Krustojums

Krustojums pie tilta(tur kur iebrauc iekšā Ogres pilsētā) Cik ir manīts tur notiek diezgan bieži auto dauzīšana! Manuprāt tas ir stulbās redzamības dēļ vai precīzāk sakot barjeru dēļ. Vai nevar braucošajiem no rigas puses, kuri griežas iekšā Ogrē, uzlikt papild sekciju! Jo cik zinu tad no rigas puse braucošajiem ilgāk deg zaļais,tad kapec nevar 5 vai 6 mašīnas palaist pa papild sekciju, lai nav jālien arā tad, kad UZ Rīgu braucošajiem deg zaļš! Man personīgi negribas kādam vai arī kāds man uzsit pa sāniem!! Varbūt Ogrenet kko zin kas ar to krustojumu būs ?
Vismaz sataisīt tā lai nav tik nedroši!
UN gribētos zināt statistiku cik jau tur ir bījušas avārijas!?

bum , 2009-10-09 11:25:58

Faktiski barjeras traucē trijos krustos uz J-Ogri, Ogri un Lašupēm!

riebeklis , 2009-10-09 12:29:57

Man ir cita versija, proti, redzamībai traucē nevis barjeras, bet tā strīpainā kantainā zīme, pavērojiet!

vietējais , 2009-10-09 14:18:36

tā zīme jau pirmkārt!! bet pamēģiniet tikt pari braucot no Ogres griežoties uz ciemupes pusi tad kad ir izslēgti luksofori no Rīgas braucošos grūti saskatīt caur to zaļo žogu, nevar noteikt kurā joslā viņi brauc un vai negrižas iekšā Ogrē!!

bum , 2009-10-09 14:47:57

novāciet barjeras,tās man traucē tikt pāri šosejai!!!

ms , 2009-10-10 00:20:50

Par ko Jūs te perieties - nekas tur neko netraucē, jāievēro CSN, nevis sava pakaļa jābāž pēc iespējas ātrāk, kā pieraduši Rīgas braucēji, krustojums ir ļoti labs, cerams, ka uzturēs kārtībā elementāri, ja jābrauc iekšā Ogrē, tad nu pie trikotažkas, tālāk pa Jaunogres pr. un uz mērķi, sliktākajā gadījumā pagrieziens uz Raiņa pr., ja no otras puses - ir ekselenta nogriešanās uz Robežu ielu (pie tuneļa), nav tajā "tilta" krustā jāstāv, pie tam ir normālas apgriešanās iespējas uz D-pils šosejas, kas neprasa ne daudz laika, ne degvielas, protams, ja tas nav BUS vai smagi smaigaisi, kam TUR vispār nav jābrauc..., ir labi...:)

daudzpunkts , 2009-10-10 00:32:22

to krustojumu dienā man sanāk šķērsot vismaz 20 reizes un gandrīz arī tik pat pa nakti,griebu piebilst,ar krustojumu ir viss ok.,jā, varēja biku tos luksaforus saregulēt,tie gan kaitina,ja uzber tad paspēj,ja nē tad ir auzas līdz pat''vecajam benzīntankam'' Tapēc jāteic te izskatās pēc pašpārliecības un neuzmanības:))) Nākošreiz padomās kā šķērsot krustojumu

taxi , 2009-10-10 08:45:22

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet