Schlager time Ogres televiizijaa
Kur palicis Schlager time? Agraak raadiija visu diennakti, bet tagad vairs neraada. Vai veel buus Schlager time?
Ha... tā vienmēr. Kad visu dienu raidīja šlāgerus - bija slikti. Tagad beidzot neraida - atkal nau labi.
Tikai ne to! Kā gan es turpmāk dzīvošu bez Schlager time?!
Es jau to jautaaju intereses peec
ir arī televīzija Ogrē??..
Es tagad skatos eM Tee Vee un man ir tiiri patiik :)))
da kada vaina, vismaz pulksteni bija kur paskatiities :P
kāpēc Ogres TV ir vienīgais Ogres medijs, kur nekas jēdzīgs nenotiek? Attīstās Ogrenet, avīzes turpina dzīvot, bet kāpēc TV joprojām uz miršanas gultas?
Es vēl līdz šim brīdim nesaprotu priekš kam tā OGRES TELEVĪZIJA VAJADZĪGA, AIZŅEM TIKAI KANĀLU. Smieklīgi finansēt tādu televīziju, visu dienu skatīties "deķīti ēkrāna". Es nemaz neskatos...Tikai to varēja izmantot lietderīgāk. Cik tad tas maksā no iedzīvotāju nodokļiem???
Bija laiks, kad Ogres TV bija skatītākā TV Ogrē, neviena cita nestāvēja līdzi - bija dažādas loterejas - Ziemassvētku, Lieldienu, bija autosacīkstes "Ogres ātrākais vīrietis", kad goņījās ar mašīnām ap tagadējo viesnīcu pie trikotāžas kombināta, bija arī kaut kādas zemledus makšķerēšanas sacensības, dāzādi interesanti raidījumi pa TV, bet tagad no tā visa palikusi tikai vāja atblāzma un atmiņas... skaisti bija...
VH1, MTV2 un PBMK labaakie muuzikas kanaali.
Ar pirmskara raidītāju,pēckara domāšanu un pārīti diletantu TV neuzstutēsi- lielajās TV strādā 500-1700 darbinieki,apgroza miljonus.Ogrē laikam tikai četri darbinieki,tie paši mirst bada nāvē:)