ceļš

viens ceļš uz zilo kalnu garažām,otrs ceļš caur špakovska parkam-tur laikam neviens no domes kungiem nebraukā,tamdēļ tur ir kā poligonā.Pa Špakovska parku mērnieki staigā,bet tur redziet,gāzi vilkšot nevis ceļu labošot.Uz garažām braucot vispār dirsā!

Gača , 2006-12-08 14:03:18

Klau, Gača, nelamājies, bet uzraksti lūgumu domei salabot to garāžu un kādu vēl ceļu! Varbūt viņi tiešām tur netaigā un tuvākajos piecos gados arī nestaigās, bet, ja Gača paziņos, tad aizies un paskatīsies.

Mince , 2006-12-08 14:51:42

Mince tu vel tici pasakam!:))

remo , 2006-12-08 18:30:13

Mince ir cīnītājs(fighter)...

Vegas , 2006-12-08 20:55:48

Nav nekādas pasakas! Dos Tev vismaz rakstisku atbildi. Ja tā neapmierinās, uzrakstīsi vēl. Ja neviens neko nedarīs, pēc kāda laika atkal vēl uzrakstīsi. Aktīvākie pensionāri un figteri tā dara un kaut ko arī panāk!:)

Mince , 2006-12-09 16:40:52

tā jau var rakstīt līdz pastardienai,un kas tā vispār par domi,ka viss ar pirkstu jārāda,vai tad tas ir mans darbs,ka jābraukā pa Ogri un jāskatās kas ir jāsaved kārtībā.Tad jau lai nāk kāds no domes darīt manu darbu,bet es sēdēšu domē un pieņemšu sūdzības.

Gača , 2006-12-09 18:31:54

Klau, Gača, pilsēta ir liela, katrā kaktā domnieki neielīdīs. Jo vairāk cilvēki sūdzēsies par kaut ko, jo vairāk ko panāks. Re, pensionāri panāca margas dzelceļa tunelī, bet Mednieku ielā būs divi guļošie policisti, lai gan sākumā teica, lai dažus gadus pagaida, kamēr rekonstruēs ielu. Nebija nemaz tik daudz jāraksta - par Mednieku ielu tikai kādas divas vai trīs vēstules, kuru kopijas iedeva arī dažam deputātam, kuru ieraudzīja kā interešu aizstāvi. Visefektīvākais veids ir pasūdzēties domei un nosūtīt vēstuli vēl kādam deputātam, lai viņš tur pamaisa ūdeni tajā domē.

Mince , 2006-12-10 21:25:33

Mince,Tu te tik gudri māci,it kā Tev būtu kāda teikšana,laikam domē sēdi vai aiz gara laika sūdzības drillē,bet visticamāk,ka palīdzi tiem kam nav ko darīt.Tā kā pietaupi savas pamācības vien pie sevis,jo te k;a bija bardaks tā arī paliks

Gača , 2006-12-11 01:00:37

Nu, ja vēlies, vari turpināt neko no Minces ieteiktā arī nedarīt, bet tas ir visticamākais veids, kā uz Tavu problēmu kāds "pagriezīs galvu", vismaz. Tālākais sekos atkarībā no Tava enerģiskuma... Diemžēl, tā notiek. Vai tās ir paliekas no demokrātijas, vai kā citādi, nezinu. Bet fakts.

Arī līdzīgs caursitējs , 2006-12-14 03:39:57

Vispār jau laikam par to vajadzētu domāt garažu valdei,par ko tad es galu galā maksāju to nodokli katru gadu.

Gača , 2006-12-14 20:15:19

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet