o-re@inbox.lv

Kā var būt, ka Ogres TV solījumi vējā - pieslēgt savus tīklus tuvākajā laikā ... Noticēju Viņiem, ka drīz būs iespēja pievienoties pakalpojumiem. Noticēju cien. D.Tribockas mutiskajam solījumam ... Pēc ieteikuma (Ogres TV) lauzu līgumu ar TNT, bet tagad Ogres TV jau gaidu, un ne es viena, no 19.jūlija!!!! Kādā karaļvalstī Ogrē mēs dzīvojam, ka var nepildīt solījumus? Cik ilgi vēl jāgaida Ogres TV ar saviem tīkliem Turkalnes ielas masīvā? Kā lai tic šādai Ogres TV?

, 2009-11-26 01:16:23

Ticiet man, Ogres TV ir viens pamatīgs un riktīgs kaktu kantoris, kur strādā nekompetenti un riebīgi cilvēki, cien. D.T. ieskaitot. Kā problēmas risinājumu, varu ieteikt atgriezties pie iepreikšējā TV pakalpojumu sniedzēja vai izmantot Lattelecom digitālo TV, jo drīz visas Lat TV pāries uz digitālo signālu.

:) , 2009-11-26 11:38:45

Ticiet man, Ogres TV ir viens pamatīgs un riktīgs kaktu kantoris, kur strādā nekompetenti un riebīgi cilvēki, cien. D.T. ieskaitot. Kā problēmas risinājumu, varu ieteikt atgriezties pie iepreikšējā TV pakalpojumu sniedzēja vai izmantot Lattelecom digitālo TV, jo drīz visas Lat TV pāries uz digitālo signālu.

:) , 2009-11-26 11:38:46

Kāpēc Ogres masu mediji vienkārši neliekas ne zinis? Arī Dome tāpat? Vienkāršie cilvēciņi ar kaut kādām lētām TV izmaksām nevienam nav interesanti. Un problēma tik niecīga tiem, kam 100,- Ls šurp vai turp (mēnesī) neko neizsaka ... Ne vairs domes juristi, ne "Mālkalnes" juristi, ne bagātā tauta ... Pārbrauciet pāri, neatskatoties...! Tā taču ērtāk ...Tad vienīgi varbūt kāds iepīkstēsies ...

Un , 2009-11-26 19:43:27

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet