bērnu ratiņi

Drīz ģimenē gaidāms mazulis! Padalieties pieredzē,kādus ratus labāk iegādāties? Ko sakiet par poļu TAKO firmas ražojumu?

tētuks , 2010-05-26 02:20:11

Man šķiet, ka salīdzinoši smagi.

mamma , 2010-05-26 07:12:28

Daudz kas jāņem vērā.
Vai jānes pa kāpnēm un uz kuru stāvu
Vai kāpņutelpa nav ļoti šaura
vVai vajadzīgs iepirkumu grozs apakšā
Man piemēram bija svarīgi lai ir amortizatori un pumpējamas riepas
Jo lielākas riepas jo labāk( pa ziemu ar maziem ritenīšiem pa mūsu Ogres ielām nevar izbraukt)
Utt.

sanco , 2010-05-26 07:29:00

Man piemēram bija svarīgi lai ir amortizatori un pumpējamas riepas!
- pievienojos

sanco , 2010-05-26 09:03:24

Man ir mazlietoti Bebecar Vector. Viegli, kompakti, iet liftā, guļamvirsma, sēžamvirsma. Nav amortizatoru un pumpējamu riepu. 150.

akmens , 2010-05-26 10:36:23

ka tik nav kulba, jo no tās bebis ātri izaug, sēžus likt vēl nedrīkst, tad pienāk ziema un ir "čau, Rasma!" man tā bija ar aizdotiem kulbu ratiem. tātad - galvenais, lai nav kulba, labāk vissezonas.. lai nav dikti smagi, ja jānes pa kāpnēm (vai ir vieglu sadalāmi 2 daļās), un lai ir amortizatori (man nebija un es biju panikā, kad bērns kratījās pa Ogres "bruģi"). pārējais gaumes jautājums - vari pirkt visdārgākos un skriet pakaļ modei "lai tik man būtu tie krutākie rati visā Ogres novadā" vai arī pirkt simpātiskus, praktiskus un tādus, kurā bērniņš vnk labi jutīsies..

cūciņa , 2010-05-26 11:10:10

Man ir Tako,bet prieksa ar mazajiem ritenišiem,tagad ņemtu ar visiem 4 lieliem riteņiem, Labi salikt-izjaukt,sporta daļa ērta,kulba arī laba, minuss-pasmagi, cena sakarīga, pirku lietotus.

esz , 2010-05-26 13:14:01

Nepērciet ar stūrējamiem riteņiem , pa bedraino asfaltu flīzēm un smiltīm KATASTROFA.

Lunis , 2010-05-26 13:14:39

šeit var atrast ļoooti daudz info: www.calis.lv --> Foromi --> Ratiņi, autokrēsli un citas lietas bērniem

cip , 2010-05-26 15:36:45

man ir un patik Roan Roko rati, laba amortizaacija, pumpeejami riteni,viegli izbraukt pa Ogres neprognazeejamiem celiem arii ziemaa!!!!

kika , 2010-05-26 22:11:20

nepiekrtitu LUNIS, ar stuureejamajiem ir pat loti ok. Gaumes jautaajums

esz , 2010-05-27 00:19:53

Pirku lietotus Yaris,ljoti labi,piedzima puikinsh ziema,tapec bija ar kulbu,bet tagad jau iznemam ara,viss nemas nost,mazgajas,lielie ritenji,pumpejami,ar amortizatoriem.

kika , 2010-05-27 09:03:01

mums ir ESPIRO ATLANTIC ļoti forši ratiņi četras lielas riepas, priekšējās grozāmas un fiks;ejamas samērā liela iepirkums soma skaista kulga ar pārklāju un matracīti, viegli transformējama uz sēžamo daļu regulējams muguras aukstums līdzi nā ietilpīga plecu soma kas piestiprināma uz ratiem. vairākas pieejamas krāsas sarkana, zaļa un liekas ka vēl kāda bija esmu ļoti apmierināta, tikai viens gan grūti tīrāmi, jo nav noņemamas un izmazgājamas auduma daļas jāmazgā ar birstīti un jāižāvē tas no manas pieredzes jo mums ir gaiši zaļie rattiņi. maksā līdz 200

miss , 2010-05-27 10:59:08

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet