sak, veselie izdzīvos, bet tie, kas slimi mums nav vajadzīgi, tikai lieki tēriņi. Novēlu visiem stulbajiem komentētājiem labu veselību.

xxl , 2010-06-10 08:57:06

Sveicinati! es otradi gribu pateik liels paldies par palidzibu, atsaucibu, visiem soferiem, masinam un arstiem. Man ir spiediens 260/120panema atrie ,Ogre nebija vietas aizveda uz stradiniem pienemsana noguleju 3 stundas neviens ne pienaca pa to laiku , pec tam aizveda uz nodalu, iedeva kadu sprici es jutos brismigi galva pumst , vemsana ,pec spricas palika vieglak,nakosaja diena vizita laika ienaca daktere un teica varat lasities majas ,neaizniemt vietas citiem ,mans spiedens nokrita lidz240 passajuta nau ta laba,mani izmeta, atgriezos Ogre un vakara izsaucu atros spiedens280, panema mani atrie uz uz slimnicu ,es viniem tikai ne uz stradiniem, vini, mums ari nau vietas es viniem man vienalga kur gulet, pat koledori nu ta vini man panema.Uzreiz saspriceja sistemas uzlika un ta es pie viniem 10 dienas pavadiju ,bezvinas palidzibas laikam vareju but jau taja pasaule. Ogres daktari vini burkscina , bet dara savu darbu un palidz cilvekiem.paldies ka uzklausijat, paldies par sapratni.

lana , 2010-06-10 10:47:07

Tad jau Ogrēnieši varat priecāties, beidzot pārstās mirt cilveki. :)))

didi , 2010-06-11 10:09:55

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet