mobilais internets
Sveiki! Man būtu nepieciešams mobilais internets, kurš būtu samērā ātrs un arī ne pārāk dārgs. Internetā jau izskatījos dažādus piedāvājumus, bet tā īsti neradās pārliecība pirkt nevienu. Vai kāds nevarētu padalīties pieredzē, kādi mob. interneti ir, kā ar ātrumu un izmaksām? Paldies jau iepriekš :)
Ogrē visi gaida LT optisko inetu
LT optiskais nets ir lēns ārpus Rīgas.
Ja interesē tieši mobilais internets, tad viasatam nesen parādījās viasat connect- mob. internets+tv. ātrums Līdz 3.1 Mbit/s, triatel pārklājuma zona. pēc idejas, vari sēdēt kaut vai mežā un sērfot netā.
viasat piedāvājums ir baigi ok, paskatījos viņu mājaslapā. digitālo tv jau tāpat vajag, un kopā ar netu sanāk lēti
Es te patreiz sezju kada vidzemes auxstienes mazpilseta un sjitais jau kads 4 pilnigi bez kadas aizsardzibas esosjais WI-FI tikls ar loti zimigu nosaukumu "default" un 11.0 Mbps , mauj uz pilnu klapi , filma man atnaca 20min , par cik ta vel 3h janikst:):):) Rietumeiropas pilsetas ir vel krutak tur neaizsargati WI-FI ir burtiski vissur:):)
lietoju Bites vodafon mob. internetu jau pusgadu. Ogres centrā ķer OK. dziļāk laukos, kur nav Bites zonas, nebūs arī neta. 3GB mēnesī maksā 4,50. par katru nākamo kB laikam santīms. bet man tik daudz nevejag. mailiem, ziņām un bankai pietiek.
lietoju Bites vodafon mob. internetu jau pusgadu. Ogres centrā ķer OK. dziļāk laukos, kur nav Bites zonas, nebūs arī neta. 3GB mēnesī maksā 4,50. par katru nākamo kB laikam santīms. bet man tik daudz nevejag. mailiem, ziņām un bankai pietiek.
Tas viasat connect tikai nesen parādījās??
Jā, samērā nesen. pluss noteikti vasata netam ir tas, ka nav nepieciešama nekāda papildu instalēšana, baigi easy.