Krīze!

Zinu ka pilsētas saistošajos noteikumos ir rakstīts,ka pilsetas teritorijā negrīkst turēt lauksaimnieciskos dzīvniekus.Gribetu jautāt vai šajos ekonomiski grūtajos laikos nevarētu atļaut kaut vistas turēt savām vajadzībām(olas,gaļa),ka arī trušus?Es te nedomāju daudzstāvu mājas,bet veco dzīvojamo fondu.mēs kadreiz(komunisma laika:))))turējām trušus un tas saucās dzīvais ledusskapis,kad nebija naudas un ēst gribējās bija kur tikt pie gaļas un ari apkārtnes zāle tika nopļauta un izbarota.Tad dome piņema likumu un tas tika aizliegts.Amērika,ekonomiskās krīzes laikā 30gados,tika lūgts,katru zemes pleķiti astrādāt un apsēt lai varetu izdzīvot.Puķu vietā uzpalodzēm audzēt dārzeņus,bet mums visu aizliedz!!!

Ledus , 2010-03-07 00:41:10

vistas, trušus turi droši.

daba , 2010-03-07 10:06:39

Es dzīvoju pilsētas centrā,pie Ogres 1.vidusskolas un te turēt nedrīkst!

Ledus , 2010-03-07 13:21:15

Ledus : Nenem piere , padomju laikos Malakne ne viena viens kaza un aita dzivoklos tika tureta atceros pat cūku reiz atrada liekas 7 stāvā , kaimiņī sāka sudzeties par jocīgiem troksniem un smaku:):) Visas trusji nereti ir redzeti , atceros Ķegumā tieši pie skolas daudzīvoklenes 3 stāvā tante kazas un trušus turēja guļamistabā , kad šamā nokļuva slimnīcā TO UZĶERA uz tanti Latviešu kundzīti nemaz ne parak vecu ~40 izlika uz Dzintariem , tā tā Bomžu māja kas pie Zelta zirga trases , Skolotāju kura dabūja to dzīvokli pēc tam kala nost apmetumu un ņemā nost grīdu lidz pārsegumiem tā viss bija ar 'Kaztrušu" labumiem piesūcies:):)

Lunis , 2010-03-07 16:16:05

Trusus mierigi var tureet,tikai jaskataas,lai citi tos neapeed.

pics , 2010-03-07 17:14:29

Man ir suņi,kas sargās:)))

Ledus , 2010-03-07 21:18:38

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet