Pazudušais uzņēmējs.

Piedot par manu ziņkāribu. Bet tagad atceros pagāšgad vasarā tika runāts par kādu pazudušu ogres uzņēmeju. Bet ziņas tā arī pieklusa. Kas tad tur bija? Atradās viņš? Dzīvs?

Janis , 2009-12-15 20:14:18

Jaunais miljonārs saka zīlniecei:''Es sapņoju, ka esmu kartupelis,ko tas nozīmē?''
Zīlniece: ''vai nu tevi pavasarī iesēdinās vai rudenī novāks''

Lunis , 2009-12-15 23:16:33

Ne par pazudušo uzņēmēju, bet arī par ziņkārību. Tad kad Lietuvā paņēma ciet to policistu, kas pārdzina to zagto BMW X5, tika minēts arī par CSN Ogrē, kur kāds policists uz gājēju pārējas notriecis kādu bērnu. Faktiski tā arī bija vienīgā informācija par to. Visi Ogres "mass media" to apgāja klusējot. Interesanti būtu uzzināt, tā teikt, kas? kur? kad?. Un kāpēc Ogrē par to neko nedzird? Vai tiešām Ogres policisti ap šo notikumu ir uzbūvējuši "klusēšanas sienu", cerot glābt mundiera godu. Ja tā, tad varat necensties kungi. Jūsu mundieris jau sen ir vienās samazgās.

Eskudo , 2009-12-16 08:54:01

Luni, es nesaprotu, tu ko speciālists visās jomās. Tavi komentāri ir vienkārši pretīgi. Tu pat par tik svarīgu lietu vari vienkārši paņirgāties. Gribi tēlot ,,kruto,, aizej uz tvnet un pačato ar tik pat truliem, kāds esi pats. Starp citu, pārsvarā tur ir ļoti jauki cilvēki, bet priekš tevis Luni gan kāds tik pat stulbs atradīsies.....

kika , 2009-12-16 10:43:56

kika : Iespējams esmu šeit SPECIĀLI priekš tevis tā teikt "Kāds podiņš tāds vaciņš" :):) "Kruto" parasti tēlo mazi komplexsaini bērņuki arī tādi kam stingri pāri tīņu vecumam bet joprojām sponsorē Mamma @ Tētis un nenobriedušas jaunuves lai tiktu pie "krutā" sponsora , pārējie miera vējos izklaidējās bez "Tēlošanas" un tevis veidīgas publikas iecienītām fīčām un "pribambassiem" :):) Kas ir "Svarīga lieta" zini cik Ogrē un apkārtnē beidzamos gados "Pazuduši uzņēmēji" ? Krietns bars būs , vienu otru no "Pazudušajiem" esmu sveiku un laimīgu sastapis siltākās zemēs , visai apmierinātu vaigā un ne vairs vietēja mēroga "Krutu blondīni" pie sāniem bet pilnīgi citu simpātisku pabrūnu būtni:):) Taka "Nopietna lieta" ir tad ja ir kas konkrēti nopietns zināms , pārējos 9 no 10 gadijumos "Uzjautrinoši @ pamācoši" :):)

Lunis , 2009-12-16 14:28:49

kika : Lai bez "Krutuma" tev liktos ka es vēl arī "Gaišreģis" teloju , ar 80% sakritību varu aprakstīt kā tu isskaties , tik vien pēc taviem texstiem , esi " Ķīmiska blondīne no 19-25 , mušdien uz diētas caur ko nervoza un viegli aikaitināma , tev noteikti ir kāds mass kvaukšķis kuru iespejams pat vazā visur līdzi mīli riktīgi pielieties DRAUGU pulciņā un zelta rotas masīvas un bezgaumīgas , gaišās drēbes un solāriju" tas isumā viss , oi nē izglītība varētu būt kāda no "modīgajām" kam maz kopēja ar reālo tipa "Uzņēmējdarbība vai Ekanomika " gandrīz droši ka Turībā vai BKI :) Par sakrītību vari neatbildēt un kameras vai mikrafonus mājā nemeklēt:):)

Lunis , 2009-12-16 15:22:50

"isskaties" "mušdien" "aikaitināma" "mass" "Ekanomika" "mikrafonus" --> Lunis pēc bērnudārza sagatavošanas grupiņas skolu ar apmeklējis??? :D

Lunītim , 2009-12-16 16:48:10

:D stupid spoiled whore

Gints2 , 2009-12-16 16:52:47

Lunītim , KATAD katad :):) Pac Pac pirmaisss biju :):)

Lunis , 2009-12-16 17:08:49

Luni. Tu biji pats pats pirmais un vienīgais,kas pēc sagatavošanas grupiņas nekad neapmeklēja skolu??? Nu tad tagad ir skaidrs, kāpēc tev tādas rakstības problēmiņas tavā vecumā. :D

Lunītim , 2009-12-16 17:38:54

Es gan nsaprotu vienu lietu. Šo portālu apmeklē tjipa tūkstošiem cilvēku, bet forumā ir vieni un tie paši. Bet par pazudušo tiešām nekas nav dzirdēts un laikam tas nebūs silto zemju variants.

GY , 2009-12-16 17:53:42

GY : Ot to nekad nevar zināt , vismaz spriežot pēc manas personīgās pieredzes ar vismaz 3 cilvēkiem. Pirmš pāris gadiem atļāvos iemaukt bix pa degunu kādam "Kungam" kurš ļot LAIMĪGS bij mani uzrunājis kādā saviesīgā izklaides pasākuma izskanjā kādas vēcās EU valsts vietējo 'Kurortu" rajonā. PILNĪG DROŠI nepazinu pat uzmanīgi ieskatoties , tik viņš man atgādināja vairāk kā 20 gadus vecas detaļas TAD gan "Pieleca" , zin un neko citu kā iedot šim pa degunu man nesagribējās. Vienkarši es ļoti labi atcerējos gan viņa Lauleni kura palika viena ar 3 sīkajiem gan seņčus kuriem "Pateicīgā tauta" māju nosvilināja . Beigās šo REĀLI "Atrada" un apglabāja mēs ar čomiem vēl šā muterei sametām kautkādam "Kapu štruntam" , nu un nepagāj ne 20 gadi ka "Laimīgs satikt @ man viss toreiz apnika" nu un neko dabūja pa degunu :) Otrs tāds pats "Frukts" uzpeldēja pēc 15 gadiem , tas bija "Pazudis" no skaistas Vidzemes mazpilsētas atstājot Sievu un 2 bernus , šim "Biznesa pārtneri" pateicībā braķčku par invalīdu ratiņkrēslā patasija un vēl šo to. Nepagāj ne 15 gadi ka LAIMĪG pieskrēja klāt uz ielas ar texstu "Man ir jauna ideja ģelām" laikam bij piemirsis ka 15 gadus skaitās taka "Auksts" un tai pašā jaukajā pilsētālē JOPROJĀM ir "Kopiņa" kur var pats sev salātus nolikt . Tas pa muti nedabūja bet man nebija vēlmes tālāk komunicēt. ABI savulaik skaitijās "Visu cienīti un veiksmīgi jaunie Biznessa cerības" viens lietotus autiņus tirgoja otrs Drebes , Kažokus , Dzivokļus un krogus veikalus turēja :):) PAZUDA , joprojām nav "Atradušies" 100% ZINU .

Lunis , 2009-12-16 18:20:45

Tas priekš Lunja. Ja tā godīgi, nu lielāko daļu no tiem taviem sagrābstītiem žargoniem es vienkārši nesaprotu. Kur tu viņus grābj, no miskastes vai? Normāli cilvēki savā starpā tā nerunā. Es stipri šaubos, ka tu siltajās zemēs vispār tuvākajā gadu desmitā esi biji. Kā tad, un uzreiz tev pretī pazudušie nāk!!!Šito tu savai vecmāmiņai vari izstāstīt ne man. Raksti ko gribi, izsakies kā vien vēlies, manās acīs tu esi vienkārši palīgskolu beidzis un ne to labāko. Ja nav ko teikt, labāk paklusē.

kika , 2009-12-16 19:47:59

kika : Es jau arī raxstu un daru ko vēlos , pietam daru tik teicami ka tu tik sparīgi uzbudinies:):) Tieši ši iemesla dēļ arī man viss O.k bet tev "Problēmas" :):) Turcijā točno neesmu bijis sen un ēģipti ar neciešu , Maroku neapmeklēju riebjas man austrumi :):) Par palīgskolu varētu palepoties , šai sakarā atceros labu stāstīņu iz Piebalgas 70 gadiem :) Reiz čalis toreiz "Jaunais aktieris" vārdā Jānis Paukštello atcerējās savu bērnību pie vietējoš pamatskolas kurā uz tobridi bija jau iekartota PALĪGSKOLA ,šis uzjautrināja publiku ar texstu ,Ot klūšu es vec un slavens un pēc gadiem šeit uz šis sienas uzliks šilti "Šai skolā mācijās nopelniem bagātais makslinieks Janka Paukštelo" un greznosies tā uz palīgskolas :):) Palīgskolas bieži vien apmeklē saprātīgāks kontingents nelā modīgās 'Valdorfa pedagoģijas" citadeles :):)

Lunis , 2009-12-16 20:51:12

Paliec sveiks! Es debates ar tevi izbeidzu, nav jēgas tev ko iestāstīt. Esi sevī tā iemīlējies, ka neredzi un nedzirdi, ko citi saka. Dzīvo ar savu pārliecību. Bet gramatika tev stipri klibo, laikam jau bērnībā dikti slimoji, daudz robu....vai arī vecmātei no rokām nejauši izkriti :))))

kika , 2009-12-16 21:14:14

kika : Man žel no tevis škirties būs , bet neaizmirsti mūs pavisam , mož ko uzmundrinošu garām palaidīsi:):) Kas i gramatika salīdzinājumā ar vispasaules revOlūciju:):) Manas Lat valodas/LITRatūras učenes ar tevi pastrīdētos gan :):) bUČAS:)

Lunis , 2009-12-16 21:31:22

Lunis ar kiku kā mazi bērni.... izsmējos :))

ms , 2009-12-16 22:51:12

Ir divas vietas kurās lunis nav bijis pilnīgi noteikti- zirga dirsā un ratu rumbā. Domāju, ka arī Zanzibārā nepaspēja.

abolītis , 2009-12-16 22:54:36

ms : Man vismaz bij jautri kā parasti , zaķits gan tā sastresojās:):)

Lunis , 2009-12-16 23:03:20

abolītis : Baig lapss teiciens būs jāņem bruņojumā :):) Vienīgi ņirdzīgi ka Zanzibārā tosno neesmu bijis BET pavisam netālju Tanzānijā gadijās kā parast pilnīg na haļavu , traki kolēģī paķera līdz medībās :):)

Lunis , 2009-12-16 23:09:05

Foršs open IQ tests:))

Dore , 2009-12-16 23:52:26

To kika. Neņem pierē. Man te ir nācies pieķert cienījamo Luni naturālos melos. Pie kam tādos, kur nu absolūti nebija nekādas nepieciešamības to darīt. Bet cilvēks to tomēr izdarīja kaut kādu savu apsvērumu pēc. Savukārt pēc tam, kad es pieprasīju viņam savus vārdus pierādīt, viņš vienkārši nolīda malā. Redz, ir tāda cilvēku kategorija, kuriem obligāti vajag IZSKATĪTIES krutākam citu cilvēku acīs, tad arī viņš savās acīs liekas krutāks. Domāju, ka šis ir tieši tas gadījums. Starp citu, to apstiprina arī gramatikas kļūdas, kuras šis cilvēks tiešām pieļauj kaudzēm.

Eskudo , 2009-12-17 08:59:41

Eskudo : Sasapnojies :):)

Lunis , 2009-12-17 10:14:59

Dore : Jūuuu man tādi patīk :):) Visss kā uz delnas vaneee:):)

Lunis , 2009-12-17 10:21:15

nu pizgec... sapriecojos, o ku daudz atbildes, nu gan ir informācija... a izradas visi te apspriež kaut kādu luni. nu joptvai taisiet jaunu tēmu un apsriediet... tā kā man ir slinkums lasīt jūsu memuarus - viens jautajums- izskaneja te tbilde uz manu jautājumu?

gurkjis , 2009-12-17 22:21:05

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet