Sabojājies kliņģeris Vārpā
Esmu dikti apbēdināta, ka Vārpā ceptie kliņģeri ir palikuši "Trūcīgi" par to pašu cenu. Nekad vairs nepasūtīšu!!! Šis bau bija 3 fiasko!
nedēļu atpakaļ ēdu bij baigi labais..........
A kas tam kliņģerim vainas? Kā tad tas bija sabojājies?
Nav nav vairs tāds kā bija agrāk :( Maz marmelades, riekstu, garša ar tāda, nu tāda... navvairs tas ekselentais.. ir vienkārši baltmaize... :( skumīgi.
Ja neatceras kā bija, tad jau laikam OK.
Alexa-tu uz principa-trīs lietas,labas lietas?
Es pilnībā Alexai piekrītu, mēs pirkām kliņģeri uz Andrejiem, samaksājām kaut kur 7 lati, un...tas bija jēls vidū. Nebija patīkami.
Man gan garsho... nav gadijies ne jeels, ne sabojaajies... Arii piiraagi un kuukas un salaati. Nav nekaadas vainas. Un ja taa labi padomaa tad agraak arii zaale bija zaljaaka un viss bija leetaaks...
Skudriņa, zāle bija zaļa, lēts viņš nebija, bet jēls gan, to es vēl atšķiru.
jā,tiešām,agrāk bija garšīgāks.tagad pasūtu polic.akadēmijā,tur pagaidām nehaltūrē...
es gan cepu pati, lai citi nav jāvaino, jo nopirkt tādu, kas gana labs nav izdevies...
Traki, bet "Jumī" var nopirkt vel lielākus sūdus, vienkarsi nezinu tam citu vardu. Piradzini ar pusjelu galu ieksa, un iebojajusies kaposti.
Alexa, vai marmelāde kliņģerī - tas ir ekselenti??? Mārtiņam Rītiņam būtu prieki :-)))
Piekrītu, ka kliņģeris ir kļuvis nožēlojams, maizveidīgs. Laikam jau cepēji mainījušies. Bet, ja tik bēdīgs, tad kāpēc par tikpat augstu cenu? Būtu jau labi, ja ceptuves saimnieks sniegtu kādu izskaidrojumu. Agrāk to pasūtīju radiem un draugiem, bija iespēja lepoties ar Vārpas produkciju. Žēl, ka tādas izmaiņas.
esmu vienmēr apmierināta ar Vārpas klinģeriem! nupat pasūtiju bērnam uz dzimšanasdienu uz skolu 5kg klinģeri.bija gan mīksts,gan izcepies un ar visu iekšā ko vēlējos(marmelāde,magones,rozīnes,rieksti,sukādes)
To Zuze- zini strādāju lielā uzņēmumā Rīgā (vairāk kā 700 darbinieku) un uz jubilejām pārsvarā tika pasūtīts Ogres garšīgais kliņģeris tieši no Vārpas (pēdējā gada laikā pat vairākas reizes mēnesī).
Pēdējie 2i, vai pat 3s, kas tika aizvesti, saņēma skarbu kritiku. Man bija kauns un neērti kolēģu- jubilāru priekšā. Vēl aizvakar kolēģi pārsprieda, kā viss labais bojājas.
ŠĶIET , KA PIE VAINAS VARĒTU BŪT IZEJVIELAS , KO IZMANTO IZSTRĀDĀJUMU PAGATAVOŠANAI, NO PAZIŅĀM , KAS STRĀDĀ ''VĀRPĀ'' DZIRDĒJU, KA PĒDĒJĀ LAIKĀ GANDRĪZ VISU PAGATAVO NO ''PULVERĪŠIEM ( MĪKLAS , KREMUS UTT.) , TĀ LAIKAM SANĀK LĒTĀK. BET MAN NO ''VĀRPAS '' BULCIŅĀM ''DEDZINA ''KUŅGI, AGRĀK TĀ NEBIJA . P.S. NEESMU KUŅĢA SLIMNIEKS.
Es piekrītu tiem, kas saka, ka VĀRPĀ šobrīd nav tā kā bija agrāk, pirmkārt viss jau krietni dārgāks palicis, es pati arī bieži pasūtīju gan klinģeri, gan pīrādziņus pa 2,6o kg. ,bet paskataties, kā tiem pašiem pīrādziņiem sakāpušas cenas, ne nu labāki palikuši, neko Es tagad iepērkos ELVĪ, tur maksā krietni lētāk. mani vairs VĀRPA nesaista.
..kaadi piiraadzinji,kuucinjas...leeteek,eertaak...maajsaimniecu klubinjs..aarpraac!!!smiekliigi paliek lasot sho nodalju..vot-liimenis..tagad,lai visa pasaule uzzin,ko es vairs nepirkshu un kas man tur bija un kapee luupa uzmesta uz shaa reizee uzmaniibas lokaa nonaakusho uznjeemumu..shis forums tjipa taa kaa gjimenes loceklis vai?ar ko var padaliities TIK NOZIMIIGAAS LIETAAS..nevis burzinjs,bet plaapu kules..:)
Cien. Vika , ir iespēja apmeklēt portālus , kur runāts tiek par augstākstāvošiem tematiem,atvaino, mēs te parastie mirstīgi ņemamies ar savām sīkajām problemelēm, bet mums tā patīk!
Nu Jūs mani sabiedējāt:(( Man pēc divām nedēļām dzimumdiena un biju ieplānojusi uz darbu nest tieši Vārpas kliņģeri....negribās krist kaunā, jo nesen sāku strādāt un šī būs tāda kā mana pirmā uzstāšanās!!! nezinu ko lai dara??
Vika, tev jau neviens ar varu nespiež, nu nepiedalies ja nevēlies, palasi labāk ziņas avīzē, ja jau tev tik augsts izglītības līmenis...un kliņģeri arī neēd:))))
:DDDD Vika, palasi arī komentārus pie rakstiem, Tev noteikti patiks, iesaku.. :DDD
LLA-taa ir briiva izveele,kur un ko apmekleet un arii vaarda briiviiba veel pastaav..tapeec,njemies vien ap savaam kuucinjam un bulcinjaam,bet es savu viedokli taapat izteikshu,ja man taa gribeesies..un klingjeri man tur garsho..:)
Nekludas tikai tas kurs neko nedara .ejiet uz varpu un cepiet klingerus dajeb kadus.tad celsies kvalitate un cenas izkusis .meitenes tuvojas tacu ziemas svatki. edam klingerus un esam laimigi.
Arī smalkmaizītes bieži ir vecas.Pārdevēja iemāna dažas svaigas, dažas iepriekšējās dienas. Domāju, pareizi būtu nocenot, bet nezaudēt klientus. Žēl, ka dažu gadu laikā pazaudē kvalitāti un klientus.
Tu nepareizi adresē vēstuli!
Laikam gribēji rakstīt citai ?
Visādi gadās RAŽOŠANAS uzņēmumā kur galvenokārt ir roku darbs. Taču viennozīmīgi nav tā, ka tiek noteikts likt mazāk tādas vai šādas izejvielas. Tieši otrādi, ar konditoriem tiek izrunāts katrs gadījums, kad cilvēks ir bijis neapmierināts un atnesis konkrēto "brāķi". Tāpat tiek risināti jautājumi par kompensācijas izmaksu cietušajam. Nav tā, ka uzņēmums uz kāda klienta vai darbinieka rēķina grib nopelnīt, kā dažam tas liekās. Pie šīs ekonomiskās situācijas Vārpas produkcijai būtu jābūt vēl 70-80% dārgākai, lai varētu maksāt normālas algas, radīt perfektus darba apstākļus un gūt adekvātu peļņu pašam uzņēmumam. Tāpat jāpiezīmē, ka "zemās kvalitātes" varbūtība viennozīmīgi ir saistīta ar pierašanu pie Vārpas produkcijas. Jā, diemžēl neizdomāsim mēs jaunu klinģera formu, neieliksim mēs viņā griķu vai burkānu pildījumu tradicionālo "cukātu" vietā. Un cilvēks jau pierot pie visa, arī pie Vārpas produkcijas. Tiek strādāts un domāts pie jauniem produkcijas veidiem, diemžēl vairumā gadījumu tie negūst pircēju atsaucību, lai tos atmaksātos ražot. Te varētu ierosināt kādu reizi kaut ko pasūtīt citā uzņēmumā. Par pulveru lietošanu ražošanā ir pārspīlēti teikts. Ja kaut kur kaut kas tiek pulverveidā lietots, tade tas ir pateicoties tikai un vienīgi eiropas savienības direktīvām un PVD prasībām. Jebkurā gadījumā vismaz 90% izstrādājumos ir dabīgas izejvielas.
Paldies visiem Vārpas uzticīgajiem pircējiem, lai jums izdevies un veiksmīgs Jaunais gads!
nedrupoši kliņgeri var pasūtīt fēliksa konditorejā, kad ņēmu nekādu problēmu nebija un bija ļoti garšīgi! http://www.feliksa-konditoreja.com/Salais_Klingeris
Konditorejas atklājums un vnk fantastiski gardas kūkas TRAKAJĀ BITĒ, bulkas un tortes, drošvien, ka arī klinģerus var pasūtīt!!! Es kopš pie viņiem aizgāju, kļuvu atkarīga no viņu produkcijas. :)