Kultūras pasākumi

Kāpēc Ogrenet neatspoguļo tādu labi organizētu un skaistu pasākumu kā 7.starptautisko bērnu popgrupu festivālu, kāds bija 1.maijā Ogrē. Iznāk, ka runājam tikai par negācijām, bet neredzam skaisto.Liels paldies festivāla organizētājiem, īpaši Ilzei Miezerei. Tas bija brīnišķīgi.

Ance , 2010-05-05 15:06:30

jā,es arī ievēroju,ja neizlasu Ogrēnieti,nemaz nezinu kas Ogrē notiek..

www , 2010-05-05 15:44:07

Nezinu kaa ir ar iipasi aklajiem, bet es Ogrenet sadaljaa KAS?KUR?KAD? vienmeer uzzinu par gaidaamajiem kultuuras pasaakumiem

? , 2010-05-05 16:03:25

īpaši aklie laikam nesaprot, ka jautājums ir nevis par kalendāru, bet par pasākuma atspoguļošanu. Pasākums noticis, ieliek bildītes un visi priecīgi. arī aklie.

joke , 2010-05-05 16:15:01

Jautātāji un nevisais aklie ir par to, lai pasākumu atspoguļo ne jau sabiedrībai, bet pašiem pulciņu, kolektīvu vadītājiem, reitings celsies, darba vairāk, pazīmēties vairāk, varēs vairāk tautas piesaistīt...

daudzpunkts , 2010-05-05 17:59:46

Ja jau kolektīvu vadītājiem tas būtu tik svarīgi, tad pilna Ogre būtu jau aprīlī ar afišām, bet nebija nevienas, izņemot internetu .Pie tam šajā festivālā no Ogres bija tikai 2 kolektīvi,visi pārējie bija no citām Latvijas pilsētām, ka arī no Igaunijas un Lietuvas.

Nika , 2010-05-05 23:29:10

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet