transports uz Rīgu
Ja kāds darba dienu no rītos brauc no Ogres uz Rīgu un vakarā atpakaļ un vēlas koopereēties, lai sanāk lētāks brauciens dodiet ziņu!
Tipa brauksiet ar "Vienu biļeti" vai aizmugurē vilcienam uz sakabes āķa?:)
Tipa ar vienu auto!
Cikos no rīta Jūs izbrauciet uz Rīgu?
apmēram 7:30 no Ogres
uzraksti uz roselle@inbox.lv
varam meginat sarunat- tikai janoskaidro uz kadam vietam mums vajag
Man arī tas derētu!
Pa cik vedīsiet?
http://www.draugiem.lv/group/74861/
Nu mans galamērķis Rīgā ir Ganību dambis, kur man vajadzētu būt līdz 8:30 no rīta, tā kā ja braucam ar manu auto, tad būtu ideāli, ja arī līdzbraucējiem galamērķi ir kaut, kur pa ceļam, bet nu vajadzības gadijumā var arī izmest nelielu līkumiņu. Izbraukšana atpakaļ uz Ogri 17:00. Ja iet runa par cenu, tas orientējoši varētu būt 1Ls katrā virzienā, ta arī būtu summa ko es pats būtu ar mieru maksāt kā līdz braucējs.
1Ls ir par dārgu, jo vilciena nedēļas biļete sanāk pat lētāk:(
Protams ja vilciens tev pietur pie mājas durvīm un pēc tam pie darba, tad man nav argumentu:)
cik zināms, tie,kas kooperējas, maksā piecīti nedēļā. tā ir summa, par ko ir vērts runāt, nevis 2 Ls dienā....
Nu ja kāds ir ar mieru mani vest par 5 Ls nedēļā man nav nekādu iebildumu labprāt piebiedrošos!
laiki nesakrīt :)
Es arī piesakos par 1 Ls dienā!!!!!
Bet ja nopietni, tad pati meklēju līdzbraucējus uz Rīgu un tajos pat laikos, arī par 2 Ls dienā.
to izzy:
kāds maršruts?
to sojers79
pa lielam neviens, kas tevi vedīs pie tavas mājas nepiebrauks....ja nu vienīgi tu dzīvo Rīgas ielā
:))) Tad jau sanāk, ka pa lielam visi, kas brauc uz Rīgu dzīvo uz Rīgas ielas?!
par cenu , protams, var runat.izskatas, ka problema varetu but precizi laiki un vietas saskanosana.Es pirms 9.00 esmu Ziepniekkalnā, Vienības gatves rajonā.Ja kuram der, var mēģinat.Braucu pa Maskavas ielu un Dienvidu tiltu
to sojers79
Skanstes iela......
to izzy
hmm, Skanstes iela jau ir tur pat blakus Ganību dambim! varbūt, ka var sanākt kooperācija?
to sojers79
Varam! Raksti uz ievce@windowslive.com, varbūt ko sarunāsim!
Paceļu tēmu! Varbūt vēl kādam interesē sastādīt kompāniju? Kopā lētāk!
es arī labprāt atrastu līdzbraucējus.
Maršruts:
- Ogre ap 7:20/7:30 - Tīnūži - TEC2- Krustpils iela - Pļavnieki, Katlakalna iela.
Atpakaļ uz Ogri uzreiz pēc plkst.17
Ja ir interese, lūdzu raktīt uz agitai@e-apollo.lv
to sojers79
DDB