Lielvardes lidlauks

Kapēc Lielvārdes lidlauks ir lielvaŗdes lidlauks, ja viņs atrodas ķeguma novadā? vajag pārsaukt par ķeguma lidlauku!

dzerajs , 2009-10-13 17:29:09

Pēc tradīcijas militārus lidlaukus sauc tuvākās LIELĀKĀS apdzīvotās vietas vārdā caur kuru iet ceļš uz viņu. Tāpēc tas arī saucās "Lielvārdes aviācijas bāze" tuvākā lielākā apdzīvotā vieta ~7km ir Lielvārde, istenībā jau no 413h lidlauka teritorijas atrodas Ķeguma novadā un tik ~20h vieta kur atrodas vecās degvielas noliktavas ir Lielvārdes novads:)

Lunis , 2009-10-13 18:02:59

Un ko tu ieteiktu darīt ar kultūras namu "Lielvārde", kas atrodas Rembates parkā? Ko darīt ar Berlīnes krustojumu? Kāpēc Zelta Zirgu sauc par Ķeguma mototrasi, ja lielākā daļa atrodas Rembatē?

aksels , 2009-10-13 18:55:24

aksels : Ķeguma mototrase atrodas ATRADĀS "Ķeguma ciemata teritorijā" , tik 90 sākumā tur tāds puika vārdā Salvis bišķi nogāza valsts mežu un apbēra ar smiltīm un tad kad Ķeguma deputāti sāka šim braukt virsū kautkā mistiski panāca ka teritorija nonāk pie Rembates :):) Es šito joku lab atveros jo dzīvoju tieši pie trases puika tur pa manu pagalmu vazājās un varen pirkstus mātāja :):) Bij Ķegumā tāds deputāts Veckaktiņš kas taka nebija "Sarunājam" un staigāja un stastija mums KAS tur istenībā notiek vāca parakstus , nu un tad "Ietekmīgais puisis" vienkarši "Noņēmās nost" no Ķeguma jursdikcijas:):)

Lunis , 2009-10-13 19:29:35

cik es zinu,tad Rembate divus,trīs gadus ir pievienojusies Ķegumam.

kaimiņiene , 2009-10-13 22:07:39

Nu un, ka pievienojusies?

LSDSP , 2009-10-13 23:13:07

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet