mācības

vai kāds nevarētu ieteikt kādu matemātikas skolotāju,kura būtu ar mieru pasniegt privātstundas vidusskolas mācību vielā???

čiks , 2006-11-03 00:55:36

Graamatas iznaaks leetaak.

Rukitis , 2006-11-03 09:53:46

Cik zinu, ir kāds vīrietis, kas pieņem skolēnus Ausekļa prospektā, savulaik bija sludinājumi Kaleidoskopā.

Heh , 2006-11-03 12:20:47

Mana meita mācās 9.klasē, bet tīrais negals ar to matemātiku, bērns mokās. Bet tāds līmenis ir gandrīz visai klase, skolotāja to uztver bez emocijām. Manuprāt, kā un cik labi iemāca, atkarīgs arī no skolotāja, un viņa nav tā sliktākā skolniece. Bet šie jau neparko neatbild, novada stundas un čau... Un kā Jūs domājiet??? Būtu interesanti lasīt.

Vita , 2006-11-03 14:08:27

Es pati pagaidām ar dēla 8. klases vielu tieku galā.:)Bieži gan nevajag palīdzēt ,bet gadās.Redzēs,kā būs 9.klasē.Cik zinu,tad ģimnāzijā ir konsultācijas un fakultatīvi pēc stundām.Bet ,domāju,ka nav tie starp skolniekiem cieņā...

Lita , 2006-11-03 16:25:39

žēl,ka ir skolotāji,kuru priekšā tu jūties,kāniecība,jo viņi nespēj saprast,kātu nevari tikt galā ar viņu pasniegto priekšmetu,un uzskata tevi par galīgu muļķi. Bet ne visi ir vienādi,ir arīļoti labi skolotāji. Man ļoti grūti iet matemātikā,bet kauns arī skolotājai kautko prasīt,jo tad tiek uztaisīta tāda mīmika,ka jāsāk domāt,vai vispār turpināt mācības...tāpēc gribu atrast kādu skolotāju par maksu,un no kura nebūs jākaunās,ka esi muļķis.

čiks , 2006-11-03 22:04:28

Arī es esmu piedzīvojusi bērnu sūdzības par 1. vidusskolas skolotāju grimasēm, ja kaut kas netiek saprasts. Skumji.Par matemātikas privātstundām jau vajadzētu īpašu pētījumu, jo man liekas, ka 1. vidusskolā tās ir lielā cieņā, jo katrreiz, kad bērnam ir problēmas, tiek piedāvāts noteikti ņemt privārtskolotāju.Un nezkāpēc tiek privātskolotāji strādā tajā pašā skolā?

Signe , 2006-11-03 22:36:18

Bobinska esot laba. Pameklē nr. telefonu grāmatā.

Mademoiselle , 2006-11-05 15:57:12

arī es esmu mēginājusi mācīt provatstundas matemātikā un man uzskats ir tāds, pie manis cilvekam ir vērts nākt uz stundu, ja mājās viņš ir lasījis, rēķinājis un meklējis atbildes uz saviem jautājumiem utt. kādas 4 stundas. Taču redziet, šajos laikos jaunie cilveki iedomājas, ka visa mācīšanās ir atnākt līdz privatskolotajam, tā darbam derīgu cilvēku izveidot ir grūti jebkuram prvātskolotājam!!!

reizēm skolotāja , 2006-11-16 17:04:41

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet