Autobusu kustības saraksts Rīga-OGRE

Labdien. No vakardienas autobusi starp Rīgu un Ogri kursē daudz, daudz retāk. Velejos padalīties nepatīkamā piedzīvojumā. Aizgaju, kā ierasts uz Ogres autoostu plkst. 10.30, jo reķinājos, ka jābūt ir autobusam. Taču, kā man par lielu izbrīnu, autobusam pēc saraksta jābūt plkst. 11.45. Un plkst. 10.15 autobuss bija jau aizgājis. Autobusi pēc vecā saraksta bija parpildīti, tikai šoferi galapunktos no grīdas lasīja biļetes un pasažieriem otrreiz pārdeva. Vai izsit Bezmaksas biļeti Ls 0,00. Esmu ļoti neapmierināta ar autobusu saraksta samazinājumu. Kāpēc,uz kāda pamata tika izretināti autobusu kursešanas laiki?
Pie tam plkst. 11, 45 šoferītis plati smaidot man iedeva dīvainu Bezmaksas biļeti. Lai gan šoferītim es samaksāju Ls 0, 70 līdz Ikšķilei.
Savukārt svētdien plkst. 16,45 braucot līdz Ikšķilei, biļeti vispār nedabūju.

Elīna Altroka , 2010-02-23 09:42:28

Jaa, ess arii vienreiz dabuuju briivbileti kad braucu no Riigas kad pamaniiju gaju prasiiju savu normalo bileti pa 1.30ls

:) , 2010-02-23 11:06:06

a kam tad sudzeties? Nodekas soferiisi kraapjaas. Kas taas taadas ir brivbiletes? kam vinas domatas? Vot, vakar es pl 9.40 braucu uz Rīgu.

ilze , 2010-02-23 13:32:36

Labi ka nedod vel avio biletes

Arm , 2010-02-23 14:22:35

Jus esat tik stulba un laikam dzivo amerika un ari zinas neklausies par reisu samazinasanu tev laikam ar galvu nav kartiba kaut kas nepatik ej ar kajam uz rigau

Elina Altroka , 2010-02-25 08:58:52

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet