Autoosta
Sakiet,lūdzu ,kas notiek ar autoostu? Kādēļ tā tiek slēgta jau pl.19.00?
Pasažiere : Ogrē ir Autoosta? Kurā vietā? Lidz šim zināju ka Ogrē ir tikai autobussu peroni , ja domā to Ēku kas blakus peroniem tad tā nemaz nav "Autoosta" bet gan bijušajam Ogres deputātam Dimantam piederoša Biroju ēka "Autoosta" kura jau celtniecības stadijā neatbilda nekādām Autoostaas normām lidz ar to tur NAV autosta bet vienkarši Ogres autobuss ka viens no īrsniekiem tur īsrē dažas telpiņas "Šoferiem @ kasei" taka acīm redzot Biroju komoleks bedz darbi 19.00 un vissu slēdz taka JAUTĀJUMS NAV KOREKTS jo ogrē Autoostas vajazdībām ēka nav diemžēl uzcelta ir TIKAI pēroni:(
nu lunis jau izleca, noskaldīja kā ar cirvi. pat jautat talak negribas. kā vecmeita, kad kāds sit kanti........
NU LUNIS JAU MUMS VISU ZI.....N.......OGRES MEERS N5:))))
daba : Vissi "Labie" darbiņi jāceļ gaismā un jaatgādina citiem "Labdariem" par biedinājumu:)
Man gan liekas, ka plkst 19 slēgtas tikai tās durvis, kas blakus bankai atrodas, otras ap šo laiku vēl ir vaļā... moš kādas izmaiņas notikušas, bet man reiz gadījās ap 20.30 tur būt, es tiku iekšā...
man būs domāt ka to biroju ēku drīz varēs dabūt pa pusveltu. tad arī varēsiet tur taisīt autoostas, lidostas, kuģu piestātnes u.t.t. tikai nez kā atpelnīsiet tā visa uzturēšanu.........
Iksiņa : Tu mums meitene kuras priekšā JEBKURAS durvis atvērās , pat tās kuras citiem paliek slēgtas:):)
Nē, Dimanta kungs ar atslēgām otrpus durvīm nestāvēja un es tās ar kāju neizspēru :D
Ko jūs cepaties par autoostu,cik A.Bērziņš gribēja 50m2 telpas autoostas vajadzībām,tik arī tika atvēlēts,pārējais protams bija privātais bizness....
celtniex : Tas "talants" kurš būdams Pašvaldības kantora šefs piedāvāja uzmest VALSTI dabūja par 3x vairāk nekā "Gribēja" ja kass :):)
LUNI....šoreiz tu dzili maldies,to Aostu es būvēju un tāmi arī taisīju un sekoju līdzi,cik finansi un par ko tika tērēti un par ko...
celtniex : Tu būvēji bet es ar zinu ka šams prasija TIKAI 50 bet beigās apsverot ka "ģenijs" nerubī cika tas DABĀ ir viņam drošības pēc tika iedoti vēl papildus un beigās kad ŠIM PIELECA ka pat TAS bija acīm redzami par maz tad kopā ~100m un taga liekas ir pat vissi 150m :)
Vai tad tur ir autostacija? Manuprāt tur ir tikai izkārtne - "Autostacija", kā arī peroni pasažieriem un autobusiem.