Salīdzināšanās ar skatu torņiem

Vakar lasu: Jūrmalā Dzintaru mežaparka teritorijā sākušies būvdarbi (no pamatiem), lai jau nākošajā vasaras sezonā atklātu skatu torni un būtu iespēja no augšas vērot ............. Bet Ogres domnieki tikmēr jau n-tos gadus noskatās, kā Špakovskis darbojas un cīnās ar līdzīgu problēmu! Viņa sapnis tiek pabīdīts malā. Varētu teikt - diezgan ciniski. Arī treknajos gados. Sapnis, kas nav viņa vien, bet visu pilsētnieku interesēs. Apsveicami, jūrmalnieki, ka viņiem idejas kaut kur virzās, nevis kā te, kad entuziasts var cīnīties, bet neviens pat netaisās piepalīdzēt! Varbūt kā jūrmalnieki var uzsākt sadarbību ar LMT torņa izmantošanā vai kā citādi? Lūdzu, atbildiet! Varbūt god. Helmaņa k-ga kā domnieka entuziasms šeit noderētu?

Lasu , 2009-11-29 01:41:38

Mums arī ir tornis, nav tik traki. Varbūt Špakovskim nevajadzēja uzsākt tik monumentālu projektu... var arī citādāk to lietu bīdīt, neprasot naudu pašvaldībai.
http://www.ogresvestis.lv/news.php?newsid=14384

Iksiņa , 2009-11-29 13:00:22

Un vispār, ja tu, piemēram, uzzināsi, ka Daugavpils mēram vīrieša lepnums lielāks, vai arī skriesi mērīt mūsu mēra bikšu saturu?... Salīdzināji gan Jūrmalas iespējas un Ogres iespējas (un budžetus)....

Iksiņa , 2009-11-29 14:18:45

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet