Bērnudārzi

Sveiki!
Vai ir pieejama informācija par to, cik bērnu pašlaik ir rindās uz bērnudārziem Ogrē?
Un kā vispār notiek bērnudārza izvēle - vai man ir iespēja pierakstīties pie kāda konkrēta bērnudārza vai no šīs rindas pašvaldība automātiski "pieskaita" kādam dārziņam?

Agate , 2010-01-11 16:44:10

Rinda par bērniņu ir Zelta Sietiņš bērnudārzā,un katru gadu aprīlī ir pāreģistrācija,un tad jau tiek informēts,uz kuru laiku tiek dārziņā,to visu var uzzināt pie Zelta Sietiņa vadītājas Ineses Ādmines-telef.29179451.Ir iespēja pierakstīties uz konkrētu dārziņu,bet jautājums uz cik gadiņiem tiksiet?Vai 2 vai drīzāk 3 vai vēl vēlāk...mēs tikām uz 3gadiņiem,un-Zelta Sietiņā!!!Veiksmi!

Mamma , 2010-01-11 17:20:11

Varbūt tagad kaut-kas ir mainījies, bet es gāju iestājos rindā janvārī. Augustā man piedāvāja divus bērnu dārzus: Sprīdīti un Strautiņu. Gribēju tikt Dziperiņā, jo tuvāk mājam, bet netikām... Izvēlējos Strautiņu un kad gadu jau bijām nostaigājuši uz to bērnu darzu, atnāca aicinājums no Dziperiņa apmeklēt šo bērnu darzu.. Bet palikām Srautiņā...:))) Veiksmi!

Katarina , 2010-01-15 16:41:29

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet