Kā risināt problēmu?

Sveiki, ir izveidojusies pagalam nepatīkama situācija ar p/a Mālkalne: dzīvojam piektajā stāvā un kādu laiku atpakaļ dēļ "caura" jumta vannasistabā tecēja griesti. Viss jau būtu štrunts, taču dēļ šī pilošā jumta ūdens ir ticis elektroinstalācijas kārbā un kā rezultātā ir bojāta elektroinstalācija - vannasistabā un koridorā nav elektrības, kā arī ir redzams, ka iekšā griestu panelī ir kusuši vadi - ir melni pleķi vannasistabā. Bija Mālkalnes elektriķis - nosacītā veidā sataisīja elektrību koridorī, izvelkot nulles vadu pa virsu apmetumam.
Šodien bija Mālkalnes pārstāve, sastādīja aktu par nopelējušiem griestiem, taču par elektrības problēmu izteicās, lai meklējot cilvēku, kurš par lētu naudu var visu sataisīt. Ir arī aizdomas, ka dēļ šīs problēmas ir traucēta pilnībā visa elektrības padeve dzīvoklim - ir "sakusušas" trīs kontaktligzdas pēc šī gadījuma, kaut gan iepriekš nekas nav bijis! Atvainojos, bet kakova hrena man par savu naudu ir jāmeklē cilvēks? Vai tad pilošs jumts ir MANA vaina? Kā pareizāk risināt šo situāciju? Bail, ka vienā jaukā dienā man te viss vienkārši nenodeg!

iedzīvotājs , 2010-02-15 15:35:46

sataisi par savu naudu un iesniedz mālkalnei čekus, lai atmaksā. ja gaidīsi, tad tiešām nodegs vai viss vienkārši sapūs. vēl iesaku fiksi fiksi apdrošināt dzīvokli ar visu iedzīvi!

cūciņa , 2010-02-15 15:45:03

nu netaisi te forumaa traci, uzraksti iesniegumu Maalkalnes direktoram, domaaju, ak atrisinaasies viss !

kuka , 2010-02-15 15:52:21

Par apsaimniekošanu jāmaksā kosmiskas summas, bet tad, kad reāli kaut kas jāsalabo tur nekad neviens neko. Par šitām naudām ko mēs maksājam visam būtu jābūt ideāli, nevar būt pat runa par tekošu jumtu. Ārprāts kaut kāds!

... , 2010-02-15 19:06:29

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet