Pavisam nopietni...

Būtu jauki no Jūsu puses, ja Jūs "uztaisītu" kādu rakstiņu ar visiem atbildīgo komentāriem, kā tiks sakoptas ielas pēc lielajiem rakšanas darbiem, kādi būs termiņi, kādām būtu jābūt ielām, pēc padarītā. Un, varbūt, tomēr nākotnē to var nedarīt rudenī-ziemā, kad ir vislielākie dubļi. Un vēl-varētu izveidot "albumiņu"-pie kādām ielām un ceļiem dzīvo tautas kalpi un , kāpēc pie mums ir otrās šķiras cilvēki, kuriem praktiski lielākā mūža garumā, jāsamierinās ar nesakārtotām ielām,ceļiem un drazām apkārtnē???

marga , 2009-12-08 16:54:28

marga : Tici man TIKO tuvosies vēlēšanas vai kādu garšīgu amatu dalīšanas tava vēlme tiks izpildīta pat ar UZVIJU :):)

Lunis , 2009-12-08 17:23:16

''rudenī-ziemā, kad ir vislielākie dubļi'' projektētājs ierasties nevar, jo '' ir vislielākie dubļi'', tādēļ projektēt sāk pavasarī un pa vasaru kaut ko uzcep.Uz rudeni- ziemu var sākt rakt :D

Jautājums: vai visās ielās izmantos Akmeņu ielas pieredzi:
-ieguldīs ūdensvadu un kanalizāciju;
-uzklās asfaltu;
-sazāģēs asfaltu un ieraks ievadus uz mājām;
-noasfaltēs ievadus pārvēršot ceļa segumu modernā ielāpu segā?

citrons , 2009-12-09 09:16:56

marga, pilnīgi piekrītu!!!!!!!!!
Tas ir visforšākais! Rakt jau sak vasaras beigās, un tad darbi tiek pārtraukti, jo ka man paskaidroja domē - jūs jau redzat kāds ārā laiks, līst un ta tālāk, nav iespējams strādāt.
Ceļus sataisīs, kad darbi tiks pabeigti.
Uz jautājumu, kad tad darbi tiks pabeigti kaut aptuveni, saņēmu atbildi - nu, ap maiju.
Tas sanās, ka kamēr vēr nav sals un pavasarī, kad saks viss kūst man pie mājas vajadzēs ar gumijas laivu peldāt pa dubļiem???
Stulbība nezin mēru.

Aelita , 2009-12-11 14:38:06

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet