Kā tas iespējams?
Šodien līdz pulksten 12.00, ja ticēt apmeklējumu skaitītājam, kas atrodas lapas apakšā, jo portālu bija apmeklējuši jau 20 000, tagad nedaudz piebremzēts - ir nepilni 24 000. Pat, ja pieņemsim, ka šis portāls tiešām ir tik populārs, mani izbrīna mazais komentāru skaits - šodien nedaudz vairāk par desmit, starp tiem pamatā štata komentētāji - visādi ginti un citi luņi. Jocīgi kaut kā...
Taapeec, ka Ogrenetam ir looti laba vieta Googlee.Cilveeks kaut ko meklee ierakstot mekleetaajaa vaardu un iekluust arii Ogrenetaa. Un saads apmekleejuma skaits videeji lielam portaalam ir absoluuti normaals - taa tas arii videeji ir normaali
Turklāt - vai tad viss ir jākomentē?! Tā teikt - nav, kur sevi "realizēt", tad "izliecies" internetā:) Es savu komentāru ierakstu labi ja vienu reizi no 100, kad te ienāku:)
Tas viss saucās "tehnaloģijas" ar meklētājiem ar pareizām tēmām un aktuāliem atsslēgas vārdiem ar indexsiem utt :):) Ko āgrāk panāca ar XXX un feiku ziņām ar glupiem atslēgas vardiem to MUSDIENĀS panāk raxstot par pareizām tēmām ar pareziem vārdiem pareizos locijumos:):) Man piemēram ir vairāk pilnīgi nekur nelinkoti un nereklamēti projekti kuri atmasājās un nes pietiekamu peļnu bez nevienas "Redzamas" reklāmas :):)
Nu nezinu gan par to ļoti labo vietu googlē: ogrenet.lv - 126 tūkstoši rezultātu - it kā jau nav slikti, bet paskatos pats sev - tikai nedaudz mazāk - 111 tūkstoši...
piekrītu Dorei - ir lasītāji un ir rakstītāji...
Jā, bet tikai ne attiecībā 24 000:10.
daudzpunkts>zinaataaja: nevaru kometeet portaala darbiibu, gan jau Lunis etc..., te biezhi iebrauca, par sevi varu pateikt to, ka komenteeju rakstus, kas personiigi interesee, liidz ar to portaalaa-ilgakakaa komentu iespaidā neuzturos par videeji 0,5 h dienā, jaa kaadaa dienaa varbuut 2h, citaa viapaar neko, nu tad , lai portaals izveertee savu nepiecieshamiibu un pats pienhem leemumu....
Tur tai nezinītei - ir fundamentāli sakarīgs ko mentārs par "šodien nedaudz vairāk par desmit, starp tiem pamatā štata komentētāji - visādi ginti un citi luņi.", redz , es te ko nesaprotu, vai nejēdzu par portāla būtību, vai folozofiju principā, ja te ir teksti par šodien nedaudz vairāk par desmit, starp tiem pamatā štata komentētāji - visādi ginti un citi luņi.", tad ir jautājums kādus "spriedējus" un "gudriniekus" te grib redzēt, ja ne vienus vai otrus no šiem, tad manis citētā rindā starp "gintiem un citiem luņiem" ir jāievieto arī "daudzpunkti"... Ja tā ir portāla politika, ta veiksmi...:)