sunu spidzinasana
sweiki.es zinu vienu gimeni,kas dzivo Gulbenes rajona,lauku majas.gimenee ir 5 berni 2piaugusie.2berni jau dzivo sawu dzivi,un tie 3kopaa ar vecakiem..neskaitot visu kopa,vel ir 3-4 suni,un tik pat daudz kaku..newiens no gimenes nestrada,pasiem naw ko est,un dzivnieciniem naw ko dot est..esmu noskatijusies,to ka sunisiem dod est,trauku udeni(vini dzer to udeni,jo pasi saprotiet,ka trauku udeni,naw ieksaa bariibas)un tas pats trauku udens ir reizi nedelaa.un tie sunisi ir piesieti dienu un nakti,neskatoties uz so auksto laiku.dazam sunim,pat naw savas budinas.tam saimniekam bija vel vairak to sunu,bet parejie,nomirs,no neesanas,vai pats saimnieks nogalina..un nerunasi par kakisiem,tiem ir tads pats liktenis,kaa sunisiem...pasakiet man ludzu taa,ir normala izturesanas pret dzivniekiem,?ja tu newari,par viniem parupeties,tad nenem jaunus,to beikto vietaa..."tie kas nezin kas ir ,trauku udens,tad tas ir tas,kuraa jus mazgajat sawus netiros traukus:"TAS IR NORMALI?
Kaķi jau belašoss , pienācis laiks "Hot dogiem" tu domā jautājot vai NORMĀLI ?
Luni, tev uzradās reāls konkurents (rakstības ziņā). Nu ne suņa nesapratu no teksta... tikai to, ka kaut kur Gulbenē mokas kāda radība. Meitēn, a ko tu gribi no OGRES PORTĀLA??!! Kolektīvu skrējienu uz Gulbeni? Kāds ir sarunas mērķis? Ja mērķis ir "pasakiet man ludzu taa,ir normala izturesanas pret dzivniekiem", tad saku - nē, nav normāli. A ko, sunim no tā vieglāk palika? Policijai vajadzēja ziņot, vai vietējai patversmei....
Iksiņa : Savējos pazīst pa gabaaal:):)
Mince, ja vari , tad dod ziņu Draugiem.lv domubiedros suņi! Izveido diskusiju,tieši aprakstot šo situāciju!Tad atsauksies dzīvn. aizstāvji!
Luni, domāju, ka esi cilvēks ar mazvērtības kompleksiem!Tev nav nekādas paškritikas! Tev dzīvē,laikam, tik ļoti pāri darīts, ka esi tik aprobežots cilvēks!
x : Oi mēļa man vispār nav tikpat kā nekādu komplēxsu , man zin darps un hobijs tāc , kāreiz esmu un arī baudu jauku un priekiem pilnu dzīvi ko citiem arī vēlu :):)
tu esi datoriķis?
Mince, dod ziņu,kurā pagastā tas ir!
x : Fui , par ko tu mani uzsskati ! Ta nu ir viena "Talantu" kategorija ar kuriem pļešos jau patsmit gadus:):)
Var ielikt te temu: http://www.sapforums.lv/index.php?s=168
Varbut kaut kas izdosies...
Minka : Nu reee PRATĪGS kačīc :):)