ogrenet sludinājumu saturs
'seksuālās izpriecas vakaram', 'ELIZABETE', 'sniegšu Tev šovakar visu, ko vēlies' utt....Pēdējā laikā arvien biežāk jālasa šāda rakstura sludinājumi Ogrenetā. Vai mūsu valstī ir kāds likums, kas aizliedz šada veida publiskus sludinājumus tam neparedzētās sludinājumu vietās (nedomāju, ka kāda no sludinājumu sadaļām ir paredzēta sex-slud ievietošanai), vai ir kāda iestāde, kas kontrolē šādu sludinājumumu ievietotāju darbības likumīgu pamatu (ieskaitot šādu personu medicīniskos testus konkrēto pakalpojumu sniegšanai), un vai maz Ogrenet drīkst pieļaut šāda satura sludinājuma ievietošanu?
Zinot jau iepriekš, kas tālāk notiks diskusijā, un kādas atsauksmes būs jālasa par mani, varu jau iepriekš sniegt informāciju, ka šī problēma mani nav skārusi personīgi, bet rada šķebiņošu sajūtu lasot sludinājumus kopumā. Tas man, un pieņemu, arī citiem lasītājiem varētu radīt diskomforta sajūtu, līdzīgi, kā uz šosejām stāvošas dīvaina izskata sievietes, kad man ar bērniem jābrauc tām garām un jāsniedz paskaidrojumi, domāju, prostitūciju neizskaust, bet tam ir jābūt speciāli paredzētiem saitiem, un no normālas sabiedrības norobežotām, tam speciāli paredzētām vietām, kur tas viss notiek.
Ja ir pieprasijums tad arī rodas piedāvājums
Zinu, ka ir gan pieprasījums, gan piedāvājums, bet jautājums bija par šāda satura sludinājumu parādīšanos (it īpaši tam neparedzētās vietās) likumīgo aspektu.
Ja ir piedāvājums ir pieprasījums, es parasti pasmaidu tam visam, bet vispār Ogrenet jau varēja mazliet parediģēt šādus sludinājumus
Viviānai taisnība.Allo?
Šitā laikam ir negodīga konkureneces apkarošana ko Viviānas otrā puse laikam būs "Morāli nenoturīgs" ja reiz tā satraucās par kautkādiem "Piedāvājumiem @ tantēm ceļmalā" :):)
Luni, Tu nesaproti, Tu visas lietas apskati no vienīgā sava -dieva puses, bet lietām ir dažādas puses. Un vispār jau labi, ka Tu tāds noturīgs un stabils, lai veicas!
Bet man arī nepatīk, ka apkārt stulbums un lietas, kas nav derīgas nopietniem, sakarīgiem cilvēkiem.
Ja nebūtu tādu sakarīgu cilvēku, apkārt būtu diezgan liela mēslu bedre.
Un vēl, Luni, ja kāds par kaut ko izsakās, nu nevajag tā teikt...""tev , laikam, pašam tur kaut kas nav kārtībā", tas jau ir apnicis, tas ir neizglitoti un prasti.
tapec jau lunis ir LUNIS!
sen jau gribēju rakstīt ko līdzīgu Viviānas textam,bet kaut kā slinkums bija;)Pilnīgi piekrītu,man arī riebjas tās gribošās Līzītes,kas liek savus sludiķus nepiemērotā vietā.PUBLISKS KAUNS OGRENETAM<ka nespēj uzturēt savu saitu,un vēl atbildēt uz jautājumiem.
F U I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!