Janvāra apkures rēķins,kāds tas būs Ogrē?!
Februārī rīdziniekiem par apkuri būs jāmaksā vidēji par 28% mazāk nekā janvārī, liecina AS «Rīgas siltums» siltumenerģijas lietotājiem (Rīgas pilsētas dzīvojamo namu apsaimniekotājiem) izrakstīto rēķinu par patērēto siltumenerģiju 2010.g. janvārī un februārī analīze, portālam «Apollo» pavēstīja uzņēmuma Informācijas daļas vadītāja Linda Rence
Atvainojos,februāra rēķins,kāds tas būs?
Tu varbūt labāk pārcelies uz savu Rīgu un beidz te naidu kurināt.Loģiski, ka februārī būs mazāk, jo nebija tik auksts.
janvari bija temperatura istabas mazaka neka decembri bet samaksajam divreiz vairak. Malkalne ka grib ta dara.
Nu skaidrs ka Malkalne dara taa - ja vajag vairak naudinjas ienjemt shomenes - tad rēķinus "uzbur" lielākus, lai uz to rēķina, kas maksā, būtu ienākumu lielāki.
Vari pieradit?
no kurienes, ja siltumu uzskaita skaitiitaaji.....un noreikini ir peec skaitiitaajiem...kaa avr ko uzburt, beidziet tak vienreiz fantazeet ....
skaititaji tak ir tikai tiri teoretiski, reali malkalne piemero kadu maksu vajag
piemeram es jau ~gadu par ūdeni maksaju par 17% vairak nekā man skaititajs uzrada.
Malkalni tas apmierina - vinji nemekle kas zog udeni un kapec ir zudumi.
Šis fakts mani pamato domāt - ka ar siltuma skaitītajiem ir līdzīgi.
mans m2 rēķins - 0.62.Ls
Mans 0,41.
Btv rēcīgi, ka Mālkalne sākusi arī rēķinu priekšpusē reklāmas drukāt :D
Man pēdējais rēķins 0.24Ls/kvm
sakiet man vai daustavu majas var pielikt saititajus dzivoklim