virszemes tv LTC
Man pēdējās dienās pazūd Nat Geo kanāls un attēls kubikojas. Man vienīgajam tā vai tas ir kāds lattelecom gļuks?
viss Lattelecom ir liels gļuks...
Man pazūd citi kanāli Lattelecom ik pa laikam. Ar signālu Lattelecom kaut kas nav labi, jo antena man ir noregulēta pa smuko.
lattelekoms krāp iedzīvotājus ar savu digitālo tv - tur nekad nekas nestrādā!
Nu tāds mēsls tā virszemes Lattelekom TV... Kurš vēl nav paņēmins -silti iesaku -nevajag!
Nopirku decembrī dekoderu, bet tagad sāku nožēlot. Skatos 5 bezmaksas kanālus, bet vakar uzzināju, ka pēc marta nerādīs TV3, TV5 tālāk par 70km rādiusu ap Rīgu arī nebūs. Kāpēc uzreiz nevar pateikt kanālu skaitu? No tiem 5 bezmaksas kanāliem TV3 skatos visbiežāk.
Par kvalitāti runājot- neredzu īpašu atšķirību no analogās tv, sajūta, ka esmu lieki naudu izgrūdis.
pag tad jau sanaak, ka hokeja chempi ari nevares redzet ja nebus tv3??? nu lai tas lattelecom iet ieskrieties ar visu savu virszemes tv!
Protams, ka Lattelekom ir mēsls. Starpcitu, Kartonkā nemaz neķer tā Virszemes TV. Par to reklāmas triku Baltkoms Lattelecomu iesūdzēja tiesā.
Protams, ka Lattelekom ir mēsls. Starpcitu, Kartonkā nemaz neķer tā Virszemes TV. Par to reklāmas triku Baltkoms Lattelecomu iesūdzēja tiesā.
Agrāk Lattelecoms likās visai cienījama iestāde, bet virszemes tv ieviešana viņus ir parādījusi kā nekvaltitatīvu pakalpojumu sniedzējus par nesaprātīgi augstu cenu. kauns!!!