PSIHOLOGS
Iesakiet lūdzu Ogrē labu psihologu vai psihoterapeitu.
www.psihologi-ogre.lv
nemaz tā nav reklāma.
Indra Tretjakova-tel. 29417682
0,7 l pats labākais psihologs
Neiesaku iet pie viņiem:)
Ogrē izmetīsi naudu un viss, jo pat Rīgā nevarēju atrast kādu, kas reāli palīdzētu, kamēr neieteica dr. E. Husainovu . Šis cilvēks zin kā palīdzēt. Tev nebūs jāizdot lieka nauda par vizītēm katru nedēļu. Ja tiks piemērota medikamentoza ārstēšana, tad zāles arī nebūs no dārgākajām. Šī daktere palīdzēja situācijā, kad likās, vairs nepalīdzēs nekas. Tālr.26879922
piekrītu,ļoti laba daktere(ir pieredze),tikai viņa ir psihiatre!
Jā, dr.Husainova ir psihiatre, bet tas nenozīmē, ka viņas klienti ir šizofrēņiķi. Viņa lieliski tiek galā ar cilvēkiem, kuriem ir depresija. Ejot pie psihologiem būs jāzīme dzimtas koki un jāmēģina atcerētie kā juties mātei vēderā un tā reizi nedēļā ( ne jau par "pliku paldies"). Ja psihologs nonāks pie secinājuma, ka ir nepieciešami medikamenti viņš jus nosūtīs pie psihiatra, kur atkal būs jāizkrata sirds un jāsamaksā nauda par vizīti. Jums izrakstīs zāles, kuras ne vella nepalīdzēs, bet maksās labu naudu. Pie dr.Husainovas ir jāierodās vienu reizi mēnesī, vizīte maksā Ls 20. Daktere konkrēti ķeras pie lietas un dara brīnumus. Parēķini, tas ir izdevīgi un garantēts labs rezultāts. Palasi rakstus un atsauksmes internetā.
Paldies dane!
Ja, par Indru Tretjakovu es ari esmu dzirdejusi loti labas atsauksmes no pazinjas. Vinja gan man liekas nav psihologs, bet psihoterapeits.
Protams, var jau iet un dzert zales, bet tas jau nav risinajums. Vismaz man ta liekas. Ar zalem atri auzas var sabraukt.
mekleju psihologu,jo vajadzigs psihologa atzinums
Ļoti slikts psihologs ir Laila Kalniņa, pieņem Rīgā un Ogrē, jēgas nav, pa velti izmesta nauda, tikai klausās, gandrīz neko nerunā, ja runā, tad maz un no pateiktā var spriest, ka nevis klausījusies, bet domājusi ko citu, jo jauc notikumus, vārdus, līdz ar to viss stāstītais ir bijis pilnīgā bezjēgā. Varat nolikt sev priekšā suni vai kaķi un tas būs tikpat labs psihologs.