Digitālais fotoaparāts
Sakiet, vai Elektronā bez televizoriem arī remontē digitālos fotoaparātus, jo tā taču arī ir elektroprece...:)
Fociks nav nekads televizors , tas jaskatas turpat kur video kameras :):) Skatoties kads verkjis ja mobila telefona iebuvetais tas maksa 2 USD ta kamera , tur letak jaunu nopirkt neka sacjinjit:):)
Labak griesties FIRMAS servissos , ziepisji musdienas viens otrs komplicetsks par KRUTU pro kameru:):)
Nu mana fočika modelis ir Fujifilm FinePix F50fd. Vaina ir tāda, kad ieslēdz fočiku, tad displejā rāda miglainu bildi, un kad nofočē, tad ir vēl miglaināka, vārdu sakot bilde nav saprotama.Kur man tādu vainu varētu salabot, un cik tas izmaksātu?Paldies jau iepriekš par info.
vai tik tu nebūsi tas, kas man to fotoaparātu nozaga? zagtas mantas ilgi nekalpo ;)
nu būsi kaut ko sajaucis - pirku to Modra Skujiņa salonā..., bet tur vairs neņem atpakaļ ne uz garantiju, ne kā citādi...
Fujifilm FinePix F50fd garantiju nodrosjina FUJI parsravnieciba Latvijā nevis PARDEVEJS ::):) Diemžēl Fuji Latvija ir visai pagaisa uz remontiem SIA "Baltexfilm" Maskavas iela 250 . Var meģināt nest uz tādu vietu ka BFS Rīgā Pukveža brieža iela 3 tas tāds pro servisa kantoris kur ir Labs tehnikas meistars BET leti nebus noteikti.
man šobrīd Kodak tāda pati problēma ar fokusu..