Sociālo dienestu izziņas

Es nekad neesmu griezusies pie pašvaldībām pēc kādas palīdzības,bet tagad kad izdots likums saistībā ar medicīnas pakalpojumiem rodas tāda nepieciešamība.Šajā sakarā jautājums - kur es varu griezties pēc izziņās par savu sociālo stāvokli ja neesmu deklarējusies Ogrē ,bet Ikšķiles novadā,vai tomēr es to varu izdarīt tomēr Ogrē? Paldies.

Usne , 2010-01-29 13:06:04

Kur deklarējies tur jāgriežās , cik es tā atceros:) Piķi dala pēc snīpjie un SVEŠUS snīpjus nekur nemīl:)

Lunis , 2010-01-29 13:29:02

...vai man dos mazturīgo izziņu..?? invalīda pensija...53 Ls.., un bankā stāv mūža ietaupījums....340 ls....vai liks papriekšu visu krājumu izlietot...????KO???

Juris , 2010-01-29 14:21:58

Tas jau nav ienākums - kāda atšķirība - vai tev bankā bēru nauda, vai zārks uz bēniņiem?

Jao Mins , 2010-01-29 14:31:26

Neuzrādi iekrājumu un viss, sociālajam dienestam nav tādu pilnvaru un iespēju pārbaudīt katra cilvēka iekrājumus, ja vien viņš pats tos neuzrāda. Protams, ka atzīs par mazturīgu, ja nav citu ieņēmumu. Usnei - protams, jādodas uz Ikšķili. Cits novads nemaz nevar piešķirt palīdzību citur deklarētajiem...

Iksiņa , 2010-01-29 14:31:46

Iksiņa : Esi bez bēdu , ja gribēs vissu izčekos :):) Katrā ziņā VID vedējā gada laikā krata visus privātpersonu kontuss un taisa razborkas :):) Netici , varu parādīt BiEZAS izdrukas no VID nākušas :):):)

Lunis , 2010-01-30 15:40:50

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet