skolas ir bardaks!
kur ogre ir atbildigie par visam skolam?
pret musu berniem atiecas sliki! un jau no pirmiem klases gadiem berns saprot ka vins negrib iet uz skolu jo vina klases audzinataja vinu nemil un izrada to!atvajnoiet par kludam jo ar datoru neprotu rikoies esmu diezgan paveca!tas atiecas uz jaunogres vidus skolu!ko darit laj pasargat mazdelu?
Kas ir tas sliktais?
Varbūt bija jāsāk ar skolas direktori Sokolovas kundzi?
skolotaji vispar par neko neatbild, viņiem labāk , ja vairāki berni ir nesekmigi.Izsmej vai pat neievēro tos bernus kam grūti iet mācībās.Visi nevar būt teicamnieki. Bieži dzīvē pierādās, ka tie bērni kam grūti ir gājis skolā,dzīvē strādā ar viss lielāko atdevi.Runa ir par to, kad agrāk skolotājs centās strādātar viss lielāko atdevi, lai berni nebūtu nesekmīgi.Tagad otrādāk.Protams ir skolotāji, kas strādā teicami un mīl bērnus visus vienādi. Diemžēl šādu skolotāju ir maz.Bērnam vajag ticēt un mēģināt nomainīt skolu.
Tas, ka jūsu konkrētajā gadījumā bērnam nepaveicās ar pedagogu, nenozīmē, ka slikti ir visiem. Mana lielā meita raud krokodiļa asarām, ja slimības dēļ man nākas viņai liegt iet uz skolu. Un labu skolotāju nav maz, patiesībā visi, kas palikuši strādāt skolās par smieklīgu algu ir sava darba entuziasti... Varbūt vajag sākt ar pašu pedagogu? ne vienmēr tas, ko mūsu bērni stāsta vecākiem par skolā notiekošo, ir absolūtā patiesība. Atceros, reiz kāda skolotāja sapulcē vecākiem teica: "Darām tā - jūs neklausīsieties, ko bērni stāsta par mums (skolotājiem). bet mēs neklausīsimies to, ko viņi stāsta par jums (vecākiem)." Ogrē nav nemaz tik daudz skolu, cik ta skraidīs?
es domaju ka pie Sakalovas ir bezjedzigi griestis jo visi vini uz vienas rokas,protams vina aiztav savus pedagogus!tas jau nav pirmajs gadijums un ta skola censas izvairities no konhliktiem!un tapat paliek vajnigie berni vaj vinu vecaki kuri pec vina tejkta slikti audzinati!
No Jūsu teiktā es saprotu, ka Jūs pat neesat mēģinājusi satikt Sokolovas kundzi un izrunāt ar viņu radušos problēmu, bet jau prognozējat - ko viņa darīs un teiks. T.i. Jūs otram cilvēkam piedēvējat savas domas un fantāzijas un nemaz necenšaties pārliecināties, ko tad otrs cilvēks domā un jūt patiesībā.
Tā problēmas nerisina.
"kuri pec vina tejkta slikti audzinati!"
No šīs vietas lūdzu detalizētāk - kas un konkrēti kādā gadījumā teica? Vai Jūs, kundze, tagad emociju iespaidā nevispārināt?
Protams,protams,visiem citiem jāstrādā par algu,tik' skolotājiem un ārstiem par pašu radīto entuziasmu !
Да!дествително переведите малчика!это школа на вижевания сама заканчевала знаю!есле начели жрать то сажрут!
Un uz kurieni tad to bērnu pārvedīs? Cik saprotu, bērns mācās pirmajās klasēs, bet tuvākā krievvalodīgo skola ir Salaspilī. Klases biedru, apstākļu maiņa, diez ko par to visu saka pats bērns? Un, cik bieži to bērnu taisās raustīt no vienas skolas uz otru? Jo problēmas, kā izskatās, vecāki vecvecāki) civilizēti risināt, izrunāt tās neprot.
ja es biju pie direktora!tadiem berniem nav vietas tada skola jo vins parak aktivs,emocionals!huligans jo kaujas, bet ko darit ja skolotaja atlau izsmiet to bernu!bet vinam ta ir sakum skola?
Dr.Bērziņš palīdzēs.
Ja emocionāls huligāns, kas kaujas un tas tiek uzskatīts par normu, tad nelīdzēs arī skolas maiņa, tad jāorganizē mājas apmācība un jāgatavojas sirmiem matiem, kad enģelītis izaugs.
Ofiģeķ... "это школа на вижевания сама заканчевала знаю!есле начели жрать то сажрут!"katrā vārdā pa kļūdai. Kā cilvēks, kurš absolvējis vienu no labākajām valsts skolām (starp citu!) var būt TĀDS ANALFABĒTS? Natālija, Sokolovas k-dzi pazīstu ļoti labi. Vēl vairāk - pati biju viņas skolniece savulaik. Viņa NEKAD nepateiktu "tādam bērnam nav vietas skolā". Tā kā nevajag.... Un kā, lūdzu, sauc to "briesmīgo" skolotāju? Vai Jūs tiešām ne mirkli nepieļaujat, ka jūsu bērniņš var arī nebūt baigais cukurzirnis? :) Zinu tādus vecākus un vecvecākus, kas paši savas audzināšanas kļūdas neatzīs nekad, bet, ja skolotājs mēģināts tās labot, tad vēl klups pedagogam matos...
Iksiņa : Kāds grib Sokolovieni nograusst:):) Bet īstenībā tā skola ir visai problemātiska , tur tešām vidējais līmenis ir auxstāks par visām trim Latviešu skolām , kā esmu pakomunicējis ar dažiem pazištamiem senčiem tad viņsiem esot tendence "Isspiest vidējo mikrorajona idiotu" uz Salaspili vai Rīgu , līdz ar to tur lidz beigām paliek tikai diezgan advancēta publika. Tā man vismaz dažu smuku vidusskolnieču seņči vēstija ka "Klasse izlase' a visi duriki sen izmesti un vai nu nemācās vispār vai Salaspilī un Rīgā :):) Taka koxs ar diviem galiem LĪMENIS un pressingss:):)
Nu diez vai kareivīgais omuks atzīs, ka viņas pārāk aktīvais un emocionālais (c) mazdēliņš ir "vidējais mikrorajona idiots" ;)
Iksiņa : Smieklīgāko stastu šai sakarā dzirdēju pāirms kādiem gadiem no viena mūsu kopēja čoma. Šim sīkais mācijies 2 videnē ar sākuši "Presingot"par šo par to par sekmēm galvenokart , beigās par cik seņči mājās BIJA sākuši Latviski runāt tad čalītis nākamā gadā pārcela uz "Vienu no" Latviešu skolām kurš šis ar ātri iejuties KATRĀ ZIŅĀ ar valodu un gramatiku šim problēmas neesot bijis jo PUSE klases Latviski rakstijusi un lasijusi vēl sliktāk par šo vienvardsakot bijuši "Atpalikuši idioti" salīdzinājumā ar 2 videnes klases biedriem , un bardaks kas valdijis stundās neesot bijis ar veco skolu salīdzināms :):) Neko čalis nesen pabeidza videni pus gadu nomācijās LU budzetā un taga mācās Peterburgā , ar teica LU salidzinājumā ar Peterburgas mācinspēkiem Rīga "Pasniedzēji dunduki" paliglīdzekļu nekādu prgrammas mēsls :):)
Vsssjo kas arā par pasaku! Jāņem kāda pupaināka meiča jāiet krūmos pabildēt :):)
nu nezinu gan, ka ogrē skolātājiem būtu slikta alga, lai aizbraucuz laukiem.
Luni, es gan gribētu paskatīties uz to meiču, kas tādā dubakā gribēs krūmos izģērbties :D
Iksiņa : Tiko ienācu , asj veselas divas pieteicās:):):) Nav jau tik traki kā tu domā , bet trakas gana notrenkāja mani ne pa jokam :):) Jāiet gulēt , es gar zemi.
Cien. vecmāmiņa Natālija! Jebkurā situācijā jāvēršas vispirms ir skolā pie direktora, klases audzinātāja, direktora vietnieka, psihologa, sociālā pedagoga... Tikai tā var risināt problēmas! Starp citu, tas jādara skolēna vecākiem, nevis vecvecākiem! Vai varbūt vecākiem ir atņemtas vecāku tiesības un Jūs esat aizbildne savam mazbērnam?
Уважаемая бабушка! Прежде чем писать на сайте, нужно было обратиться непрсредственно к учителю, администрации! Извините, но я не верю, что если Вы обращались к кому- то из педаговов, Вас не выслушали и не предложили варианты решения проблемы. Я сама закончила эту школу, в этой школе учился и закончил её мой ребёнок. Были и проблемы, но мы всегна находили решение этих проблем. И я безмерно благодарна педагогам и за себя и за своего ребёнка! Мое твёрдое убеждение, что поведение ребёнка, его отношение ко всему в школе - это зеркало отношений в семье! Нужно начинать с себя! Обратитесь к семейному психологу! Всего Доброго!
Jautājums Lunim: Ogrē dzīvoju visu mūžu, bet, kur šajā pilsētā Jūsu vārdiem" 2. videne" atrodas ? Man rodas iespaids, ka esat iebraucējs, kurš nemaz nepārzina situāciju ne skolās, ne pilsētā, taču palasot Jūsu komentārus, rodas iespaids, ka vēlaties uzdoties par ļoti zinošu. Jums godu tas nedara, ja nezināt situāciju - nespriediet! Lai gan ir teiciens, kāds pats esi, tā arī citus mērīsi!
Manī neizpratni rada vecmāmiņas Natālijas jautājums, varbūt tomēr atzīsiet, ka problēmas vispirms sākas ģimenē, un ja ģimeme nevēlas tās risināt, tad tiek vainoti visi - skola, skolotājs (pieļauju, ka arī ar ģimenes ārstu neesat apmierināta). Cienītā, tādiem cilvēkiem, kā jums neviena skola un neviens skolotājs nebūs labs! Iesaku aiziet uz skolu , nevis slēpties un internetvidē risināt ģimeses problēmas. Jā, vēl, kāpēc jūs no skolotāja pieprasāt, lai viņš mīl jūsu mazdēlu?! Varbūt, pietiks ar cilvēcisku cieņu? Jūs taču arī visus cilvēkus nemīlat? Manuprāt, bērns vispirms ir jāmīl ģimenē ( bet šķiet jūs vēlaties, lai jūsu mazdēlu mīl ārsts, skolotājs, pārdevējs, frizieris) , bet tikai ne ģimene.
X "Jūsu pilsētā" man ir savs skats uz lietā , atšķirīgs no "Jūsu skata" :) Kolchozā bij pierasts ja nekas cits vairs nelīdz lietas kārtot partkomā vai caur "Pravdu / Cīņu" , musdienās kad nekas cits vairs nenlīdz un "Partkomā" salīduši visi tie paši sagādnieki un brigadieres kas "Kolchozā" lietas kārto I-NETĀ , iedarbojās tikpat labi kā reiz "Pravda / Cīņa" rekā vissi sarosijās , at tā i ausi nebūtu ceļuši uz Omuka sāpi . Esmu gatavs saderēt ka nemaz visas Ogrē bijušās videnes nezināt taka būs pagrūti ar manīm sacensties nosaukumu minēšanā. Jums tā varbūt ir "Jaunogres vidusskola" es to saucu tā kā man patikās to saukt jau drīz 30 gadus :):)
Šīs skolas absolventiem tā ir ЯСШ ;)
arī : Zinu zinu , kāds strēķis ir manu paziņu lokā , 2/3 skaidri latviski runā bez jebkāda akcenta i napeteiksi ka no "ЯСШ" varētu pat teikt ka pareizāka Latviešu valoda gramatika kā no "Latviešu skolām" :):)
Eu, X, neapkauno famīliju. Lunim ir liela taisnība, te tev būs maz ieskats iz vēstures: "Ogres pilsētas iedzīvotāju skaits strauji pieauga. 1948.gadā tie bija 2,4 tūkstoši, 1949.gadā jau – 4,3 tūkstoši, bet 1959.gadā – 7,5 tūkstoši. 1945.gadā atvēra klases ar krievu mācību valodu, bet, palielinoties skolēnu skaitam, izveidoja Ogres pilsētas 7-gadīgo krievu skolu. 1949.gadā tajā mācījās 294 skolēni un strādāja 16 skolotāji. Bērni tika izvietoti gan Brīvības ielā 11, gan arī citās telpās, bijušajās privātmājās – Kalna pr.9, Krasta ielā 11, kas skolas vajadzībām nebija piemērotas. Par klasēm un kabinetiem pārveidotās dzīvojamās istabas nespēja vienlaikus uzņemt visus skolēnus, tāpēc mācības notika divās maiņās. 1951.gadā skolu pārveidoja par Ogres 2.vidusskolu."
Tā kā draudziņ (X), pats esi iebraucējs, ka jau nezini pats savas pilsētas vēsturi.... Un, ja kas, Lunis nav ogrēnietis (viņš vispār ir kosmopolīts, kas vadās pēc princiba "ubi bene ibi patria")... bet sitjueišenu zina labāk par dažu labu vietēji.
Diez kur babulis ar mazdēliņu noziedēja?
Iksiņa : Es te nupatās saņemu skaistu sūtijumu no "Rīgas Stila un modes profesionālā vidusskola" un domāju kā tādiem no manis vaig !? Ne bez pārsteiguma konstatēju ka es izrādās esmu tādu pirms turpat 25 gadiem apsolvējis , bijiusi viena no manām daudzajām mācību iestādēm toreiz pa pilnīg ar Moskovijas norīkojumu iekļuvu nevis kautkur nebūt bet pašā 34 blatņiku PTV :):). Izrādās sextretarša raxstijusi manējo CV un nevarēdama kautko atrast uzzvanījusi uz IZM un tur šai paskaidrojuši ka tā iestāde jau kādu laiku saucās "Rīgas Stila un modes profesionālā vidusskola" nu ši datu no šiem dabūjusi a tie taga pa pastu atūta "Kopijas" kur rakstīts ka esmu apsolvējis ""Rīgas Stila un modes profesionālā vidusskola" " rosolss nee:):):) Tāpat ar to Ogres 2 vidusskola :):)
labak vajag skatities rupigak ko dara mazberns,kurs negrib macities un mekle visadus attaisnojumus,lai nemacitos.Piedavat but gudram,labi macities,klut par skolotju,,idiotu bara vidu,,ar pozitivu piemeru nesanemot par savu darbu adekvatu samaksu macit citus bernus iecietigi,saprotosi,moderni,un but labam skolotajiam.
ko jus varat te sprist?jus bernu nezinat,situaciju ari!bajgie gudrienieki!!!