Vaksacija

Ir daudzas sievietes,kas isti nesaprot,ko isti nozime si procedura.Ko nozime dabigie un ko nozime sintetiskie matreali.Ir daudzas,kas grib pameiginat,bet baidas.Ir,kam daudz jautajumu,bet kautrejas paprasit.
Jautajiet,es atbildesu:)

Kristine , 2009-11-11 08:51:09

skoljko stoit vaksacija bikini?

mamina , 2009-11-11 08:55:33

Kas tad tev rīta agrumā uznācis? :D Vaksācijas guru :) Kaut gan mani vienmēr ir interisējas - veči, kas izvēlas epilēt.... khmm... bumbas, dara to ar narkozi vai ir varoņi, kas dara to bez atsāpināšanas? Vai vispār ir iespējama vaksācija ar atsāpināšanu? :)

Iksiņa , 2009-11-11 08:57:52

bikini klasika-3LS
Glubokoje-6ls
Brazilskoje-8Ls

Kristine , 2009-11-11 09:09:35

Vakar ar klienti apspriedam so temu,tapec ari izdomaju izveidot foruma.
Ha neesmu depilejusi virietim-KLIENTAM.Bet ar koleģēm rigaa esam to apspriedusas:DNeticesi,ir varoni.Ir tadi,kas vakse pilnigi visu,i kajas ,i rokas utt...
Ir vaksacijas produkti,kas ir aukstumu efektu(piem. mentolu),kas tad ari sagatavo adu sim procesam un ir ka atsapinoshaa metode.
un epilacija- process,kura likvide matinjus uz visiem laikiem
depilacija- process,kas likvide matinjus uz noteiktu laiku

to iksinja , 2009-11-11 09:19:40

Kapec tik leti? Laikam ne visai labus vaskus peerc. Ar labu,kvalitativu vasku pilna bikini pasizmaksa sanak ap 3-4 lati.Nu ja tu strada majas uz divanin,a tad 2 lati maizei paliks bet salona busi minusos. Normala cena pilnam bikini 10.00 lati un ja pirmo reiz materialu un laika vajag vairak ne letak par 12.00.Un neaizmirsti ka bikini vaksacija ir nopietna procedura,kura prasa ipasu prasmi veikli, atri un tiri stradat un par to ari ir jamaksa. Kosmetologu skola pat praktikanti vakse no5.00 lidz 8.00 latiem.

spec. , 2009-11-11 09:29:38

Pastāstiet man, nejēgai, ko nozīmē Fziļais bikini (laikam norauj matus arī tajā vietā, kur saule neiespīd), bet kas ir Brazīliešu? Tad kad norauj TOČNA visus matus? :D Btw es ar neiedomājos, ka jēdzieni epilācija un depilācija tik ļoti atšķiras. Es runāju par depilāciju, tobiš vulgāru izplēšanu :) epilācija, ja pareizi atceros metodes (foto, ar lāzeru utt) ir nesāpīga?

Iksiņa , 2009-11-11 09:56:00

Esmu sertificeta meistare ar pieredzi,pirms berninja piedzimsanas stradaju Riga.Stradaju maja uz kusetes,izmantoju tikai profesionalo kosmetiku(vienu no dargakajam),ne jau go go un rica,kaa parsvaraa.Es saprotu kada tagad situacija,gribas atbalstit sievietes,kuram ari gribas tadas lietas,bet uz saloniem(tieshi cenu delj)nevar atlauties.Man salona arii bija dargas cenas,bet tagad runajot ar klientem,saprotu,ka tas ir,kad esi pie tadas lietas pieradis,bet isti vairs to nevari atlauties.Ja, man paliek divi lati,bet man ari prieks par to pashu un pateicibas vardiem.
Stradajot,ieveroju augstakas pakapes strerilitati,tapat,ka salona.Stradaju veikli,ar individualu pieeju katram,par ko manas klientes zelojas,par saloniem seit.
(drosi strada salona)saprotu ari tevi,jums jamaksa ires utt...bet ir sievietes,kas to vnk nevar atlauties.

to spec , 2009-11-11 09:57:52

Ar lazeru ir ta,ka neprofisionali stradajot,var rasties pat apdegums,vai jelum(manas draudzenes pieredze)un citreiz procedura ir jaatkarto,ir ljoti darga.Bet ir kam viss labi un ar pirmo reizi.Cik esmu dzirdejusi,nav sapiga.
Dzilais-ir tad,kad tiek apstradats viss kaunuma kauls ar kaunuma lupam,atstajot augspuse svitrinju vai tristuriiti utt...
Brazilieshu,kad tiek nonjemti visi matinji,ari zona no kaunuma lupam lidz anusam,un apkart tam.

to iksinja , 2009-11-11 10:06:32

Kur var pieteikties uz proceduram? Cenas patiesam draudzigas. Parasti maksaju 10-12ls par pilno bikini vaksaciju

* , 2009-11-11 11:45:52

Rakstiet man uz e-pastu kristy-wax@inbox.lv
Var ari jautajumus,visu pastastishu:)

Kristine , 2009-11-11 12:32:10

Vai tev ir nokartots individuala darba atlauja? Ja ir , ka tev ar sanitaro inspekciju? Bet ja kaut kas ne ta-allergija,infekcija vai nedo dievs hepatits , ka tu varesi par to atbildet. Stradajot salona par to atbildi ar savu sertifikatu, bet majas ne ar ko.

to Kristine , 2009-11-11 19:58:50

un cik maksā novaksēt kājas?

rasa , 2009-11-11 20:07:14

Kajas ar celi-4Ls
Kajas visas-5Ls

to rasa , 2009-11-11 20:34:31

Hepatitu var dabut pie nehigena un antisanitara darba rezultata.Jezus tev skauz,ka kads piedava zemakas cenas?Vai tas,ka uz pilnu darba laiku salona nestradaju,bet berni ir jalaiz gan darzinja,gan japabaro ar to pashu maizi,ko tu man spraud acis,laikam pati neesi mate.Es stradaju ari salona Riga.Darba pieredze man nav nevienas pashas kam butu alergija vai infekcija,ja esi spec,tad zini,kas jadara lai to nepielautu.Un vispar so forumu izveidoju tam,kas velas uzdot jautajumus,nevis lai reklametu savus pakalpojumus.

Kristine , 2009-11-11 20:39:53

Cilvēkiem nekad neizpatiksi :D Par dārgu - slikti, lēti - atkal slikti.

Iksiņa , 2009-11-11 21:24:25

gribi ka labak........sanak ka vienmer
Ka virs man saka,ar savu labo sirdi pasauli neizglabsi,un visiem neizpatiksi

Kristine , 2009-11-11 22:31:59

Cik no piredzes zinu,diez vai no vaksaacijas var dabuut kaadu dzilju infekciju,ja nu galiigi nebrauc pa asvaltu....

... , 2009-11-12 00:17:55

Kas ir brazīliešu vaksācija?

wert , 2009-11-12 08:56:44

Brazilieshu,kad tiek nonjemti visi matinji,ari zona no kaunuma lupam lidz anusam,un apkart tam.
Pie tam uz brazilieshu bikini,var ko intresantu uzzimet(bikini dizains)vasara burvigi izskatas,ja nedaudz ir virs peldkostima apaksdalas:)

to Wert , 2009-11-12 09:36:50

Skaidrs, paldies.Iztikšu ar parasto, tikai apkārt.Tāpat sāp ellīgi:(((

wert , 2009-11-12 11:26:54

un ka ir , vai daudzas parakstas uz to Brazilieshu ( anusa izvakseshanu)??

cool , 2010-02-19 13:43:25

Parsvaraa visas,ks izvelas bikini.bet nu to vietu neizvakse,tikai tai rajona:DStarp citu no kolegem,ari virieshi izvelas tieshi so veidu

Kristine , 2010-03-02 11:41:01

kads taisija vaksacuju virs lupam?

anja , 2010-04-07 18:13:59

Līdz šim zināju sekojošu iedalījumu vaksācijai :
* klasiskais - būtībā tikai bikini maliņas
* brazīliešu - vaksē kaunuma lūpas, ap anālo atveri, atstājo tikai strīpiņu vai citu formu
* holivudas - kad vaksē visu, neatstājot neko.
Pati strādāju salonā, vaksēju un man tomēr liekas, ka darbs ir darbs un mājas - tās ir mājas, kurās nevar nodrošināt atbilstošu darba vidi. Un savs darbs arī jāciena, īpaši, ja esi profs savā jomā. Un ko nozīmē - dārgāko profesionālo kosmētiku ? vaski maksā +/ - visi vienādi. Nonievātais GO GO gadījumā nebija domāts Gi gi?

uci , 2010-04-07 21:01:15

Ak, jā - par atšķirību star epilāciju un depilāciju :
* epilācija - matu likvidē ar visu mata sīpolu ( epilators, vaksings, fotoepilācija utt. )
* depilācija - matu likvidē, atstājot mata sīpolu ( weet, skūšanās utt. )
Vai varbūt ir kas mainījies šajā jomā ?

uci , 2010-04-07 21:03:53

ja jau esi profesonale,ta jau kosmetologu skola tev pastastija par epilaciju un depilaciju,vai ne,tapat tev vajadzeja zinat ka pastav nevis tris veidi,bet gan pieci veidi bikini vaksacijas:)?nu luk!
es ar stradaju salona un cenas mums bija ljoti augstas..
tie kas nak uz majam,zin ar ko reikinas,bet atbilstoshu vidi ir janodrosina,neskatoties uz zemajam cenam..un protams ka zel,ka valsts piespiez iziet uz to..
Visi vaski nav gan vienadas cenas,esmu meiginajusi dazadu firmu,loti atskiras sava starpa,un netikai pec cenas,bet ari pec kvalitates.

to uci , 2010-04-20 16:03:09

atvainojos jaa, gi gi
un protams savs darbs jaciena,bet nevar jau tada finasiala situacija kast par savu darbu lielu naudu

Kristine , 2010-04-20 16:08:05

Ja interese ko vairāk par vaksāciju tēmu uzzināt, varat dāmas palasīt te:
http://nofrete.lv/vaksacija

Aiga , 2015-10-15 17:24:50

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet