attiecibas
Vai tiešām Latviesu vīriesi ir izlutinati pārpārēm vai arii viņi jau vairs nezina ko grib??
Tēma stulba varbut kadam pat sekla-bet vnk doma ir tada-tu vari sniegt virietim visu,būt vnm griboša gultā,sexiga,slaida,skaista,runīga,gudra,interesanta,sexualitate plust pār malām,patstāvīga,mīļa,jauka ,bet ko saņemu pretii-aij esmu pieguris,negribu sexu,negribu tevi milot,negribu tagad to un to...nu tad blaviens ja butu depresiva nolaidusies degradejusies butne ar pannu un kastroliem virtuvee,,tad es kadam patiktu,,vai ari musdienu virieshi ir tik neizglitoti,,ka apmierina tiaki viduvejibas..
Vieni stereotipi un Tu tajos dzīvo.
Tev nevienam nekas nav jāpierāda, nav jābūt 24/7/346 "vnm griboša gultā,sexiga,slaida,skaista,runīga,gudra,interesanta,sexualitate plust pār malām,patstāvīga,mīļa,jauka".
Atslābsti!
Varbut esi parak perfekta, lai butu interesanta un cilveciga?
tipiskas LV vīriešu atbildes,sieviete ir perfekta,bet viņa pat pie tā ir vainīga,ka nav neviena trūkuma.Būtu kāds trūkums,arī piesietos,nekad jau latviešiem neizpatiks..
Lielākā Latviešu sieviešu problēma ir apsalūti nepamatotā "Iedomība" tas ir sevis nostādīšanā PĀR VISIEM :):) Izlasot tehstu "MANI NENOVĒRTĒJA kat es tur 5-10-25 izdariju , tas ko tu izdariji ir IKDIENIŠĶI UN NORMĀLI būtībā nekas sevišķi tā tam vienkarši ir jābūt . Jūties kā mass bers nurš ikdienišķi aiziet uz podinā pačurāt un gaida kad "PASLAVĒS" omītes nesāsies ar podu apkart un vsiem rādīs RE KĀDS VIŅŠ pačurāja podiņā nevis slapina biksēs un staigā smirdēdams. Ja priekš tevis tas nav DABĪGI tad nav ko izlikties labākai kā patiesībā esi un dari ti to kas tevi "Nepagrūtina" un tad ja kādam tas liksies KRUTA tad varesi dzīvot neizliekoties un "Nemokoties" ar to ka KADS tevi nenovērtē :):) Sliktākas par Latvietēm ir tikai Skandinavietes "Emancipētas viriešveidīgas stervas" :) Diezgan daudz ir nācies tikties ar RIETUMU večiem kuri noprecejuši Latvietes , 3/4 šo notikumu DZIĻI NOŽĒLO jo tik sautīgas pašlabuma meklētājas citur būss grūti atrast . Pirmais ko šie parasti saka Latvites ir nenormāli mantkārīgas un nenovīdigas un ļoti augstās domās par sevi AATĪCĪBĀ pret citām un atškirībā no eiropas rietumu skuķiem arī pamatīgas rasistes un neioecītīgas pret cītām tautām un kultūrām:) Šito uzsver Skandināvi ka vislaik jaumanas ka "Laulene" sabiedrībā neonokoļi kautkāds iecienītus rasistiskus vai nacionalstiskus izlēcienus :) Taka ar VEČIEM viss kārtībā viņi atrod baig labus kompromissus tik atšķirībā no Frančiem tas nav "Plaši zināms" , kartīgs vecis Latvijā uzsskta par PRESTĪŽU ka šim ir "Barbijveidīga laulene " un kārtīga mīlķā parasti tādas riktīg piseklīgas formīgas slāvietes BEZ PRETENZĪJĀM :):)